تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 200 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

همونجایی که شیر سنگی ها که میریم روش بهش دینامیت وصل کردن رو میگم

همونجایی که شیر سنگی ها که میریم روش بهش دینامیت وصل کردن رو میگم

ردش کردم خودم با مشکل بعد خدمت میرسم

داره خودمونی میشه blAck fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کمک

عجب گیری کردم 2تا کرک تک به تک امتحان کردم ولی باز اینجا موندم 55%!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

blAck fire عزیز فکر کنم نقشه رو که نگاه کنی باید به در پشت سرت برگردی اگه اشتباه نکنم از بلندی پرواز کردی و به اینجا رسیدی و باید برگردی
    در ضمن من دیروز با کرک ریلودد بازی رو تموم کردم
    آخ اون پشت آخر به ژوکر چه حالی داد
    و مطمئنا بازی نسخه شماره دو هم خواهد داشت این رو دمو آخر به آدم میفهمونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

Always there is a way
    Always
    Batman Arkham Asylum Review

مقدمه(توضیحی کوتاه در باره ی اثر قبلی Rockstady Games)
    چندی پیش شرکت Rockestady Game اقدام به ساخت بازی Batman Arkham Asylum کرد.باید اعتراف کنم این بازی یکی از بهترین عناوین سال2009 هست.همین طور که می دانید اولین اثر شرکت Game Rockestad بازی Urban Chaos هست.این بازی یک بازی FPSبود که برای دو کنسول Xbox و Play Station 2 اومد.دوستانی که Play Station 2 داشتند و بازی Hitman Blood Money رو انجام داده باشند می دانند که این Urban Chaos به صورت Demo در بازی Hitman Blood Money قرار داده شده بود.خود من به شخصه وقتی که این Demo را بازی کردم به شدت جذب بازی شدم.بازی برایم بسیار جالب بود. بالاخره بعد از مدتی گشتن بازی را پیدا کردم و همین طور که حدس می زدم بازی جذابیت ها و نوآوری های جالبی داشت.شخصیت اصلی بازی Nick Mason نام داشت که در آخر بازی به دلیل فداکاری هایی که از خود نشان داد به عنوان یک قهرمان شناخته میشود اما نکته جالب اینجاست وقتی بازی به پایان می رسد و بعد از نمایش Credits بازی تازه متوجه میشوید که یک مرحله ی دیگر باقی مانده و شورشی هایی که به شهر حمله کرده بودند قصد دارند تا از Nick Mason انتقام بگیرند چون دلیل اصلی شکست انها همین پلیس بوده.اما در آخر Nick بازهم انها را شکست میده و بازی تموم میشه.نکته ی جالب دیگه این بود که قبل از شروع هر مرحله گزارشی از وضعیت شهر به وسیله یک زن و به صورت اخبار پخش میشد.تیتراژ شروع اخبار این گونه بود که فردی می گفت This Is Chanle Seven News و زن گوینده اخبار را شروع می کرد و بعد از بازی شروع میشد.به عنوان یکی از اولین کارهای Rockestady Games به نظر من شروع بسیار خوبی بود.اما چندی پیش بازی Batman Arkham Asylum تایید شد و بازی موفقیت های بسیار زیادی دست پیدا کرد و بسیاری از گیمر ها تحت تاثیر قرار داد.بازی از همه لحاظ بسیارخوب عمل کرد و نمرات بسیار خوبی گرفت و این چنین بود که Batman Arkham Asylum شروع شد :

