تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 198 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دوستان میشه کمک کنید من چطوری باید awakening رو نصب و اجرا کنم دانلودش کردم یه فایل ستاپ بود با یه فایل دیگه که پسوندش bin بود بعدش نصبش کردم اخرش یه صفحه داس میاد که تموم نمیشه عملیاتش هیچ وقت وقتی هم اجرا میکنم بازی رو ارور میده که یه سری فایل ها نیست
    awakening رو بايد در محل نصب بازيه اصلي نصب بكنيد. بعد وارد بازي بشيد و از منوي اصلي انتخابش بكنيد.

Dragon Age 2 به طور رسمي معرفي شد

بالاخره EA بازي Dragon Age 2 را به عنوان عنواني حقيقي تائيد کرد.
    جزئياتي از اين بازي در دست نيست، اما نام بازي در ليستي که از طرف EA در روز قبل منتشر شده وجود دارد.
    "پروژه هايي که از ساخته هاي شرکت BioWare هستند و هم اکنون معرفي مي شوند اين عناوين هستند:کانتنت هاي قابل داونلود و جديد براي بازي Mass Effect، همچنين يکي از بازي هاي ويديويي که نمره ي بسيار بالايي را در بين بازي هاي رايانه اي در تمام زمان کسب کرده است يعني Dragon Age 2.يکي از اميدوارانه ترين عنوان هايي که براي ادامه ي بازي اصلي که در سال 2009 منتشر شده است و عنوان بهترين بازي RPG سال را نيز کسب کرده يعني بازي Dragon Age: Origins.همچنين يک عنوان داستان محور و Online Multiplayer يعني بازيStar Wars: The Old Republic
    ٍَEA در طی گزارشی در مورد بازی های آماده ی انتشار در ماه های قبل از فوریه Dragon Age جدید را تائید کرد و گفته است که این عنوان می تواند در یک چهرم مالی ناشران در سال جاری منتشر شود.اما آن ها سه ماهه ی اول 2011 را مد نظر قرار دادند.
    در همین حین به این بازی این عنوان را داده اند :"Dragon Age Title TBA".این بازی در بین بازی های مولتی پلتفرم لیست شده است یعنی برای کنسول های خانگی، کنسول های دستی و PC.
    همچنین 1 فوریه 2011 نیز برای انتشار این بازی در نظر گرفته شده.
    EA دیروز تائید کرده بود که در Gamescom کنفرانسی برگزار خواهد که تاریخ آن 17 آگوست است.

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

طبق اعلام BIOWARE در نسخه شماره 2 بازی شما نقش یک انسان(بسته به اینتخاب بازیکن زن یا مرد) به نام HAWKE را ایفا میکنید .یار جمع میکنید و برای هدفتون میجنگید تا اسمتون در تاریخ ثبت شه.بازی داستان قوی تری داره و همچنین کلی تصمیم گیری های نفس گیر.

سبک بازی چیزی مثل مس افکت 2 میشه .

3. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

اقا من یه جا گیر کردم
    الان یه جاییم که انگاری تو توهم هستم، تو رویا با دوستم که اون اول من Gray Warden کرد جنگیدم بعدش وارد یه جایی شدم که میتونستم به موش تبدیل بشم و بین یه مکانهایی با توجه به انتخاب خودم جابه جا بشم، یه جور معماست انگاری، کسی میتونه کمک کنه از اینجا بیام بیرون، باید چکار کنم که از این محیط بیام بیرون، آخه یه عالمه دشمن هست که زورم نمیرسه همشونو بکشم

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا من یه جا گیر کردم
    الان یه جاییم که انگاری تو توهم هستم، تو رویا با دوستم که اون اول من Gray Warden کرد جنگیدم بعدش وارد یه جایی شدم که میتونستم به موش تبدیل بشم و بین یه مکانهایی با توجه به انتخاب خودم جابه جا بشم، یه جور معماست انگاری، کسی میتونه کمک کنه از اینجا بیام بیرون، باید چکار کنم که از این محیط بیام بیرون، آخه یه عالمه دشمن هست که زورم نمیرسه همشونو بکشم
    تو تو Realmهستی. تو مکانی که موش شدی فعلا کاری نداری. به مکانای دیگه برو با استفاده از اون دستگاهه که اسمشو یادم نیست.همه ی بدن های جدیدتو بدست بیار بعد با استفاده از اون دمون های اصلی هر مکانو بکش.هر مکان یه دمون اصلی داره.بدن هایی که باید بدست بیاری;گلوم یا همون ادم سنگی که قدرت زیادی داره.ادم اتشینکه میتونه از اتش رد شه.یه موچود که درای مخفی رو میبینه و یه جور ارکینه.و موش که میتونه از جاهای ریز رد شه

