البته باید لک پیکت 100 باشه
میتونی یک کاروان تجاری هم راه بندازی تویی شرق وستلند
4-pre-war bokk که تویه میدون مین زیاده کتابخونه دونه ای 100 تا ازت میخره
البته باید لک پیکت 100 باشه
میتونی یک کاروان تجاری هم راه بندازی تویی شرق وستلند
4-pre-war bokk که تویه میدون مین زیاده کتابخونه دونه ای 100 تا ازت میخره
سلام بچه ها !
این دو تا DLC برای پی سی ریلیز میشن ؟!
Broken steel و The pitt رو میگم ! آره ؟ یا انحصار 360 هست ؟!
با تشکر ، خشایار
اینا که خیلی وقته رلیز شدن برای pc!!!!!!!!
تاپیک هاش هم توی اخبار هست.
اینجا هم بچه ها لینک گذاشته بودن. بگردی پیدا میکنی.
این پست رو برات پیدا کردم![]()
Last edited by aghamajid1369; 02-07-2009 at 13:51.
من باز گیر کردم
اون باطری رو که باید تو طبقه سوم پیدا کنیم و به اون 3 نفر بدیم دقیقا کجاست؟؟؟
سلاماین دختره دیگه کیه؟ چرا من تا حالا ندیدمش. بازی رو تموم کردم. این جزو مرحله های اختیاریش بوده؟
نه آخرای بازی نیست تو یه ساختمون رفتم اونجا پیداش کردم...
حق دارید ...منم خودم با این که نقشه ی کامل رو داشتم ولی با بدبختی پیدا کردم اونجا رو ... دلیلشم اینه که اونجا رو فقط از طریق مترو میتونی بری و هیچ راه دیگه ای نداره چون دور تا دورش بسته است ... منم نمی دونستم اینجوریه و همش ئنبال اون فلشه بودم ...من گیر کردم تو بازی میشه یه نفر من رو راهنمایی کنه که GNR(Galaxy News Radio) کجاست؟
از مترو که بری راحت پیداش میکنی...
آهان راستی ....کلی پول جمع کردم و حسابی خونمو تزئین کردم ... حالا شده شبیه خونه....
الان رفتم سر اون ماموریتی که باید عکس لینکون رو بدم به اون Slave ها... عکس رو دادم حالا باهام یه جایی قرار گذاشتن که همدیگرئ ببینیم ولی زیر پام علف سبز شد و نیومدن!!!
من باز گیر کردم
اون باطری رو که باید تو طبقه سوم پیدا کنیم و به اون 3 نفر بدیم دقیقا کجاست؟؟؟
منم همینجا گیر کرده بودم ... خیلی گشتم ولی پیداش نکردم و آخرشم مجبور شدم دوباره از اول برم و این بار از خونه یدونه باطری با خودم بردم...
امیدوارم که شما پیدا کنی باطریه رو ....
Last edited by aroosak_kooki; 05-07-2009 at 13:40.
اینجا یک نفر دیگه هم این سوالا قبلا کرده بود( فکر کنم aroosak_kooki بودن.)کسی میدونه چطوری میشه ماموریت دختر دیوونه هه رو بدون از دست دادن کارما رد کرد؟همون ماموریتی که وارد دستگاه میشی و به بچه تبدیل میشی.
منم جواب دادم.
باید بگردی خونه ی خود دختره رو گیر بیاری. بعد هم روی یه سری از لوازمش کلیک کنی (با یه ترتیب خاصی) بعد پرتالش باز می شه.
ترتیبش اسونه چند بار سعی کنی میاد دستت. چون اشتب بزنی صداشون قطع می شه.
پرتال که باز شد یه چیزی تو مایه های خروج اضتراریه. همشون می میرن. ولی کارما کم نمی شه.
نه رویه HIGH بازی میکنم البته ویندوز 7 هستش شاید مشکل از اینه 1280*800 واید بازی میکنماین مشخصاتی که شما می گی باید بازی رو روی هوا اجرا کنه. 1024*7XX بسه دیگه. نکنه تا ته می بری بالا؟ من قبل از این که گرافیکم رو عوض کنم 7300GT بود. روی 800*600 می ذاشتم همه چیزم پایین. انتی ها رو هم همه رو اف می کردم. اون وی سینک هم همین طور. بازی رو یک دور اون شکلی تموم کردم.
الانم گرافیکم 4670 , و مشکلی ندارم. 9600 باید بهتر باشه. رمت هم از من بهتره.با چه رزولیشنی میاری؟
الانم ماموریت دارم دنباله پدره برم GALAXY RADIO میرم تا DC به ایستگاه مترو میرسم بالاش 4-5 تا از این اراذل واوباش هستن بعد کشتنشون علامت میزنه همونجاست تو این ایستگاه مترو که زیره پامون بود رفتم 1 ساعت مثل کانگورو بالا پایین پریدم آخرم هیچ از یه جایه دیگه سر در اوردم 1 کیلومتر اونورتر لامصب این مترو انقد سوارخ داره موش کور هم توش گم میشه
Last edited by MAXXX; 07-07-2009 at 05:07.
عجب بازی پیچیده اییه - من اولاشم تازه وارد شهر megaton شدم و ماموریت دارم بمب رو خنثی کنم. ولی باید توانایی خنثی کردنم 25 بالاتر باشه و من نمیدونم چطور باید بالاش ببرم.
----------------------
کلا از اون بازیاس که یه 2 ماهی طول میکشه واسه تموم کردنش. خیلی دیگه پیچیده شده... تصمیم دارم پاکش کنم. دوستان اگه واقعا ارزش بازی کردن داره بگن تا ادامه اش رو بدم... درضمن من با 8600GT روی high میارم بالا...
این بازیا همینطوری هستن باید دستت بیاد که چی به چیه
یادش بخیر ابلیوین رو بار اول که نصب کردم بعد 1 ساعت پاکش کردم
برایه بار دوم با تعریف هایی که از بچه ها شنیدم دوباره نصبش کردم و نزدیک 1 سال رویه دستگاه بازیش میکردم
شما ماموریت هات رو انجام بده کم کم دستت میاد جریان چیه
کلید TAB رو بزن و از قسمت DATA فکر کنم بود QUEST هارو انتخاب کن
اونجا لیست ماموریت هات رو نوشته تو ماموریت رو انتخاب کن یکم انگلیسیت خوب باشه میفهمی چی باید بکنی
بعد اون گوشه بالا سمت راست نوشته SHOW LOCATION وقتی اون رو بزنی رو نقشه نشون میده باید کجا بری تا مانموریت رو انجام بدی همینطوری کمکم راه میفتی
برایه بالا بردن مهارت خنثی کردن یا هرچیزی
شما اول بازی چند تا اسکیل اصلی انتخاب میکنی
مثلا تیر اندازی و .....
حالا بعد از انجام مقادیری تیراندازی تویه بازی و کشتن چند نفر level up میشی و درجت میره بالا
در این لحضه لیست مهارت ها باز میشه
خرید وفروش
باز کردن قفل
مواد منفجره
و .........
و جلوشون یه عدد نوشته که نشوندهنده مقدار توانایی ماست
با هر بار لول آپ شدن میتونی چند تا از مهارت ها رو به انتخاب خودت زیاد کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)