توصیف جز به جز بخش اغازین بازی:
    چیزی که همان ابتدای بازی شدیدا یک گیمر را جذب می کند آهنگی است که در منوی بازی پخش میشود.یک آهنگ بسیار زیبا و مرموزانه از نوع آهنگ هایی که من شدیدا به آنها علاقه مندم.آهنگ حس تنهایی و تاریکی ر. به شما منتقل می کنه و در پس زمینه ی منو Batmanرو مشاهده می کنید که در تاریکی و بر لبه یک مکان شبیه به پرتگاه ایستاده و نور زیبای ماه حس شب و تاریکی رو بیش از پیش برای شما تداعی می کنه.وارد بازی میشید و اولین انیمیشن بازی به نمایش درمیاد انیمیشن کیفیت نسباتا خوبی داره و قابل قبوله شما Batman رو می بینید که سوار ماشین مخصوص خودشه و داره Jockerرو به سمت تیمارستا ن Arkham می بره.وقتی به Arkham Asylum می رسید از نوع آهنگی که در بازی شنیده میشه و نوع نمایش دادن سر در Arkham Asylum سازندگان قصد دارند که Arkham Asylum را تازه نقطه ی شروع مشکلات معرفی کنند.کنترل بازی جایی به دست شما می یاد که باید Jocker رو به همرا دیگر سربازان همراهی کنید تا مشکلی ایجاد نکنه.در حینی که پیش می رید محیط وحشت زده ی Arkham Asylum بسیار جذاب به نظر می رسد اگر در حین رفتن روی چهره ی Jocker زوم کنید متوجه جزئیات بسیار دقیق چهره ی Jocker می شوید.کنایه های خنده دار و یک شیطانیت خاص در چهره ی Jocker دیده میشه و باید اعتراف کرد که چهره ی کارکتر های بازی با نهایت دقت و جزئیات ساخته شده.هر چند چهره ی بسیاری از سربازان یکییست اما چهره ی آنان هم به نوبه خود خوب طراحی شده کمی پیش می روید تا به Bane می رسید.شما او را قبلا شکست دادید.حس انتقام از نفس او جاری می شود و صحبت های او نوید یک مبارزه ی سخت را می دهد.کمی پیش می روید تا به آسانسور می رسید.اینجاست که برق قطع می شود و به نظر می آید Jocker اولین دردسر را ایجاد کرده است اما صبر کنید چراغ اسانسور دوباره روشن می شود در حالی که Batmanگلوی Jocker را گرفته و اینجاست که Jocker هیچ کاری نمی تواند انجام دهد.از اسانسور خارج می شوید کمی پیش می روید تا به مکانی می رسید که تدابیر امنیتی Arkham Asylumبه Batman اجازه نمی دهد که بیش از این پیش برود و Batman باید اجازه ی ورود ندارد.کوچکترین اشتباه مساوی است با بهترین فرصت برای Jockerو او با استفاده حیله گری و مجروح کردن نگهبانان فرار می کند در اینجاست که متوجه می شویم Harley Quinn
    به او کمک می کند و اینجاست که Batman . . .

Arkham Asylum.مکانی ترسناک،ساکت و تنها و سرآغاز تمام مشکلات Batman

داستان
    در Batman Arkham Asylumبا یک داستان فوق العاده عمیق روبرو نیستید که احساسات شما را تحت تاثیر قرار دهد.داستان بازی بیشتر بر منای درگیری های Batman پیش می رود.داستان بازی از جایی شروع می شود که Batman درحال بردن Jocker به Arkham Asylum است.و در نهایت همان طور که انتظار می رفت Jocker فرار می کنداینک اوست شما تنها کسی هستید که می توانید Jocker را دوباره دستگیر کنید.در این راه سخت باید با دشمنان بسیار زیادی دست و پنجه نرم کنید و از خطرات زیادی عبور کنید.به لطف داستان بازی که از روی سری کتاب های کمیک استریپ Batman ساخته شده شخصیت پردازی هم به خوبی صورت گرفته و غنی به نظر می رسد وجود شخصیت هایی مثل Bane.Gordon.Harley Quinn به بازی داستان زیبایی می بخشد.هر چند که داستان بخش عاطفی را کم دارد اما سازندگان بازی به شکل زیبایی به بخش عاطفی داستان پرداخته اند.مشخص ترین بارزه ی آن را زمانی مشاهده می کنیم که Batman وارد دنیای توهم می شود.در اصل Batman زمانی وارد توهم می شود که موجودی به نام Scarecrow نوعی آمپول به او تزریق می کند و یا هوا ار آلوده می کند.به خوبی مشخص است که این دنیا نشعت گرفته از زهن خود Batman است.و مشخصه ی اصلی دارد.اولین مشخصه این است که این دنیا از چیزهایی نشعت میگیرد که Batman از آن وحشت دارد و دومین مشخصه این است که این دنیا از خاطرات بدی شکل میگیرد که Batman را رنج می دهند.اولین باری که وارد توهم می شوید زمانی بسیار حساس است وقتی رئیس پلیس Gordon ربوده شده و مشا در حال پیشروی برای نجات او هستید.در حالی که پیش می روید او را می بینید که از شما درخواست کمک می کند پیش میروید تا نجاتش دهید اما او را مرده می یابید.سپس وارد مکانی می شوید که شبیه یک سرد خانه است.محل های نگه داری اجساد دیده می شوند و ناگهان اتفاقات عجیبی رخ می دهد ! در این محل های نگه داری خود به خود باز می شوند و زمزمه های عجیب و وحشتناکی در گوش Batmanمی پیچد.به زودی به این نتیجه می رسید کعه این مکان مکتن جالبی برای ماندن نیست پس پیش می روید به سمت در خروجی در را باز می کنید اما در عین تعجب دوباره خود را در همان مکان می یابید.دو جسد دیده می شوند که با پارچه ی سفید روی آنها پوشانده شده است.وقتی Batman روی آنها را کنار می زند یکی با صحنه ی دردناکی روبرو می شود و پدر و مادر خود را می بیند.واقعا صحنه ی دردناکی است.وثتی از حالت توهم خارج می شود متوجه می شود حتی آن کسی را که مرده یافته رئیس پلیس نبوده و یک سرباز بوده که به شکل رئیس پلیس دیده.پس به راحتی می توان به این نتیجه رسید چون خاطرات گذشته او را رنج می داده دوباره پدر و مادر خود را دیده است و چون از مرگ رئیس پلیس می ترسیده آن سرباز کشته شده را به شکل او دیده است.وقتی Batman برای بار دوخم وارد توهم می شود صحنه ای بسیار ناراحت کننده تر را مشاهده می کنیم و آن زماین است که Batman به شکل کودکیش در می آید پو بار دیگر صحبت های پدر و مادرش و صدا گلوله خوردنشان و کشته شدنشان را به یاد می آورد.این بخش از دساتان علاوه بر اینکه مروری تلخ از گذشته بود داستان بازی را بسیار زیبا میکند.اما واقعا باید قبول کرد با هیمن چند صحنه نمی توان کمبود بخش مهم داستان یعنی بخش حسی-عاطفی آن را جبران کرد.از طرفی داستان بازی علاوه بر انتقال حس درگیری در مراحلی که وارد توهم می شوید تا حدودی حس اضطراب را هم به شما منتقل می کند که می توان گفت این بخش بسیار عالی کار شده بود.حتی در بازی هایی مثل X-Men هم که هم سبک با این بازی هستند شاهد رقم خوردن داستان در چنین مراحلی نبودیم.از دیگر مشکلات داستان می توان به کوتاهی داستان آن اشاره کرد.البته منظورم کوتاهی گیم پلی نیست.منظور من این است که داستان در نهایت در مدت زمان کوتاهی اتفاق می افتد که تقریبا می توان گفت در طول یک شب ! هر چند Batman شخصیت قهرمان داستان است و تقریبا هیچ چیز برایش غیر ممکن نیست اما Jocker هم شخصیت کمی نیست و این بسیار عجیب به نظر می رسد که Batman در چنین مدت کوتاهی بتواند بار دیگر Jockerرا بازداشت کند.با تمام این صحبت ها می توان نتیجه گرفت که در BatmanArkham Asylum شاهد یک داستان عمقی و پیچیده نیستیم که شدیدا احساسات شما را تحت تاثیر قرار دهد.بلکه شاهد یک داستان پر فراز و نشیب و سطحی اما جذاب هستیم.مطمئنا برترین مشخصه ی داستان این بازی جذابیت بالای آن است.در بازی هر لحظه باید منتظر یک اتفاق جدید باشید.مشکلات خاصی که Batman پیش رو دارد تا Jocker را شکست دهد و همچنین با پیشروی در بازی هر لحظه حس نا امیدی شما بیشتر می شود مخصوصا وقتی Poison Ivy با گیاهانش تمام Arkham را تسخیر می کند.Jockerهم با کمک جعبه ی Titan دست کمی از او ندارد.در نهایت Batman باید یا تمام مشکلات غلبه کند.چیزی که در این بازی برای من یک درس بزرگ بود.در نهایت نقطه ی اوج داستان و در بین تمام نا امیدی ها و مشکلات برای هر کسی درس بزرگی است.جمله ی زیبایی که Batman در اواسط بازی به رئیس Arkham می گوید.در حالی که رئیس نا امید است و مرنبا قصد دارد Batman را نا امید کند Batman کارت ورود به مناطق مختلف Arkham را از او می خواهد و آن را در دستگاه Hacker خود قرار می دهد و به او این جمله ی به یا د ماندنی را می گوید : Always there is a WAY . Always همیشه راهی وجود دارد.همیشه.در نهایت باید قبول کرد که در بازی جنگ و تضاد بین ناامیدی و امیدواری و خیر و شر همیشه با شما همراه است.و اما پایان این بازی هم می تواند شروع بزرگی باشد برای نسخه ی بعدی این شاهکار زیرا جعبه ی Titan به دست دشمن Batman افتاده (Bane) که هم اکنون با پیشینه ی 2 بار شکست از Batman حس انتقام جویی بیشتری دارد.