6. 2 کاربر از RedSpoT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فقط امیدوارم مثل masseffect 2 خراب نکنن بازی رو، MassEffect2 یه بازی ActionAdventure عالی بود ولی یه RPG عالی نبود دقیقاً از سر و ته المان‌های RPG بازی زده بودن و بازی رو به Action Adventure تبدیل کرده بودن که فروش بازی رو بیشتر کنن که موفقم بودن ولی فن‌های RPG باز شاکی! امیدورام همچین بلایی سره Dragon Age نیارن که من به‌شخصه خیلی شاکی میشم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام

save های Dragon Age: Origins رو می خواستم

ممنونم میشم خیلی ضروری هست

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من توی سرزمین کوتوله ها(خودم اسمش رو گزاشتم) گیر کردم...
    یه سری مسایقه بصورت گلادیاتوری هم دادم....
    توی یه مجلس بزرگ هم اعضا باهم ختلاف رای پیدا کردن....
    این سرزمین سه طبقه است...
    نمیدونم باید چکار کنم....
    خوک ها رو هم جمع کردم..
    با پیر مرده در طبقه سوم هم صحبت کردم...
    اما حالا نمیزارن جلوتر برم..
    4تا سرباز مسیر عبور به قسمت پشت شهر روبستن...میگن که هرکی رفته دیگه بر نگشته واز این حرفها....
    لطفا راهنمایی...
    مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من توی سرزمین کوتوله ها(خودم اسمش رو گزاشتم) گیر کردم...
    یه سری مسایقه بصورت گلادیاتوری هم دادم....
    توی یه مجلس بزرگ هم اعضا باهم ختلاف رای پیدا کردن....
    این سرزمین سه طبقه است...
    نمیدونم باید چکار کنم....
    خوک ها رو هم جمع کردم..
    با پیر مرده در طبقه سوم هم صحبت کردم...
    اما حالا نمیزارن جلوتر برم..
    4تا سرباز مسیر عبور به قسمت پشت شهر روبستن...میگن که هرکی رفته دیگه بر نگشته واز این حرفها....
    لطفا راهنمایی...
    مرسی.
    جالبه این بخش رو انگار همه یه مشکلی باهاش پیدا کردن.
    الان یکمی خواب آلود هستم نمی تونم زیاد توضیح بدم
    شما باید طرف یکی از اون دو نفر که می خوان پادشاه بشن رو بگیرید که باید به خاطر اونا یه سری ماموریت انجام بدین. بستگی داره طرف کی رو گرفته باشین. بعد از چند ماموریت که برای اونا انجام دادین اون قسمت deep road که بسته شده و نمی تونید شما به اون برید باز میشه و تازه قسمت سخت بازی شروع میشه. سخترین جای بازی همین جا هستش.
    فقط مسئله مهم اینه که بتونید اجازه ورود به این deep road رو پیدا کنید. خیلی ها توی این مسئله مشکل داشتن.
    اگه ماموریت هایی که در orzammar انجام دادین و ماموریت هایی که مونده رو بگید میشه شما رو بهتر راهنمایی کرد...
    شب بخیر

12. این کاربر از Vahid_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من يه چيزي رو نفهميدم اگه قراره شخصيت اصلي انسان باشه پس تکليف ما که با يه الف نسخه اول رو تموم کرديم چي ميشه؟

سيو هاي ما که الف هستيم هم تاثيري توي نسخه 2 داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر نکنم این بازی مثل mass effect باشه که بشه سیو شماره قبلی رو اورد.
    اگه فرضا شبیه اون باشه هم فکر کنم توی شماره بعدی هم احتمالا همین سه تا نژاد انسان و الف و کوتوله وجود داشته باشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •