کسی نظری نداره .
کیفیت ندا رایانه چطوره ؟
کسی نظری نداره .
کیفیت ندا رایانه چطوره ؟
از عجایبه
ظاهرا سرعتش چند مگ شده و برای تشویقش دوباره سایت باز کردند مشتریها.
جزییاتش توی تاپیک داتک هست.
Last edited by reb; 05-10-2008 at 00:28.
ببین عزیز شما که 2 سال هست از سپنتا سرویس میگیری فکر نمیکنم شرکتی پیدا بشه که شما رو بتونه راضی نگه داره
خودت میدونی سپنتا از نظر کیفیت در کنار چند شرکت دیگه حرف اول رو میزنه.
حالا شما اگر سرویس حجمی میخوای که برات ارزونتر در بیاد شاید...باز هم میگم شاید شاتل بتونه گزینه خوبی باشه
اگه صبا پورت خالی نداره که فعلا میتونی توی لیست انتظار بمونی و کاریش نمیشه کرد.
فناوا به بعضیا خوب ساخته و به بعضیا نه. میتونی توی تاپیکش بیشتر جویا بشی.
شاتل رو هم رفتی توی قیمتهای سرویسهای آرت رو دیدی که صدالبته گرونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جاش سرویسهای اکو رو ببین.
عصرتلکوم توی خرید سالیانش با سرعت 512 رو میده ماهیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9 تومن (با آبونمان مخابرات و 6% همش رویهم) اگه درعمل سه چهارم
سرعتش هم سرویس بده به عقیده من باتوجه به قیمتش خیلی خوبه!
اگه اولین بار باشه که قراره نصب بشه چطور؟
من خودم می خوام مودمم رو نصب کنم.
من us robotics 9112 دارم. با شاتل که مشکل نداره؟
یعنی شما از چند تا شرکت هم گرفته بودی و هیچ کدوم نتونسته بودن بهت خدمات بدن؟!!یعنی با هیچ کدوو چراغت ثابت نمیشد؟
شما باید 4 شماره اول شماره ی تلفنتون را در سایت
وارد کنید ! و این سایت به شما میگه کدام شرکتها .اجد شرایط برای خدمات دهی به شماره تلفن شما در مرکز مخابراتی تون هستند ! والبته در مواردی که سایت کامل نباشه دوستان هم میتونند کمکتان کنند !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
در مورد شرکت شهراد، دوستانی که از این شرکت سرویس گرفتن می خواستم ببینم نظرشون چیه.
سلام
چند تا سوال داشتم، ممنون می شم اگه جواب بدید.
1 - مجوز PAP چیه؟
2- ممکنه یه شرکتی در یک مرکز مخابراتی، کیفیت سرویس هاش مطلوب باشه اما در یک منطقه مخابراتی دیگر نباشد ؟
3 - مگه سرعت بالای 128 برای اشخاص حقیقی ممنوع نیست ؟ پس چرا سپنتا سرعت 256 رو بدون محدودیت حجمی به همه می ده؟
4 - تا آنجایی که من می دونم از طرفی اگر مشترکین یک شرکت زیاد باشه شاهد افت سرعت یا شاید هم اختلالات ارتباطی هستیم و از طرفی هم اگر مشترکین یک شرکت کم باشه، شاید شرکته بد بوده که کاربر زیاد نداره ؟ تکلیف چیه ؟ کدام درسته؟ کدام غلط؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5 - آیا اگه به خود مرکز مخابرات مراجعه کنیم، اونها می توانند کمکی در پیدا کردن شرکت مطلوب بکنند یا نه ؟
6 - من فکر می کنم تقریبا ترافیک ماهی 5 GB رو لازم داشته و برام مهمه که یه ساعت هایی هم مصرف رایگان باشه، دنبال کیفیت خوب هم هستم از طرفی نمی خوام بیشتر از ماهی 20 هزار تومان شارژ بدم چه سرویسی برام خوبه؟ حجمی یا ساعتی و چرا و از کدام شرکت؟ (در ضمن من در محدوده ی مرکز توحید هستم که بیشتر ISP ها رو پشتیبانی می کنه)
7 - سپنتا چطوره ؟ من یکی از آشنایانم سپنتا حجمی گرفته و راضی هم هست.
1. نمیدونم
2. بله چرا که نه؟؟؟؟ دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
3. اون که یه چیز چرتو پرتیه....همه شرکتا سرعت بالاتر میدن (سرسخترینشون شاتله که پدر ادمو در میاره تا یه سرعت بالاتر بده ولی بقیه بیری صحبت هم کنی حتی مدرکی هم ندی راحت بهت میدن)
4. هردوش درست میدونه باشه
5.خیر(ینی فکر نمیکنم)
6.فکر میکنم صبانت خوب باشه. سرعتش به خصوص شبانه بالاس
7.سپنتا اکثرا ازش راضین ولی خوب قیمتش بالاس.... من که زمانی که داشتم اصلا ازش خیری ندیدم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)