تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 221 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

کسی نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    می گم که اگه دوست داری اون بازی ای که کند اجرا می شه تو w960 بده به من (یا هر بازی دیگه ای) تا من بریزم رو گوشیم و امتحان کنم....چون راستش رو بخواین من اصلا بازی نریختم...
    بازم هر جور دوست دارین

آخر فروم باز mohammad-p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

11

این هم فیلم باز کردن G700 و G900

G700
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    G900
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از mohammad-p990i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

كاملا با نظرات شما موافقم و نميشه همه جهات وانتظارات رو توام با هزينه پائين بر آورد كرد
    و اينجا رو نيز موافقم كه از گوشي بايد بيزنسي و مثب استفاده كرده مثل خوندن پي دي اف ،كار كردن با فايلهاي افيس ،اتصال به نت ، آموزش ويادگيري زبان و........ تا اينكه بازي و گيم و كل كل دوربين ومسابقه بلندي صداو اسپيكر هرجند كه موسيقي تو اولويت اول منه اونم فقط تو هندزفر وبراي اوقات تنهائي ......
    در بين سرعت ،استحكام،راحتي كاربري ،ساپورت اشكالات ،برنامه خوري و شارژ بالاي باطري .......آيتمهاي مهمي هستن بر من
    آره موافقم. تنها ایراد کل گوشیهای موجود در همه مدل شارژ گوشی ها هست. من موندم تو این مسئولیت کارخانجات گوشی که گوشی تولید میکنن دوربین بالا موسیقی- خروجی تلویزیون و امکانات دیگه ولی باطری گوشی رو کیفیت خوب و ماندگاری بالا نمیسازن . یعنی جوری برآورد کنن که اگه کسی با این گوشی از صبح تاشب بازی کنه بیشترین مصرف باطری که یه برنامه از گوشی میگیره رو انجام بده 24 ساعت شارژ داشته باشه خیلی عالی میشه چون خیلی ها هستن این مصرف رو ندارن برای همین شارژ اینا تا چند روز میمونه اون کسی هم مه اوج مصرف رو داره در عرض 24 ساعت میتونه شارپش کنه. اگه اینجوری نگاه میکردن به قضیه خوب بود. البته رضایت مشتری مهم بود براشون این کار رو میکردن هرچند که باطری های گوشی های کشورهای جهان اول خیلی ماندگاری خوبی داره باطری که پاپنمیزنه واقعا عاله ولی اینجا دزدی زیاده دیگه

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

آره موافقم. تنها ایراد کل گوشیهای موجود در همه مدل شارژ گوشی ها هست. من موندم تو این مسئولیت کارخانجات گوشی که گوشی تولید میکنن دوربین بالا موسیقی- خروجی تلویزیون و امکانات دیگه ولی باطری گوشی رو کیفیت خوب و ماندگاری بالا نمیسازن . یعنی جوری برآورد کنن که اگه کسی با این گوشی از صبح تاشب بازی کنه بیشترین مصرف باطری که یه برنامه از گوشی میگیره رو انجام بده 24 ساعت شارژ داشته باشه خیلی عالی میشه چون خیلی ها هستن این مصرف رو ندارن برای همین شارژ اینا تا چند روز میمونه اون کسی هم مه اوج مصرف رو داره در عرض 24 ساعت میتونه شارپش کنه. اگه اینجوری نگاه میکردن به قضیه خوب بود. البته رضایت مشتری مهم بود براشون این کار رو میکردن هرچند که باطری های گوشی های کشورهای جهان اول خیلی ماندگاری خوبی داره باطری که پاپنمیزنه واقعا عاله ولی اینجا دزدی زیاده دیگه
    خوب بستگی داره من هم سونی اریسون دارم (w580) چون بلدم ازش چطور استفاده کنم بزنم به تخته 3 روز قشنگ برام شارژ نگه میداره همش هم روشنه و اس ام اس زیاد می دم و اهنگ هم گوش می دم
    اگه بلد باشید چطور استفاده کنید باتری ها مشکل ندارن
    البته قضیه باتری های تقلبی هم کلا جداست از این قضیه!

6. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا من همون استفاده شما رو هم ندارم. موزیک که اصلا با گوشی گوش نمیدم. در کل روز 3-4 تا اس ام اس حتی مکالمه هم ندارم . البته من چون بیشتر اوقات کابل گوشی رو وصل مینم شارپ میشه معلوم نمیشه

داره خودمونی میشه zidane010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من واقعا از گوشیم خسته شدم
    دوستان شما اهنگ و عکس هاتون تو این گوشی چطوری میبینید. مثلا میخاید یه اهنگی رو گوش بدید اونو از میدیا پلیر گوش میدید یا فایل منیجر؟
    چون من اهنگ زیاد دارم اونا رو تو فلدر کردم و از فایل منیجر اهنگ ها رو باز میکنم.ولی الان بعد مدتیه خسته شدم.یعنی با یه دکمه ی برگشت از فلدر اهنگ و فایل منیجر خارج میشه و باید از دوباره برم تو موزیک و بعد فلدری که بودم.از میدیا پلیر هم نمیشه استفاده کرد چون اهنگا همه قاطین اونجا و اهنگ دل بخاهم رو نمی تونم زود پیدا کنم.نمی دونم شایدم من طریقه استفاده کردن از بلد نیستم
    میخاستم ببینم شما چطور با این مشکل کنار امدید.ایا پیچی و راه حلی هم که این مشکل رو حل کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

ببین وقتی میری تو فایل منیجر ویه آهنگی رو انتخاب می کنی...وقتی گوش کردی و تموم شد...دکمه ی بک رو که می زنی میاد تو اون صفحه ای که آهنگ رو از توش انتخاب کردی...ولی اگه باز هم بخوای بری قبل دیگه نباید دکمه ی بک رو بزنی...اون بالای لیست نوشتهup اون رو باید بزنی

10. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون
    ولی اگه باز هم بخوای بری قبل دیگه نباید دکمه ی بک رو بزنی...اون بالای لیست نوشتهup اون رو باید بزنی
    دوست عزیز اینو قبلا امتحان کردم ولی برا فلدر هایی که اهنگ زیاد دارن این کار خسته کننده میشه.
    مثلا تو فلدر (رپ) 34 اهنگ دارم و اگه من اون وسط باشم باید اینقدر بیام بالا که به اپ برسم و یا با اسکرول بیام بالا
    یعنی برا یه برگشت چند مرحله برم.ولی موبایل های دیگه اینطوری نیستن فقط با زدن یه دکمه برمیگردن.من چون زیاد با فایل منیجر کار میکنم این کار خسته کننده میشه.
    ایا پیچی هست که بشه این مشکل رو حل کرد
    با تشکر

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون
    دوست عزیز اینو قبلا امتحان کردم ولی برا فلدر هایی که اهنگ زیاد دارن این کار خسته کننده میشه.
    مثلا تو فلدر (رپ) 34 اهنگ دارم و اگه من اون وسط باشم باید اینقدر بیام بالا که به اپ برسم و یا با اسکرول بیام بالا
    یعنی برا یه برگشت چند مرحله برم.ولی موبایل های دیگه اینطوری نیستن فقط با زدن یه دکمه برمیگردن.من چون زیاد با فایل منیجر کار میکنم این کار خسته کننده میشه.
    ایا پیچی هست که بشه این مشکل رو حل کرد
    با تشکر
    من جی 900 ندارم ولی 990 دارم و واسه این که یه فولدر رو گوش بدم از برنامه lcg استفاده میکنم.
    فکر نمیکنم سیستم یو آی کیو همچین قابلیتی رو تو خودش داشته باشه که یهو بزنه فولدر پخش کنه.
    مگه اینکه آهنگا رو آپدیت کنید و واسش پوشه درست کنید که خیلی کار سختیه

13. 2 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من جی 900 ندارم ولی 990 دارم و واسه این که یه فولدر رو گوش بدم از برنامه lcg استفاده میکنم.
    فکر نمیکنم سیستم یو آی کیو همچین قابلیتی رو تو خودش داشته باشه که یهو بزنه فولدر پخش کنه.
    مگه اینکه آهنگا رو آپدیت کنید و واسش پوشه درست کنید که خیلی کار سختیه
    ممنون از راهنمایتون عزیز
    دوست من فکر کنم منظور منو درست نفهمیدید یا شاید من درست منظورم رو نرسوندم
    من نمیخام فلدر رو گوش کنم یا اهنگها رو از میدیا پلیر روشن کنم چون اونجا اهنگا همه قاطی و نامرتب هستن.
    و فایل منیجر هم که یه برگشت بزنی ااز فایل منیجر و همه ی فلدرها خارج میشه . البته دوستمون گفتن میشه از اپ استفاده کرد که اون کارم یکم سخت به نظر میرسه.
    خوشحال میشم بقیه دوستان که از این گوشی استفاده میکنن نظرشون رو بدن
    بازم ممنون

15. این کاربر از zidane010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •