اینو خیلی باحال گفتی کلی خندیدم !!
اینو خیلی باحال گفتی کلی خندیدم !!
بلاخره سريال تمام شد. پيش بيني من ديدين درست از اب درامد.
قضيه برداشته شدن پيامبرى از يوسف هم نشون نداده نشد همون بهتر تموم شد كارگردان هر چي دلش خاست نشون داد نه أصل قضيه رو.
رأستى اين صحنه ملاقاتشون هم بيشتر به جاى اينكه باشكوه و جذاب باشه خيلي خنده دار بود من كه مردم از خنده مخصوصا اون صحنه كه يعغوب از بالا كوه قل خورد افتاد پايين!!
من که کلا 4-5 قسمت بیشتر ندیدم
اما تو این این قسمتهایی که دیدم
یوزارسیف چرا اینقدر جوون و پیر میشد
مثل اینکه یادشون میرفته دفعه قبل کجای مو و ریشش رو سفید کردن
یعنی نمیتونستن از گریم قبلی عکس بگیرن ؟!
چقدر آماتور !
اين كه ميگن يوسف گمگشته باز آيد به كنعان غم مخور , نشد كه , به جاي اينكه يوسف بره كنعان كنعانيان اومدن نزد يوسف
اگه داستانش قوي نبود اصلا موقعيت حالا رو نداشت
خيلي ضعف داشت
مثلا دو قسمت پيش توي كنعان ، خانواده يعقوب داشتند باهم صحبت ميكردند صداي موتور برق ميومد !!! ( صد بار گفته شد بايد اين كار دوبله ميشد )
يا همين گريم كه دوستان اشاره كردند
يا خيلي چيزهاي ديگش
ولي هر قدر هم كه ضعف داشت اس ام اس هاش خوب بود !![]()
وای خدا کلی خندیدیم خدا پدر مادرشونو بیامرزه اینقدر مارو شاد کردن : دی
اون صحنه که داشتن میدویدن طرف هم دیگه خدای خنده بود : دی ! شده بود ماتریکس ...
هی اون میخورد زمین هی این میخورد زمین ...
بعد زلیخا گفت ببین یوسف چه اشکی میریزه بعد دوربین نشونش داد همون لحظه یه دونه اشک به زور اومد : دی
اونجام که یارو رفت پیغام داد به یوسف که بابات اومده بعد گفت 6 روز پیش !!! 6 روز تو راه بود یه بار هم ما شب رو ندیدیم : دی
بعد به جای اینکه این همه وایسن تا یوسف بیاد خودشون میرفتن سریع تر به شهر میرسیدن : دی
راستی مگه حضرت یوسف بچه داشته ؟؟؟
اون شترم خیلی باحال بود اون لبو دهنش منو کشته بود : دی
در کل تاریخ رو بردن زیر سوال اونم از نوع پیامبر ...
خوب شد اشاره فرمودید:
این پیک iq چرا خودش سوار اسب نشد و 6 روز راه رو با ارابه به صورت ایستاده طی طریق کرد ؟
سلام
خوب شد تموم شد آخیش
خدا خیرشون بده که این فرهنگ چند شلواره شدن آقایون رو دارن از طریق رسانه ی ملی فراگیر میکنند
اون تیکه اش آخر خنده بود ...
یوسف! ... یوسف ... چه کسی مرا به نام عمرانی ام (یا یه چیزی تو همین مایه ها) صدا کرد؟
کتایون ریاحی این شکلی ظاهر میشود
این هم خودم در همون لحظه![]()
يوزارسيفم به سلامتي تموم شد!
يعقوبم باز امد!
اين فيلم هر چي بود بود!!! ولي طبق امار مو قع پخشش تو بعضي شهرا ترافيك كه هيچي پشه هم پر نميزد
اين يعني سريال موفق بوده!!!!
بالاخره قصه ما به سر رسید!
آخرش نفهمیدیم اون پیرمرده کیه!
من اگه کارگردون بودم آخر سریال عکس شخصیت ها ر ونشون می دادم بعد می گفتم سر هر کی چه بلایی میاد!
مثلا عکس آخناتون میاد گوینده می گه: آخناتون مثلا بعد از چند سال به دست سینوهه به قتل ریید و سلسلش هم منقرض شد!
عکس مثلا لاوی می اومد: نبوت از خانئدان یوسف خارج شد رفت تو فرزندان لاوی!
...
!
اصل فیلم به نکته اخلاقی تهش بود که نشون ندادن! اونجا یعقوب نبی باید از شتر می پرید پایین همه راهو می دوید و زمین می خورد اما یوسف باید رو اسبش می موند!
جمله قصار آخر فیلم ولی خوب بود! یهودا به شمعون می گه: آیندگان خواهند دید که به قوم بنی اسراییل ، یهودی می گویند نه یوسفی!!! کرک و پرم ریخت با این جمله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)