و بار دیگر Jocker در مقابل رقیب همیشگی خود Batman قرار می گیرد

گیم پلی
    با صراحت هر چه تمام تر میتوان گقت قوی ترین بخش بازی گیم پلی آن بود.گیم پلی این بازی تشکیل شده از درگیری های جذاب و صحنه های اکشن + مخفی کاری و همچنین مبارزه با Boss ها و بخش Chalenge Mode بر زیبایی گیم پلی بازی می افزایند. همان طور که گفتم بازی زمانی آغاز می شود که به Batman اجازه ی ورود به بخش های امنیتی Arkam Asylum داده نمی شود و Batamn در حالی که نظاره گر فرار Jocker است محفظه ی و شیشه ای که جلوی رویش است را می شکند و و به صحنه ی درگیری می رسد اما زمانی که دیگر دیر شده است و باید به جای درگیری با Jocker با افراد او مبارزه کند از همان ابتدا سیستم مبارزه ی بازی چیزهای جدیدی برای گفتن دارد و به شدت جذاب است.پس از شروع هر درگیری معمولا پس وارد کردن 3 ضربه ضربه ی سوم سنگین می شود و با وارد کردن یک ضربه ی سنگین حس قدرت عجیبی به شما دست می دهد با وارد کردن هر ضربه ی سنگین صحنه Slow Motion می شود و این چینن است که شاهد لحظات زیبایی از درگیری Batman با دشمنان هستیم.حتی گاهی اوقات نوع حرفه ای وارد شدن ضربات و تکان خوردن زیبای شنل Batman در هوا شما را به یاد سری فیلم های Matrix و درگیری های Neo می اندازد.در نسخه ی Xbox 360 بازی Batmanقادر است که با دکمه ی X ضربه وارد کند.با دکمه یY دفاع کند با B دشمن را گیج کند و با دکمه ی A پرش انجام دهد.در بازی با دشمنانی طرف هستید که دور شما حلقه می زنند و با کمی بی دقتی می توانید چندین مشت محکم را مهمان آنها باشید.دربازی دشمنان اصلی شما را افراد Jocker تشکیل می دهند که آرایشی به شکل دلقک انجام داده اند و در ادامه ی بازی موجوداتی وحشی هم نان بعدی شما مخسوب می شوند.اما راه های مختلفی برای دفاع در بابر این ضربات وجود دارد.1.دفاع 2.پرش 3.مشت زدن 4.گیج کردن دشمنان.در صورت حمله ی دشمنان شما می توانید در برابر ضربات آنها از خود دفاع کنید اما لازمه ی این کار هوشیاری بسیار بالاست و در زمانی که دشمنان دور شما حلقه زده اند کار بسیار سخت است.برای مثال زمانی که دشمنان با مشت قصد وارد کردن ضربه به شما ار دارند شما با فشار دادن دکمه ی Y نوعی ضد حمله را در مقابل آنها انجام می دهید.به طوری Bataman مشت آنها را میگیرد و به خود انها ضربه وارد می کند.دومین راه که بسیار هم مطمئن هست پرش هست به طوری که با فشار دادن دکمه ی A شخصیت اصلی بازی یعنی Btaman به شکل آکروباتیک از روی سر دشمنان می پرد و دشمنان نمی توانند ضربه ای به او وارد کنند.روش سوم هم که بسیار سخت و غیر قابل اعتماد است به شکلی صورت می گیرد که شما باید با سرعت و قبل از وارد کردن مشت توسط دشمن به انها ضربه وارد کنید که در بسیاری از مواقع تا بخواهید به خود بجنبید دشمن ضربه را به شما وارد کرده است.در نهایت می توان گفت سیستم مبارزه ی بازی بینظیر بی نقص و فوق العاده طراحی شده است اما فقط یک اشکال بسیار کوچک دارد با اینکه در طول بازی از گیم پلی بسیار لذت می برید اما وجود نداشتن خون در بازی کمی بازی را غیر طبیعی جلوه میکند و به نظر می آید این بازی یک عضو کم دارد.

