خواهش میکنم یکی این رو برای من ترجمه کنه اگه تا امشب ترجمه نشه من بدبخت میشم خواهش میکنم واسم ترجمه کنید
خواهش میکنم یکی این رو برای من ترجمه کنه اگه تا امشب ترجمه نشه من بدبخت میشم خواهش میکنم واسم ترجمه کنید
ایا ترجمه متن درست است
why the cfa exam is uniquethe cfa exam is different from most examinations that you have taken. For example ,if you have taken the series 7 exam ,it is likely that you extensively studied sample questions to get a feel for the actual exam. For exam like the gmat,sat,series7,series 63 and many insurance exams ,it is relatively easy for a study course provider to estimate the structure ,style ,and content of the actual test due to its narrow curriculum focus and the frequency with which the exam is offered.
اینم ترجمش
چرا امتحانات cfa منحصر به فرد است
امتحانات cfa نسبت به امتحاناتی که تا به الان داده اید متفاوت است.به طور مثال اگر شما امتحانات سری 7 را داده باشید احتمالا شما مطالعات وسیعی رو بر روی نمونه سوالات انجام داده اید تا احساس واقعی امتحان را بدست اورید .
امتحاناتی شبیه gmat,sat,series7,series 63و خیلی از شرکت های بیمه در برابر دوره های اموزشی که برای ارزیابی ساختار و سبک و سیاق و محتوای تست های واقعی تهیه شده است نسبتا اسان است چرا که کانون برنامه های اموزشی ما نسبت به امتحانات معروف فراوان محدود است
the young whoنقل قول:
"جوانانی که به مواد مخدر روی میاورند یا معتاد میشوند دارای ضعف های روحی و روانی هستند و در زندگی خود کمبود دارند که میخواند ان را به وسلیه ی مواد مخدر جبران کنند که این کار باعث تباهی زندگی انان میشود در دوره جوانی دوستان هم در اینده فرد نقش مهمی دارند دوستان بد باعث تحریک فرد شده و ان را به اعتیاد مکشانند و زندگی فرد را به تباهی می کشانند جوانانی که به سمت اعتیاد میروند معمولا از سیگار شروع میکنند و به مواد مخدر کشیده میشوند عاقبت اعتیاد چیزی جز بدبختی برای فرد ندارد"
'seek drugs or get addicted to them suffer from mental and spiritual weakness
and have some shortages in their lives
that they wish to compensate for it with drugs
this leads to ruination of their lives
friends have a very important role in one's life in his teengage years
wicked friends tempt one and absorb him to addiction
and spoil his life
the young who seek for addiction usually begin with a cigarette and end up in drugs
the destiny of addiction is nothing but ruination of one's life
کسانی که هر روز از محصولات لیکا استفاده می کنند ، می دانند که می توان به کیفیت خروجی این محصولات و خدمات پس از فروش آن اطمینان کرد . لیکا ژئوسیستمز که مقر آن در هیبروژ سوئیس واقع است ، یک شرکت بین المللی با دهها هزار مشتری است ؛ بیش از 3500 نفر در 28 کشور جهان جزو پرسنل آن محسوب شده و با صدها شریک تجاری در بیش از 120 کشور همکاری دارد . شرکت لیکا ژئوسیستمز بخشی از گروه تجاری هگزاگون (سوئد) به شمار می رود .
قبلا هم یه بار در مورد پارک تفریحی و شهربازی و اینا بحث شده بود ، درسته پرو جان ؟
پاراگراف دوم رو برعکس ترجمه کردی . میگه : (برخلاف آزمون ما) خیلی از آزمون های دیگه رو میشه از نظر ساختار امتحان ، شیوه امتحان و محتوای سوالات پیش بینی کرد . چون سرفصل هاشون محدوده و اینا هم مرتب امتحان می گیرن ؛ بنابراین کافیه یه نگاه به نمونه سوالات بندازی تا دستت بیاد چی به چیه و خیلی نیازی به مطالعات عمیق و درک مطلب نداری (قلمچی!!) ...
دوستان "آدامس" چی میشه به انگلیسی؟!
chewing gum![]()
ممنون بابت رفع اشکال
ممنون میشم اگر کل متن رو مرتبش رو برام بزاری
قطعا بوده، ولي متاسفانه من كه سرچ كردم، پيدا نشد...
![]()
Last edited by pro_translator; 06-12-2008 at 21:29.
سلام
ببخشید نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی برام مهمه خیلی هم بهش احتیاج دارم خودمم اصلا وقت ندارم
یه داستان سه صفحه ای هست از جلال آل احمد که باید به انگلیسی ترجمه کنم جمله به جمله
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه و این کارو انجام بده
واقعن ممنون میشم
اینم داستان اسم داستان هم هست "بچه مردم "
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی برام مهمه خیلی هم بهش احتیاج دارم خودمم اصلا وقت ندارم
یه داستان سه صفحه ای هست از جلال آل احمد که باید به انگلیسی ترجمه کنم جمله به جمله
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه و این کارو انجام بده
واقعن ممنون میشم
اینم داستان اسم داستان هم هست "بچه مردم "
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید ناشی بازی شد !!
Last edited by avril; 07-12-2008 at 01:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)