من هم تموم کردم یعنی دیگه توی شهر هیچ مسابقه ای معلوم نیست اما بچه ها فکر کنم مثل Underground2 شده این تیکه یعنی دیگه مسابقه ها معلوم نیست اما توی شهر که میگردی می گه این مسابقه رو انجام بده(موندم تموم شده یا نه با این اوضاع؟)
من هم تموم کردم یعنی دیگه توی شهر هیچ مسابقه ای معلوم نیست اما بچه ها فکر کنم مثل Underground2 شده این تیکه یعنی دیگه مسابقه ها معلوم نیست اما توی شهر که میگردی می گه این مسابقه رو انجام بده(موندم تموم شده یا نه با این اوضاع؟)
شما دارید بازی رو تموم میکنید ؟ بابا بزارید بازی وارد بشه بعد تمومش کنید . من هنوز این بازی رو هم نخریدم !!!!! آندر کاور میخوامممم !!!!
خوشبختانه من هم تمامش کردم ولی نسبت به سری های قبلی هم حساس تر شده و هم سخت تر .
به نظر شما کدوم ماشین تو این بازی از همه زیبا تره؟
از نظر من پورشه ها.
Last edited by aref_907; 05-12-2008 at 10:53.
آقا واسه این بازی یکی کل Secret Code هارو داره من واسه پرو استریت همه اش رو یه جا داشتم ولی الان گشتم نبود کسی داره لطف کنه
برای شما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره دیگه تموم شد اخه نزدیک امتحانا بودیم گفتم سریع تموم کنم تازه یکی از دوستام 7 ساعته تموم کردش(درس نمی خونه اصلا ویلی دیوونه بازی)
مگه ندید بهترین ماشین های جدید رو اوردن Audi R8 & Bugatti که خیلی باحال بودند من خودم بازی رو با Audi R8 تموم کردم
یه سوال
تو معرفی این بازی میگفتن که مثلا ماموریت فلان کار رو دارین و ...
ولی من که بازی کردم بیشتر به صورت مسابقه بود نه ماموریتی!!
(راستش من خیلی وقت بوده که بازی نمیکردم تا الان که سیستمم رو ارتقا دادم اگه سوالم یه کم پیش پا افتادس ببخشید)
سلام.
من یه Patch برای بازی دانلود کردم. گرافیکش بهتر شد.
توضیحاتش را براتون میذارم
اگه خواستید دانلود کنید.
Need For Speed Undercover™
This patch modifies the textures in a way how they actually should have been, sharp and crispy. Primary I changed nearly all ground textures, borders, vegetation and even some traffic signs, buildings & props. The texture sizes are untouched to ensure best performance. Some guys complained about the excessive High-Dynamic-Range effects in the game, I think they look quite neat with some colorcorrection, so I included the EnbSeries ---- from Boris Vorontsov with an adapted config. !!! Caution !!! PUNKBUSTER can kick/ban you for using the d3d9.dll during online matches !
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size=224 MB
Last edited by *Batman*; 05-12-2008 at 13:38.
سلام به همگی
آقا من این بازی رو نضب کردم کرکشم که حاوی فایل paul.dll بود رو تو فولدر بازی کپی کردم اما موقعی که بازی رو میخوام اکرا کنم این ارور رو میده:
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (7000).
میشه یکی لطف کنه بگه مشکل از کجاست. اینم سیستممه:
cpu : intel cor 2 dou 2.5
ram: 3g
vga: geforce 8400M GS
ممنون
اووه چه حجمش هم زیاده !
ولی اگه بیشتر میشه من زدم بره تو لیست دانلود امشب .
دوست عزیز شما ویندوزت چیه و بازی رو توی چه درایوی نصب کردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)