درگیری Batman با دشمنان به شکلی بسیار حرفه ای

در بازی قابلیت
    Upgrade هم وجود دارد ولی به نظر من نسبت به بازی های رقیب این سیستم Upgrade تنوع کمتری دارد اما در نهایت با توجه به قابلیت های Batman تعداد آن راض کننده به نظر می رسد.قابلیت Upgrade کردن میزان Health یا Combo ها از این جمله هستند.برای به دست آوردن امتیازات بیشتر برای Upgrade ها باید هنگام درگیری با دشمنان ضربات مستمر به آنها وارد کنید و مشت نخورید تا حد اکثر امتیاز را بگیرید.حتی یک دفاع بی مورد یا یک ضربه ی بی مورد زنجیره ی ضربات را می شکند در نتیجه امتیازات کمتری نسیب شما می شود.در حقیقت می توان به هوش مصنوعی خوب دشمنان اینجا پی برد که اکثرا با فاصله حمله می کنند تا شما خداقل یک ضربه ی اضافی وارد کنید و درنتیجه همین میتواند ضربه بزرگی برای Upgrade کردن باشد.در بازی پیدا کردن بعضی از آیتم ها امتیازاتی را به شما می دهد همچنین در بازی دندان های ک.کی وجود دارد که مرتبا به هم می خورند و یک نوع شوخی از طرف Jocker است که با تخریب آن توسط خفاش پرتاب شونده امتیازاتی را به دست می آورید.اما Batman در بازی سلاح های بسیار زیادی دارد.همین طور که می دانید Batman تنها قهرمانیست که زمینه های قهرمانی نداشته و به کمک سلاح های پیشرفته به اینجا رسیده است.سلاح هایی نظیر خفاش پرتاب شونده.ژل انفجاری.دستگاه هک سیستم های امنیتی.که هرکدام کارایی خاص خود را دارند.همچنین Batman این قابلیت را دارد که به لبه ی هر مکانی آویزان شود.مخصوصا دستگاه هک سیستم های امنیتی Arkham بسیار زیبا طراحی شده بود و کاملا نو آورانه و می توانست برای شما بسیار سرگرم کننده باشد.بقیه ی سلاح ها هم در نوع خود به شما در پیش برد مراحل کمک می کرد.اما کی از بخش های زیبای بازی مخفی کاری آن بود.در این بازی شاهد یک مخفی کاری ابندایی هستیم.یعنی مخفی کاری که در آن به فاکتور های مهمی چون صدا اهمیت چندانیداده نشده و نور هم نقش پر رنگی ندارد.در بازی Batman در بخش هایی مجبور می شود که با مخفی کاری پیش برو و آن مکان هایی است که دشمنان سلاح گرم دارند.اینجاست که شما باید به کمک مجسمه هایی بخش های مختلف Arkham قرار دارد به بالا بروید و در تاریکی پنهان شوید تا با تفکر و اندیشه به دشمنان در مکان مناسب حمله کنید.اما برای مثال می توان به صدایی که هنگام بالا رفتن ایجاد می شود اشاره کرد که اصلا دشمنان متوجه ان نمی شوند.همچنین یکی از قابلیت هایی که بعد از یکی از قابلیت هایی که بعد از Upgradeها به شما اضافه می شود آویزان شدن از این مجسمه هاست که بسیار عجیب به نظر می رسد که با وجود نور موجود در محیط دشمنان شما را نمی بینند!اما به نظر من این بخش به عنوان یک بخش فرعی در کنار Action نفس گیر بازی بسیار عالی کار شده بود و خود من زمانی به ادامنه بازی ترغیب شدم که بخش مخفی کاری بازی را انجام دادم.اگر به رقیب این بازی که X-Men است نگاهی بیندازید متوجه می شوید که در آن بازی تقریبا هیچ خبری از مخفی کاری نبست ولی سازندگان Batmanاین بخش را به خوبی هر چه تمام تر و به عنوان یک قسمت فرعی در بازی قرار دادند هرچند که ابتدایی باشد.هنگام مخفی کاری میتوانید به شکل های مختلفی به دشمنان حمله کنید مثل یک خفاش اوج بگیرید و به آنها حمله کنید.مثل یک خفاش دشمنان آویزان شوید و آنان را آویزان کنید یا از پشت سر آنها را از از بین ببرید.

خفاش در کمین!

البته سختی کار وقتی بیشتر می شود که
    Jocker نوعی حسگر صدا را به آنها وصل کردهه که بلافاصله پس از اینکه توسط Batman اسیبی به آنها وارد شود صدای گریه از آنها بلند می وشد و دیگر افراد متوجه می شوند در بعضی مواقع هم این مجسمه ها با حسگر هایی مجهز شده اند که به محض لمس شدن بعد از چند ثانیه منفجر می شوند. یکی از ایراداتی که می توان به بازی گرفت تنوع کم Boss های بازی است که یکنواختی بیش از حد آنها شما را خسته می کند حتی Boss پایانی یعنی Jocker هم بسیار یکنواخت طراحی شده.تنها Boss متفاوت بازی را میتوان Poison Ivy معرفی کرد که نسبت به بقیه ی Boss ها تنوع بیشتری داشت از لحاظ سبک مبارزه.اما مبارزه با Boss ها در هر مکانی واقعا جذابیت خاصی داشت و تلاش برای زنده ماندن هر لحظه ضربان قلب شما را افزایش میداد.مخصوصا در مبارزه با Titan های پایانی,Poison Ivy و Jocker.اما دید مخصوص Batman هم سلاح دیگر Batmanبود که به وسیله ی آن می توانست دشمنان را از پشت اجسام ببیند و در بسیاری از بخش های بازی کمک کننده ی شما بود.

