تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 151 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از من هم همینجوری حساب کرده
    2 هفته پیش طرح یک ماه 2.5 گیگ رو فعال کردم و قاعدتا هزینش باید یه 10000 تومان باشه اما حالا که قبض اومده نوشته
    اینترنت جی پی ار اس : 850533
    سایر هزینه ها : 100000
    تخفیفات :743141
    به عبارتی 2 بار هزینه طرح برام حساب کرده درصورتی که من یکبار بیشتر طرح رو فعال نکردم
    چند ماه پیش هم که طرح رو فعال کردم همینجوری برام حساب کرده بود.یه جور کلاهبرداریه این کارشون

2. این کاربر از worldsat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از من هم همینجوری حساب کرده
    2 هفته پیش طرح یک ماه 2.5 گیگ رو فعال کردم و قاعدتا هزینش باید یه 10000 تومان باشه اما حالا که قبض اومده نوشته
    اینترنت جی پی ار اس : 850533
    سایر هزینه ها : 100000
    تخفیفات :743141
    به عبارتی 2 بار هزینه طرح برام حساب کرده درصورتی که من یکبار بیشتر طرح رو فعال نکردم
    چند ماه پیش هم که طرح رو فعال کردم همینجوری برام حساب کرده بود.یه جور کلاهبرداریه این کارشون
    همراه اول این کار رو با تمام کاربراش میکنه. دزد به تمام معناست. من هیچ وقت از اینترنتش استفاده نکرم. یکبار فعال کنی دوبله حساب میکنه

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم برا دوستم يه طرح ماهيانه ده تومني فعال كردم . صورتحساب براش اومد استفاده اينترنت 70 هزار تومن !!!!! من اعتباري دارم و جديدا از ايرانسل كوچ كردم به همراه تو فكر دايمي بودم كه بعد اين قضيه منصرف شدم

ايرانسل اگه خط بده اينترنتش خوبه اما همراه اول اشكمو در آورده ، خط ميده ديتا هم ظاهرا رد و بدل ميشه اما سايت باز نميكنه ، روزي چندبار قطع و وصل ميشه ، خسته شدم به نظر مياد يه سياست باشه برا جلوگيري از بعضي كارا

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم برا دوستم يه طرح ماهيانه ده تومني فعال كردم . صورتحساب براش اومد استفاده اينترنت 70 هزار تومن !!!!! من اعتباري دارم و جديدا از ايرانسل كوچ كردم به همراه تو فكر دايمي بودم كه بعد اين قضيه منصرف شدم

ايرانسل اگه خط بده اينترنتش خوبه اما همراه اول اشكمو در آورده ، خط ميده ديتا هم ظاهرا رد و بدل ميشه اما سايت باز نميكنه ، روزي چندبار قطع و وصل ميشه ، خسته شدم به نظر مياد يه سياست باشه برا جلوگيري از بعضي كارا

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

نت همراه اول فقط توی بعضی مناطق خوب جواب مبده اما فک خوبی کردی که سراغ دائمی نمیری چون من به همه دوست و آشناها میگم اگه قصد کار با نت همراه آخر رو دارن حتما سیم اعتباری بگین چون دائمی ریسکش بالاست

7. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

العان سرعت دانلودش تو بهترین حالت چند کیلوبایته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

العان سرعت دانلودش تو بهترین حالت چند کیلوبایته؟
    بستگی به منطقه شما داره اگه اج ساپورت باشه حداکثر سرعت دان تو بهترین حالت 34 هستش ولی اگه منطقه شما جی ساپورت باشه بیشترین سرعت دان شما 10 میشه

10. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض درایور گوشی NOKIA 7230

با سلام من با گوشی NOKIA 7230 میخوام به اینترنت وصل بشم . ولی مشکلی که دارم اینه که درایور گوشی رو ندارم . از طرفی چون شنیده بودم که نرم افزارpc uite خودش گوشی رو میشناسه ، برنامه pc Suite رو نصب کردم ولی بازهم گوشی من رو نمیشناسه . آیا کسی درایور NOKIA 7230 رو داره .لطفا راهنمایی کنید.

ضمنا من با گوشی MOTOROLA L7 به اینترنت وصل میشم . ولی در این حالت هم مشکلم اینه که سرعت خیلی میاد پایین و در حد 4 یا 5 کیلوبایت (dial up) است . آیا ایراد از مودم گوشی motorola است . آیا ممکنه مودم گوشی 56K باشد.

الطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت MHN131's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام من با گوشی NOKIA 7230 میخوام به اینترنت وصل بشم . ولی مشکلی که دارم اینه که درایور گوشی رو ندارم . از طرفی چون شنیده بودم که نرم افزارpc uite خودش گوشی رو میشناسه ، برنامه pc Suite رو نصب کردم ولی بازهم گوشی من رو نمیشناسه . آیا کسی درایور NOKIA 7230 رو داره .لطفا راهنمایی کنید.

ضمنا من با گوشی MOTOROLA L7 به اینترنت وصل میشم . ولی در این حالت هم مشکلم اینه که سرعت خیلی میاد پایین و در حد 4 یا 5 کیلوبایت (dial up) است . آیا ایراد از مودم گوشی motorola است . آیا ممکنه مودم گوشی 56K باشد.

الطفا راهنمایی کنید
    با یک دانگل bluetooth
    میتونی متصل بشی
    من امتحان کردم

باید بعد از نصب bluetooth
    add deviceرو روی bluetooth
    رو بزنی و بعد از نصب مودم که همون گوشی هست میتونی با تنظیمات وارد بشی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

از بروز شدن این صفحه که 4 ماه ازش گذشته میشه فهمید میزان استفاده از نت همراه اول چقدر کم شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •