اون عکسا فکر کنم قدیمی باشن
خودش می گفت رنگش ترکیده، راهشم که دوره
قصد خریدش رو ندارم
در حالا حاظر اگه خدا قسمت کنه قصد خرید کاپریسه قهوه ای رو دارم
و ریویرا 71-73 اگه باشه
اون عکسا فکر کنم قدیمی باشن
خودش می گفت رنگش ترکیده، راهشم که دوره
قصد خریدش رو ندارم
در حالا حاظر اگه خدا قسمت کنه قصد خرید کاپریسه قهوه ای رو دارم
و ریویرا 71-73 اگه باشه
سلام به همه دوستان.. عید همه مبارک باشه ..
ممد جان... آقا مبارکه... خیلی خیلی خوشحالم که یه کاتلاس هم به جمع ماشین ها اضافه شد... اون هم مدل 78 !!!!!
خیلی ماشین ناز و تکیه !!! دمت گرم.. حنما عکس بذار ( زیاد ! ) .... و توضیحات...
ما چاکریم ، شرمنده نشناختم !
منم که شناختی، XFX تی تی
ماشین های بالا رو که گفتم بیشتر مد نظرم تکاش هستش و میشه گفت ترکیدش
کامارو 67 - 73
T/a 70 - 72
موستانگ 67-70
اونقدر هم جدی نیست ، آزاد میگردم دنبالشون ، اگه به تورم خورد که فبها اگرم نخورد که هیچ .
بازم ممنون
Last edited by KAMAL_CAMARO; 20-09-2009 at 19:47.
سلام کمال جان شرمنده اولش به ج نا آرودم ramin-am توی تی تی هستم
اینایی که تو گفتی ترکیده هاشم این محمد ما بخصوص پونتیاک یه چند تایی سراغ داشت مشکل اینجا بود که یکیش سند نداشت یکیشم نمیفروخت
راستش چیزایی رو که میگی الان نمیدونم چرا کم یاب شده
یه عده احتکار کردن واقعا میگم اول کاری یه عده اومدن همه اینا رو جم کرذن بردنم حالا مثلا یکی 3-4 تا از اینا داره ولی من بدبخت باید بگردم ببینم یه دونه ترکیده میتونم پیدا کنم با قیمت مناسب
======================================
راستی دوستان کسی از آقای واروژ و ماشیناش دقیق آمار داره؟
بازسازی های خوبی میکنه مثلا یه کودا مدل 70 داشت برام جالب بود تا حالا ندیده بودم که کوده 70 چراغای عقبش گرد هستش آخه من هر چی دیده بودم یا همی کودا بود یا براکودا .
راستش خیلی دلم میخواست الا یه 10 تومن داشتم اون براکودای 70 رو که دست یه خانوم هستش رو میخریدم .
من کسی رو میشناسم تو کرج که 6 تا موستانگ داره که یکی از اونها یکی از 6 موستانگ کروک ایرانه ! عجیبه
حالا باز به چشتون خورد دریغ نفرمایید
راستی آمار ماشین های آقای واروژ ، یادمه یکی تو TT مدام عکس ماشین های این آقا رو میذاشت ، اما نمیدونم کی بود تاپیک عکس رو باید گشت ،
من شنیدم تا حالا نمیدونم 36 تا ماشین رو بازسازی کرده و فروخته یا نگهداشته ولی تا جایی که میدونم چند تا چلنجر تمیز داره و یه چند تا هم از خانواده کودا و چارجر ولی ماستنگ و کامارو و فایربرد ازش نشنیدم داشته باشه .البته بازسازی کرده و فروخته انگار .
همینه دیگه یه عده تک خوری میکنن بقیه میمونن .
آره اون کودا که چراغ عقبهاش مثل کامارو بود.برای من هم جالب بود.
اون کسی که میگید mony 1368-9 هست.
بهترین عکسهای ماشین رو همین مانی میزاره.
======
راستی صدای دریچه 4 کارب ازمبیل عجب حالی میده!!![]()
راستی این بیوک هم که آگهی کردن واقعآ تمیزه.
جلو پنجره ی بیوک های مدل 56-57 این شکلی بوده.خوشگله ولی اگه بشکنه دیگه گیر نمیاد.
یه خاطره بگم:
پدر من چند سال پیش یه دونه بیوک مدل 56 عین همین با جلو پنجره فابریک داشت که متآستفانه یه روز ماشین رو تو یه کوچه سر بالایی پارک میکنه و ماشینه جلویی که یه زن بودن نمیتونه درست نیم کلاج بره و عقب عقب میره تو بیوک و جلو پنجره به فنا میره.آخر سر هم جوشش میدن ولی دیگه مثل روز اولش نمیشه.
سلام
سعید خان اینو هم ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صاحابش مصطفی ست ؟
من باید یسری خراب شم رو سر این بنده خدا !
ولی خودمونیم عکس های مک متین بهتر نیست ( از نظر زاویه و دید و ماشین های تک ) ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)