دید مخصوص Batman در بازی کمک زیبادی به شما می کند و در بخش های مخفی کاری بزرگترین کمک به Batman است.

بخش Chalnge Mode هم بسیار مناسب است برای کسانی که از بخش داستانی بازی قانع نشدند.این بخش شامل مبارزاتی است که در دو حالت درگیری و مخفی کاری باید با شخصیت Batman رکورد هایی را به جای بگذارید.برای مثال باید پس از در مراحل درگیری با تعدادی دشمن روبرو شوید و امتیاز خاصی را به دست آورید و بر اساس این امتیازات مدال های طلا نقره و برنز به دست می آورید یکی از مشکلات بخش Chalnge Mode سختی بیش از اندازه ی آن است که جای یک اشتباه را هم برای شما باقی نمی گذارد و با کوچکترین اشتباه (حتی یک ضربه ی اضافی) و پاره شدن زنجیره ی امتیازات و ضربات ممکن مدال طلا را از دست دهید.در هر حال باید کمی در این بخش ارفاق بیشتری صورت می گرفت.در هر حال هیچ چیزی نمی تواند ارزش گیم پلی فوق العاده ی Batman Arkham Asylum را پایین آورد.

سقوط آزاد زیبای Bartman دقیقا همانند یک خفاش

گرافیک
    همین طور که می دانید بازی با کمک موتور قدرتمند Unreal Engine ساخته شده و با کمی دقت در محیط اطراف می توانید به استفاده ی خوب سازندگان از این موتور پی ببرید.من به شخصه اولین بخشی را که تحت تاثیر آن قرار گرفتم طراحی چهره ها می دانم.وقتی که Jocker را همراهی می کردیم به وسیله ی دید Batman روی صورت Jocker زوم کردم و جزئیات بالای صورت را به زیبایی مشاهده کردم.هر چند کمی اغراق هم شده بود اما به واقع که زیبا طراحی شده بود و کیفیت بالای بافت صورت بیداد می کرد.علاوه بر این گرافیک محیط بازی بسیار عالی است و همچنین شفافیت خاصی دارد.یکی از بخش های زیبای بازی نمایی است که در آن Batman به ابتدای یک غار می رسد و یک نمای کلی و زیبا را از Arkham Asylum در کنار نور بسیار زیبای ماه مشاهده می کند.ماه در این بازی بسیار زیبا طراحی شده است .بازی در نهایت درخشندگی زیبایی دارد و فضا پردازی و نور پردازی بازی به زیباتر جلوه دادن گرافیک بازی کمک می کند.هرچند کیفیت بافت صورت اشخاص مخصوصا شخصیت های اصلی بسیار عالیست اما کیفیت بافت فضای Arkham به آن دقیقی و زیبایی نیست اما این را نمی توان به عنوان یک نقطه ضعف بزرگ بیان کرد.بافت ها از راه دور کیفیت بسیار خوبی دارند و با زوم کردن روی آنها به سادگی به این نکته پی می برید که که چهره ها بسیار قوی تر کار شده اند.در نهایت فضای Arkham Asylum هرچند که کمی یکنواخت است و یکی از انتقاد های گیمر ها به این بازی بوده است اما به نظر من ترس و وضعیت درهم برهمبه راحتی در آن قابل مشاهده است و می توان گفت به زیبایی و هنرمندانه طراحی شده اند.اگر جزئیات تیمارستان Arkham را بررسی کنیم متوجه می شویم محلی که قرار است قاتلی مانند Jocker در آن زندانی شود باید هم چنین خصوصیاتی داشته باشد.محلی که برای همه ترس آور است و محلی برای بدترین افراد.ساکت و تنها غرق از ترس و نفرت.و واقعا می توان گفت که از محیط بازی لذت بردم.و با توجه به حس تنهایی که محیط به گیمر القا می کرد می توان گفت سازگازی کاملی با روحیات من داشت.از مشکلات گرافیکی بازی می توان به شکل فرو رفتن پاها در بعضی اجسام ونام برد.بافت های گیاهی بازی هم به نظر می آید که وجود ندارند و به راحتی می توانید از آنها عبور کنید!و همچنین نوع افتادن دشمنان بعد از ضربه خورن کمی غیر واقعی به نظر می رسد.تخریب پذیری در بازی بسیار کم رنگ است و می توان گفت که اصلا وجود ندارد تنها چیز های قابل تخریب کانال های هوا و دیوار هایی است که به وسیله ی ژله های انفجاری تخریب می شوند.جلوه های انفجاری هم که چندان عالی کار نشده اند و بسیار ساده اند اما موج های انفجار ملموس به نظر می رسد.شنل Batman هم بسیار زیبا حرکت می کند و این را موقع در گیری با دشمنان و حرکات انفجاری Batmanبیشتر حس می کنید.با کمی پیش روی در بازی متوجه پارگی های روی لباس Batman و شنل Batman هم می شوید.بالا رفتن از اجسام هم به خوبی انجام می گیرد و کاملا طبیعی به نظر میاد.

