می گم که اگه دوست داری اون بازی ای که کند اجرا می شه تو w960 بده به من (یا هر بازی دیگه ای) تا من بریزم رو گوشیم و امتحان کنم....چون راستش رو بخواین من اصلا بازی نریختم...کسی نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم هر جور دوست دارین
می گم که اگه دوست داری اون بازی ای که کند اجرا می شه تو w960 بده به من (یا هر بازی دیگه ای) تا من بریزم رو گوشیم و امتحان کنم....چون راستش رو بخواین من اصلا بازی نریختم...کسی نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم هر جور دوست دارین
این هم فیلم باز کردن G700 و G900
G700
G900کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره موافقم. تنها ایراد کل گوشیهای موجود در همه مدل شارژ گوشی ها هست. من موندم تو این مسئولیت کارخانجات گوشی که گوشی تولید میکنن دوربین بالا موسیقی- خروجی تلویزیون و امکانات دیگه ولی باطری گوشی رو کیفیت خوب و ماندگاری بالا نمیسازن . یعنی جوری برآورد کنن که اگه کسی با این گوشی از صبح تاشب بازی کنه بیشترین مصرف باطری که یه برنامه از گوشی میگیره رو انجام بده 24 ساعت شارژ داشته باشه خیلی عالی میشه چون خیلی ها هستن این مصرف رو ندارن برای همین شارژ اینا تا چند روز میمونه اون کسی هم مه اوج مصرف رو داره در عرض 24 ساعت میتونه شارپش کنه. اگه اینجوری نگاه میکردن به قضیه خوب بود. البته رضایت مشتری مهم بود براشون این کار رو میکردن هرچند که باطری های گوشی های کشورهای جهان اول خیلی ماندگاری خوبی داره باطری که پاپنمیزنه واقعا عاله ولی اینجا دزدی زیاده دیگه
خوب بستگی داره من هم سونی اریسون دارم (w580) چون بلدم ازش چطور استفاده کنم بزنم به تخته 3 روز قشنگ برام شارژ نگه میداره همش هم روشنه و اس ام اس زیاد می دم و اهنگ هم گوش می دم
اگه بلد باشید چطور استفاده کنید باتری ها مشکل ندارن
البته قضیه باتری های تقلبی هم کلا جداست از این قضیه!
والا من همون استفاده شما رو هم ندارم. موزیک که اصلا با گوشی گوش نمیدم. در کل روز 3-4 تا اس ام اس حتی مکالمه هم ندارم . البته من چون بیشتر اوقات کابل گوشی رو وصل مینم شارپ میشه معلوم نمیشه
من واقعا از گوشیم خسته شدم
دوستان شما اهنگ و عکس هاتون تو این گوشی چطوری میبینید. مثلا میخاید یه اهنگی رو گوش بدید اونو از میدیا پلیر گوش میدید یا فایل منیجر؟
چون من اهنگ زیاد دارم اونا رو تو فلدر کردم و از فایل منیجر اهنگ ها رو باز میکنم.ولی الان بعد مدتیه خسته شدم.یعنی با یه دکمه ی برگشت از فلدر اهنگ و فایل منیجر خارج میشه و باید از دوباره برم تو موزیک و بعد فلدری که بودم.از میدیا پلیر هم نمیشه استفاده کرد چون اهنگا همه قاطین اونجا و اهنگ دل بخاهم رو نمی تونم زود پیدا کنم.نمی دونم شایدم من طریقه استفاده کردن از بلد نیستم
میخاستم ببینم شما چطور با این مشکل کنار امدید.ایا پیچی و راه حلی هم که این مشکل رو حل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
ببین وقتی میری تو فایل منیجر ویه آهنگی رو انتخاب می کنی...وقتی گوش کردی و تموم شد...دکمه ی بک رو که می زنی میاد تو اون صفحه ای که آهنگ رو از توش انتخاب کردی...ولی اگه باز هم بخوای بری قبل دیگه نباید دکمه ی بک رو بزنی...اون بالای لیست نوشتهup اون رو باید بزنی
ممنون از راهنمایتون
دوست عزیز اینو قبلا امتحان کردم ولی برا فلدر هایی که اهنگ زیاد دارن این کار خسته کننده میشه.ولی اگه باز هم بخوای بری قبل دیگه نباید دکمه ی بک رو بزنی...اون بالای لیست نوشتهup اون رو باید بزنی
مثلا تو فلدر (رپ) 34 اهنگ دارم و اگه من اون وسط باشم باید اینقدر بیام بالا که به اپ برسم و یا با اسکرول بیام بالا
یعنی برا یه برگشت چند مرحله برم.ولی موبایل های دیگه اینطوری نیستن فقط با زدن یه دکمه برمیگردن.من چون زیاد با فایل منیجر کار میکنم این کار خسته کننده میشه.
ایا پیچی هست که بشه این مشکل رو حل کرد
با تشکر![]()
من جی 900 ندارم ولی 990 دارم و واسه این که یه فولدر رو گوش بدم از برنامه lcg استفاده میکنم.
فکر نمیکنم سیستم یو آی کیو همچین قابلیتی رو تو خودش داشته باشه که یهو بزنه فولدر پخش کنه.
مگه اینکه آهنگا رو آپدیت کنید و واسش پوشه درست کنید که خیلی کار سختیه![]()
ممنون از راهنمایتون عزیز
دوست من فکر کنم منظور منو درست نفهمیدید یا شاید من درست منظورم رو نرسوندم
من نمیخام فلدر رو گوش کنم یا اهنگها رو از میدیا پلیر روشن کنم چون اونجا اهنگا همه قاطی و نامرتب هستن.
و فایل منیجر هم که یه برگشت بزنی ااز فایل منیجر و همه ی فلدرها خارج میشه . البته دوستمون گفتن میشه از اپ استفاده کرد که اون کارم یکم سخت به نظر میرسه.
خوشحال میشم بقیه دوستان که از این گوشی استفاده میکنن نظرشون رو بدن
بازم ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)