راست میگی منم موافقم
-----
-----
راست میگی منم موافقم
نمونه ی بارز اینجور ادمها رولند کخ .
واقعا تیم استقلال رو با اون ترکیبهای رویایی ای که میچید به گ. داد
ولی الان 4 ساله دستیار کریستوفر دامه
3 توی فنر باقچه و حالا هم توی کلن
Last edited by bleu2u4u; 09-04-2009 at 01:36.
اولا که فحش نداده بود
دویما که اونو هیچ کاریش نمیکنن
سیما نه خبرنگار بود نه حراستی تماشاگرنما بود
مایلی اون زمانها که بازیکنا مجبور بودن حرف مربی رو گوش کنن از این کارا نمیکرد چه برسه به حالا که
مربی تیم ملی هیچ قدرتی نداره
کسی که آیدی کارت داره مسلما تماشاگر نبودهاولا که فحش نداده بود
دویما که اونو هیچ کاریش نمیکنن
سیما نه خبرنگار بود نه حراستی تماشاگرنما بود
شریفی گفته بود که id کارت نداشتهکسی که آیدی کارت داره مسلما تماشاگر نبوده
پس انجا چکار می کردندشریفی گفته بود که id کارت نداشته
خداوکیلی تماشگر نما بوده یا هرچیزی حقشون بوده این بازیکنان بی غیرت تیم ملی ...بازیکنانی که همه تو آرایش کردن و گیس بافتن و زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن پیشکسوت هستن تازه دو قورت و نیمشون هم باقیه و میان تماشگر رو هم میزنن به نظر من اون تماشاگر بهترین کار ممکن رو کرده دمش آب جوش!
اون تلاششون کردنخداوکیلی تماشگر نما بوده یا هرچیزی حقشون بوده این بازیکنان بی غیرت تیم ملی ...بازیکنانی که همه تو آرایش کردن و گیس بافتن و زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن پیشکسوت هستن تازه دو قورت و نیمشون هم باقیه و میان تماشگر رو هم میزنن به نظر من اون تماشاگر بهترین کار ممکن رو کرده دمش آب جوش!
بله بله البته ....اون هم چه تلاشی نمردیم و معنی تلاش رو هم فهمیدیم اگه تلاش به این میگن پس شرمنده من معنی تلاش رو بلد نبودم ....برادر عزیز اگه همین بازیکنای بی غیرت نصف اونچه قبل بازی جلو آیینه وایمیستن زلفاشون رو گریس بزنن و زیر ابرو بردارن و صورتشون رو قلمکاری کنن دل به تمرین میدادن و از خودشون غیرت نشون میدادن وضع تیم ملی اینجوری نبود ...حالا خداوکیلی کدوم بازیکن عربستان یه ذره هم به چهراش رسیده بود ؟؟البته رسیدن بد نیست ولی به دو شرط اول اینکه هر چیزی به اندازه خودش دوم اینکه بدونن تو تیم ملی ((((آقایون))ایران بازی میکنن نه تیم ملی بانوان کاش اینو یکی بهشون حالی میکرد.
فحش ناموسی داده شما میگی دمش گرمخداوکیلی تماشگر نما بوده یا هرچیزی حقشون بوده این بازیکنان بی غیرت تیم ملی ...بازیکنانی که همه تو آرایش کردن و گیس بافتن و زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن پیشکسوت هستن تازه دو قورت و نیمشون هم باقیه و میان تماشگر رو هم میزنن به نظر من اون تماشاگر بهترین کار ممکن رو کرده دمش آب جوش!
بعدشم دیدی که تو نظر سنجی اکثرا میگفتن تقصیر بازیکن ها از کادر فنی و فدراسیون کمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)