گرافیک زیبای بازی در کنار طراحی زیبای ماه.نمای کلی از Arkham Asylum با اینکه بازی در Arkham انجام میشود اما نماهای دور دست در گاتهام سیتی بسیار زیبا و حرفه ای طراحی شده اند

نورپردازی
    شاید بتوان گفت بهترنی بخش مکمل گرافیک نور پردازی زیباست که در Batman Arkham Asylum به زیبایی شاهد آن هستیم.بازی دارای گرافیک بالایی است و درخشندگی خاصی دارد.اما صحنه ی بسیار زیبای بازی که Batman بر سر یکی از غار ها می ایستد و Arkham Asylum را در کنار نمای بسیار زیبای ماه می نگرد مطمئنا صحنه ی بسیار زیباییست.تاکید خاص بازی در بعضی مواقع بر روی رنگ سبز به چشم می خورد که البته به نظر من به زیبایی های بازی می افزاید.اما در در کنار این تاکید بر روی رنگ سبز در بازی شاهد تکرار مکرر یک سری از رنگ ها در خود تمارستان هستیم که ممکن برای بعضی از گیمر ها ناخوشایند باشد.اما به شخصه اصلا چشم مرا خسته نکرد و هرگز حس یکنواختی در بازی به من دست نداد.اما به نظرم در نهایت نمی توان به آن ایراد گرفت.چون به اقتضای فضای بازی به چنین تاکید هایی نیاز داریم.ما باید یک بار دیگر محیط Arkham Asylum را بررسی کنیم.فضایی سکوت زده و بهت زده مملو از افراد جانی که محلی وحشتناک به شمار می آید همه از آن بیزارند و کسی جرات نزدیک شدن به آن را ندارد مگر ماموران بدشانسی که آنجا هستند.چنین محیطی احتیاج دارد تا یک حس تنهایی و ترس و اظطراب خاص را به گیمر منتقل کند.به نظر من این فضای دلگیر و دلسرد کنننده این حس را به شما منتقل می کند.مخصوصا با توجه به حس تنهایی خاص ان با روحیات خود من سازگاری خاصی داشت.هر چند که من معتقدم حتی می توانست کمی تاریک تر هم باشد.بخش دیگر بازی سایه زنی آن است.در تمیارستان Arkham شاهد نور بسیار زیادی هستیم که جلوه ی خاص و زیبایی به بازی می دهد اما سایه ها در تیمارستان از تیرگی کافی برخوردار نیستند و این مساله ای بسیار عحیب است!سایه ها از لحاظ فنی دقیق و زیبا طراحی شدند با گشتن حول محور یک لامپ و نگاه کردن به توع حرکت سایه به نتیجه خواهید رسید اما سایه زنی به چشم نمی آید و در اصل تثبیت شده به نظر نمی رسد.پس می توان به طور خلاصه بیان کرد که نور پردازی بازی عالی بود شففیت و درخشندگی خاص بازی و همچنین تاکید بر روی رنگ سبز در بعضی از قسمت ها بازی که با یک رنگ پردازی زیبا کامل می شود نور زیبای ماه به همراه فضای درون Arkham که با توجه به دور افتاده بودن و منفور بودن Arkham بسیار خوب طراحی شده بودمحیطی در هم بر هم و بدون نظم تنها و ساکت که هر لحظه باید در آن منتظر اتفاق جدیدی بود و در نهایت سایه زنی بازی که انتظاراتی بیش از این از این بخش داشتم زیرا می توانست در کنار نور پردازی به حرفه ای تر شدن بخش مخفی کاری بازی کمک شایانی کند.

