ضربات رونالدو فوق العاده طبیعی هستن و همون استیل خاص رو دارن! تو pes 2009 تمام بازیکنا مثل خودشون ایستگاهی میزنن
ضربات رونالدو فوق العاده طبیعی هستن و همون استیل خاص رو دارن! تو pes 2009 تمام بازیکنا مثل خودشون ایستگاهی میزنن
Xbox Live Freezing Since PES 2009 Demo? Solution.
A small number of people have sent in emails about Xbox Live hanging and having problems since the PES 2009 demo, to those of you with these issues, a solution has been found!
I myself had this problem when downloading the demo, it stopped downloading after about 35% so I’m PES demo-less until Saturday . Since then, XBL has been freezing after signing in and the solution to this is to go into the Memory tab in the system settings and to delete the PES 2009 demo or rather the corrupt, not fully downloaded file. Once you’ve restarted the Xbox, signing in should be fine and you can get back to downloading and enjoying the PES 2009 demo! So to those who have asked, and to the rest of you, here’s your solution!
Happy gaming!
این متن چی میگه !
من امروز صبح گرفتم ولي نتونستم نصب كنم بازي رو بدجوري تو كف موندم. نصب دمو ايراد داره. يه نقطه ضعف هست براي كونامي دمو حتما بايد روي درايو C نصب بشه اگه جا نداشته باشي نميتوني نصبش كني. موقع نصب هم وقتي درايو ديگه رو انتخاب ميكني دوباره ميندازه روي C كه اگه جا نداشته باشي مسئله منتفيه نميتوني نصب كني. نصبش كه نا اميدم كرد الان كه شبه فردا بايد بشينم نرم افزار ها رو آن اينستال كنم جا باز بشه كه بتونم بازي رو نصب كنم. امروز فيفا رو هم خريدم. Pes2009 براي رقابت با اين فيفا كار سختي در پيش رو داره. چيزهاي جديدش بي سابقه هست.
دوست عزیر شما و خصوصا ea sport این جا میای هی لاف fifa رو میزنین ........
هی از کونامی بد میگی و ..............................از اون طرف دیگه از فیفا تو این تاپیک حرف میزنی ..
مگه قرار نشد تو این تاپیک از فیفا حرفی نزنیم.......
خواهشن دوباره نام فیفا و... رو تو این تاپیک نیارین .......
به قوانین تاپیک احترام بگزاریم.......![]()
شدیدا تائید میشه !
توی became e legend وقتی زخیره ای باید بازی رو نگاه کنی ؟ کلا چطوریه یه توضیح جامع و کوتاه بدید .
مرسی.![]()
Last edited by Lamanta; 04-10-2008 at 00:42.
اگر از هیگوئین فیس بزارین، ممنون میشم
دوستان عصری من بازی را دانلود کردم
فقط تو یه جمله میتونم بگم واقعا دست مریزاد به کونامی
من که خیلی دارم حال میکنم با فوتبالش
بازی خیلی به واقعیت نزدیکه
بازی خیلی نرم شده اگر کمی بازی کنید میفهمید من چی میگم
در مورد شوت زدن هم باید بگم شوت خیلی شخت شده ولی اگر با دقت بزنی بسیار شوتهای خوبی زده میشه
همین چند لحظه پیش از فاصله 25 متری با رونی یه شوت زیبا زدم که زیر طاق شد و رفت تو گل
خیلی با این گل حال کردم
متاسفانه گلش را نتونستم سیو کنم
تمام ایرادهای نسخه 2008 بر طرف شده
تنها چیزی که کمی تو ذوق میزنه اینه که از نظر گرافیکی کمی شبیه نسخه 2008 است
و مطمئنا اگه نسخه اصلی این بازی بیایید همه را راضی نگه میداره
من که واقعا با دمو خیلی دارم حال میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)