بیشتر سوالم :
بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن ارومیه 6 تا نمایندگی داره:
توسعه ارتباطات شاخص
راستین ارقام
اروم شایان سیستم
داده پردازی اندیشه گستر النا
آنا اروم علم آور
پویش سامانه ارومیه
بیشتر سوالم :
بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن ارومیه 6 تا نمایندگی داره:
توسعه ارتباطات شاخص
راستین ارقام
اروم شایان سیستم
داده پردازی اندیشه گستر النا
آنا اروم علم آور
پویش سامانه ارومیه
بابا این 1مگ ماکس نت مگه نباید فیکس شب و روز با 120 دانلود کنه؟
روزا که بین 90 تا 120 هست
ولی شبا دیال آپ از این خوب دانلود میکنه ماله من دیگه شبا با 10 تا 20 کیلوبایت دانلود میکنه
حالا من چیکار کنم به ماکس نت زنگ بزنم یا چی میشه راهنمایی کنین؟
كار مكس نت به جايي رسيده كه حتي بچه هاي تاپيك تبريز هم از دست مكس نت مينالن، اورميه كه جاي خود دارد!
مكس نت همينِ كه ميبينيد! زنگ بزنيد شايد فرجي بشه!
البته طبق قانون شركتها موظف هستن پهناي باندي رو كه طبق قرار داد متعهد به ارائه اون شدن فقط در روز تامين كنن يعني اگه شما سرويس 1مگ خريدين پهناي 1مگ رو روزها بايد به شما بده ولي هيچ مسئوليتي بابت ساعات رايگان متوجه اونا نيست و ساعات رايگان جنبه جذب مشتري براي اونها داره يعني شبها دلبخواهي ميتونن همون 1مگ رو بدن يا به شما پهناي 128 بدن عملا در مورد سرويسهاي شبانه مشتري حق هيچگونه اعتراضي نداره
ببینید من با مسئول نمایندگی ارومیه صحبت کردم. از صحبتهای ایشون اینطور نتیجه گیری کردم که تا زمانی که به مشکلات اعتراض نکنید کسی در این شرکت جهت رفعش اقدام نمی کنه.
بهشون در مورد پهنای باند یک دومی که به کاربران ارومی میدن اعتراض کردم که خندیدن و گفتن من اینجا هیچ رقابتی نمیبینم که بخوام پهنای باند رو افزایش بدم!!! ولی تبریز اینطور نیست و ... برای همینه پهنای باند اونجا بیشتره
دیگه چی میشد گفت؟!! خلاصه حقتون رو از ماکس نت مطالبه کنید. والا هیچ امیدی به این مسئولی که من دیدم نداشته باشید!
ماکسنت در آذربایجان غربی هیچگاه درست نخواهد شد چون رقیبی نداره.
بهترین پیشنهاد تغییر شرکت هست.
خودم از 10 روز دیگه میرم پارس آنلاین.
پس یعنی فقط مکس نت این مشکلات رو دارههیچی دیگه از کار و زندگی موندیم مشکل اینجاست که اگر بخوام تخلیه کنم و برم صبانت حداقل 5 روز قطع میشه که برای من خیلی زیاده
من تجربه 6 روز زندگي بدون اينترنت رو داشتم، خيلي سخته خيلي!
از قرار معلوم همه ميخوان هجوم ببرن سمت صبا، ميترسم اينجوري پهناي باند كم بيارن و همه مون بشيم كاربراي adsl در حد دايال آپِ صبا! چون اينجا مثل تبريز نيست جو رقابتي باشه و پهناي باند زيادي به كاربر بدن (به نقل از جناب IVAN) مثلا سرويس 128 صبانت در تبريز پهناي باند 2 مگابيت داره ! حالا اورميه قراره چه خبر باشه الله و اعلم
آف تاپيك :d
ياشاسين تراختور
Last edited by urumchi; 10-09-2011 at 01:28.
خوب واسه همین ازت خوشم می یادمعلومه كه خوش سليقه اي
یادش بخیر با سرویس قبلیم با اینکه 128 بود کم کم 2500 می گرفتم و رکوردام 5200 بود ولی الان حول و حوش 2100 تا 2500 می چرخه .. راضی نیستم می خواستم سرویس ام رو عوض کنم ولی خوب کجا برم ؟ شما که با 512 مخابرات کمی وضعت از من بهتره... شاید دفعه بعد 512 پارس رو تست کنم و شایدم رفتم صبانت .. شایدم این جمعه ... کسی چه می دونه؟
ظرف 7 ساعت حدود 3 گيگ ميگيرم . ركوردم تا حالا 3200مگ بوده و كمترين مقدار هم حدود 2400 مگ بوده
همه چي بستگي به سروري كه ازش دانلود ميكنم داره، 80% لينكهام واسه مديافاير هستش و بقيه رو ليچ ميكنم ،چون سرور مديافاير و هم سرور ليچري كه ازش استفاده ميكنم خيلي خوب پهناي باند ميدن شبها با 122 دانلود ميكنم
فكر كنم همه اگه 4 - 3 تا لينك مستقيم از يه سرور كاملا قدرتمند بذارن براي دانلود شبها هم بتونن مثل روز از حداكثر پهناي باندشون استفاده كنن اين روش تا حالا واسه من خيلي عالي جواب داده
آقا از مدیافایر اکانت داری ؟ در ضمن الان از کدوم سایت لیچ استفاده می کنی ؟ من که فعلا با vistaupload.com کار می کنم
پینگ آنا دیشب 280-260 بود
کف کرده بودم ، فکر کنم رفتم شکایت کردم تو نمایشگاه مال من رو درست کردن![]()
فقط دوستان از هر شرکتی که میگیرین نتیجه و رضایتتون رو اینجا اعلام کنین، با توجه به اینکه تعدادمون نسبتا زیاده و شرکتهای مختلف رو امتحان میکنیم میتونیم به نتیجه برسیم که وضعیت شرکتها در مقایسه با هم چطوره و کدوم شرکت سرویس بهتری میده. (هرچند ارومیه همه شرکتاش مثل همن و جونشون درمیاد سرویس خوب بدن)
راستی کسی نمیدونه این قضیه شکایت از ISP ها که هست، طبق مفادش میشه علیه این شرکتای ارومیه شکایت کرد یا نه؟
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
داداش این پینگ ها که میگین رو با چه نرم افزاری میشه دید؟
پینگ حدود چند باشه خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)