نور پردازی زیبای داخل Arkham تحسین برانگیز است

صداگذاری
    صداگذاری بازی بسیار عالی انجام شده.از همان ابتدا که وارد بازی می شوید موزیک زیبای منوی بازی گوش های شما را نوازش می دهد تا هنگام ورود به بازی.آهنگ بسیار مرموزانه و زیبا و همچنین مناسب برای تم اصلی بازی یعنی Arkham Asylum همخوانی کامل دارد.صداگذاری شخصیت ها عالی انجام شده و دوبلری کار در نهایت هنر مندی انجام شده.صدا ها کاملا با روحیسات سازگاری دارند و صدای Jockerهم بی نظیر کار شدهو سازگاری کاملی با روحیاتش داره.نوع حرکت دهان کارکتر ها با صحبتی که می کنند هم خوانی زیادی ندارد و این یک ایراد به حساب میاد.موزیک های بازی زمانی به اوج می رسند که به بخش های مخفی کاری و توهم می رسید.ایجاد حس یک مخفی کاری مرموزانه در بخش های مخفی کاری و ایجاد یک حس ترس و اضطراب در لحظات توهم.هر چند که تاکید خاصی روی بخش صدا گذاری در هنگام مخفی کاری نشده بود (برای مثال دشمنان اصلا به صدا هایی که شما ایجاد می کردید اهمیت نمی دادند) اما هنگامی که در بخش های مخفی کاری به فردی حمله می کردید با نزدیک شدن به او ریتم آهنگ تند تر می شد و آهنگ بلند میشد که این بخش بسیار عالی کار شده بود و در حد بازی های مخفی کاری دیگر.مخصوصا اینکه آهنگ این بخش حال و هوای عجیبی را به شما منتقل می کند.در بخش های توهم هم موزیک پخش شده تمام مشخصه های یک موزیک اضطراب آور در کنار فضای ترسناک برای شما ایجاد می کرد.واقعا باید آفرین گفت به تیم سازنده ی بازی.در طول بازی Jocker و صدای Jocker شما را تنها نمی گذارند.مخصوصا در مراحل مخفی کاری با جملات جالبی بعضی وقت ها خنده ی شما را هم در می آورند با جملاتی مانند Paging doctor bat یا I Know it you know it so do it .این اندازه نوآوری و تنوع در بازی واقعا تحسین هر گیمری را بر می نگیرد

امتیاز نهایی بازی

سخن پایانی
    واقعا باید تبریک گفت به Rockstady game به خاطر این شاهکار.بازی که واقعا تحسین همگان رو بر انگیخت و یکی از بازی هاییه که می تونه به عنوان یهترین بازی سال انتخاب بشه.با نگاهی کوچک به نمرات بازی می توان فهمید که بازی از بسیاری از رقیب های خود جلوتر است.با توجه به پایان بازی و اطمینان از ادامه ی آن امیدورایم نسخه ی بعدی باز هم شاهد یک شاهکار بی نظیر باشیم
    موفق باشید
    یحیی
    Last edited by S.Y.K; 04-12-2009 at 14:42.

5. 12 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه blAck fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

blAck fire عزیز فکر کنم نقشه رو که نگاه کنی باید به در پشت سرت برگردی اگه اشتباه نکنم از بلندی پرواز کردی و به اینجا رسیدی و باید برگردی
    در ضمن من دیروز با کرک ریلودد بازی رو تموم کردم
    آخ اون پشت آخر به ژوکر چه حالی داد
    و مطمئنا بازی نسخه شماره دو هم خواهد داشت این رو دمو آخر به آدم میفهمونه
    درسته ولی بر گشتنی گیاه راهو بسته . میشه لینک کرک ریلود بزارین. تشکر

در آغاز فعالیت hzh090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این بازی چجوری سیو میکنه..من هر دفعه که از بازی بیرون میرم،و بعد به بازی میام هیچ گزینه ای به نام load نداره.فقط continue story داره و وقتی اونو میزنم بازی از اول شروع میشه.لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آقا بازي من 3 دي وي دي مال شركت يويز تيم هست
    بازي تا 50 درصد ميرم گير ميكنه
    چيكار كنم ؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این بازی چجوری سیو میکنه..من هر دفعه که از بازی بیرون میرم،و بعد به بازی میام هیچ گزینه ای به نام load نداره.فقط continue story داره و وقتی اونو میزنم بازی از اول شروع میشه.لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید

فکر کنم کرکتو باید عوض کنی 

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من نسخه ی اصلی بازی رو گرفتم و روش پچ فعال سازی فیزیک رو هم نصب کردم حالا هیچ کرکی روش کار نمیکنه و یک پیغام بلند و بالا میده ... که ازش نمیشه مشکلی رو فهمید ...
    کسی کرکی برای نسخه ی 1.1 داره ؟!

اگه نه کسی یک کرک مطمئن برای نسخه ی یک داره ؟! و البته سیو 11 درصد با همین کرک ...

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچه ها آخرش من مشکل این Live رو حل نکردم!
    یه Accunt آفلاین میسازم و Sign میشم توش ولی هنگام ورود به منوی اصلی میگه شما sign نیستید و اگر sign نباشید نمیتوانید بازی رو سیو کنید!
    من حتی یه بار هم بازی رو آنیستال و دوباره اینیستال کردم ولی بازم حل نشد!
    اگه از دوستان میدونن مشکلم چیه کمکم کنن!
    ببین من این بازی رو کی...... خریدم (آه) ولی تا حالا بازی نکردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •