تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 146 از 2550 اولاول ... 46961361421431441451461471481491501561962466461146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان من از کجای تبریز برم صبا بگیرم ؟ نزدیک باشه خونه ما بهش ...

اولا که عنوان تاپیک عوض شده . . .
    در ثانی! منزل شما دورو بر ائل گلی هست؟

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

این آره مربوط به ائل گلی بود یا عنوان تاپیک؟
    ائل گلی
    میگم شبانه تقریبا میشه 1 gb دانلود کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا اصلا و به هیچ وجه قبول نیست . . .
    من دیگه بازی نمیکنم . . .
    داداش BIZIMT برو سرعت منو هم روی 1 مگ تنظیم کن تا سکته نکردم . . .
    فکر کنم، مشکلی در نرم افزار صبانت به وجود اومده باشه. و گرنه 1 مگ رو که مفتی نمیدن به آدم.
    اگه اونطوری باشه، من آخر همین ماه میرم از صبا سرویس میگیرم. (هزینه راه اندازی هم که نخواهد بود . . .)
    پس بهترین گزینه (هر شرکتی که در بهترین شرایط سرویس بده) رو به راحتی میشه انتخاب کرد . . .
    موفق باشید

من هم بازی نمی کنم.
    بیاین یه بازی دیگه ... گرگم و گله میبرم چطوره ؟
    داداش tohidkh ؟! خدا نکنه سکته کنی. بعدش اینکه من از خدام هست که برای شما لااقل 2 روز سرعت بالا تعلق بگیره ولی خوب من که نه اما بچه های فنی همارا شاید.
    همارای عزیزمان و تان ، به زودی باید یک سوپرایز سومی داشته باشه.اگر عمری باقی باشه کاربرانش خواهند دید.مطمئن باش صبا تعرفش اینطوری باشه همه تعرفه هاشون عوض میشه برای همین زمانی که یک شرکت الگوی خودش رو کاربر پسندتر کرد ، زود عمل نکنید یکمی صبر کنید (کمتر از 1 ماه - 3 هفته) بقیه هم تکونی به خودشون میدن . اونوقت هست که می تونی ISP مورد نطرت رو انتخاب کنی.
    عزیزان من از کجای تبریز برم صبا بگیرم ؟ نزدیک باشه خونه ما بهش ...
    این جمله شما معنی نداره.از کجای تبریز نداره بهترین راه دفاتر مادر شرکتهاست.
    ائل گلی
    میگم شبانه تقریبا میشه 1 gb دانلود کرد ؟
    خوب عزیزم بازم جملتون مفهومی نداشت. مراکز باهم فرقی داره که . مخصوصا این مرکز با سایرین. شرکتی که 1 گیگ اینجا بده ، تو ولیعصر - رجایی-ازادی-قندی و .... هم همینطوره.
    تنها تفاوت در تعداد یوزرهای مراکز هست که نسبت به ان تو آن مرکز تجهیزات و رسیدگی صورت می پذیره.
    مرکز شما یعنی ائل گلی هم از مراکز پر سهمیه هست.

یک خبر تعجب برانگیز ؟؟؟
    من یک شبکه پیدا کردم که پهناش 11mbps هست.
    دارم روش کار میکنم ببینم چطوری میشه باهاش کار کرد. چون من فعلا نمی تونم به تمام پهنا دسترسی داشته باشم .
    گوش به زنگ باشد اپراتور سوم ارائه شد به من بفرمایید. مشتری اول منم.

4. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

من هم بازی نمی کنم.
    بیاین یه بازی دیگه ... گرگم و گله میبرم چطوره ؟
    داداش tohidkh ؟! خدا نکنه سکته کنی. بعدش اینکه من از خدام هست که برای شما لااقل 2 روز سرعت بالا تعلق بگیره ولی خوب من که نه اما بچه های فنی همارا شاید.
    همارای عزیزمان و تان ، به زودی باید یک سوپرایز سومی داشته باشه.اگر عمری باقی باشه کاربرانش خواهند دید.مطمئن باش صبا تعرفش اینطوری باشه همه تعرفه هاشون عوض میشه برای همین زمانی که یک شرکت الگوی خودش رو کاربر پسندتر کرد ، زود عمل نکنید یکمی صبر کنید (کمتر از 1 ماه - 3 هفته) بقیه هم تکونی به خودشون میدن . اونوقت هست که می تونی ISP مورد نطرت رو انتخاب کنی.

این جمله شما معنی نداره.از کجای تبریز نداره بهترین راه دفاتر مادر شرکتهاست.

خوب عزیزم بازم جملتون مفهومی نداشت. مراکز باهم فرقی داره که . مخصوصا این مرکز با سایرین. شرکتی که 1 گیگ اینجا بده ، تو ولیعصر - رجایی-ازادی-قندی و .... هم همینطوره.
    تنها تفاوت در تعداد یوزرهای مراکز هست که نسبت به ان تو آن مرکز تجهیزات و رسیدگی صورت می پذیره.
    مرکز شما یعنی ائل گلی هم از مراکز پر سهمیه هست.

یک خبر تعجب برانگیز ؟؟؟
    من یک شبکه پیدا کردم که پهناش 11mbps هست.
    دارم روش کار میکنم ببینم چطوری میشه باهاش کار کرد. چون من فعلا نمی تونم به تمام پهنا دسترسی داشته باشم .
    گوش به زنگ باشد اپراتور سوم ارائه شد به من بفرمایید. مشتری اول منم.
    پس معنی نداره. ولی جواب داره.. نه ؟
    میشه در مورد اون سوپرایز یکم توضیح بدی ؟

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

5 تكذيب شايعه رفع محدوديت اينترنت پرسرعت

يه خبر جالب .......

عجب بساطي شده اين اينترنت پر سرعت .....

بابا نخواستيم .... جمع كنيد مسخره بازي رو ...

كاربران خانگي همچنان امكان استفاده از اينترنت با سرعتي بيش از 128 كيلو‌بيت را ندارند؛ چرا‌كه اين قانون از سوي شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است و وزارت ICT بايد قانون را اجرا كند.

همشهري آنلاين - امكان ارائه اينترنت پرسرعت بدون محدوديت عنوان خبري نادرست بود كه روز چهارشنبه 17 مهر روي خروجي يك خبرگزاري قرار گرفت و به سرعت سايت به سايت و دهان به دهان چرخيد.

انتظار براي آزاد‌سازي‌ اينترنت بالاي 128 كيلوبيت براي كاربران خانگي را شايد بتوان دليلي براي انتشار سريع اين خبر بدون اطمينان از صحت و سقم آن از سوي ديگر خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي خبري به شمار آورد.

انتشار اين خبر با تحليل‌هايي از اين قبيل همراه شد: سرانجام 2 سال پس از آنكه وزارت ارتباطات محدوديت 128 كيلوبيت را براي كاربران خانگي اينترنت ابلاغ كرد مجبور به تغيير اين مصوبه شد.
    اما سيد ‌محمد حسين‌‌پور، مديركل روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت‌وگو با همشهري از اعمال قانون پيشين خبر مي‌دهد و اضافه مي‌كند: وزير ارتباطات در همايش كنفرانس رمز ايران حضور داشتند كه يكي از خبرنگاران در راهروي دانشگاه مالك‌اشتر (محل برگزاري همايش) سؤالاتي را در مورد پهناي باند از سليماني پرسيد، اما متأسفانه در نقل سخنان ايشان دقت نكرده است و در نهايت خبري تنظيم و منتشر شده كه كاملا نادرست است.

به گفته حسين‌‌پور، كاربران خانگي همچنان امكان استفاده از اينترنت با سرعتي بيش از 128 كيلو‌بيت را ندارند؛ چرا‌كه اين قانون از سوي شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است و وزارت ICT بايد قانون را اجرا كند.

سرعت اينترنت؛ حكايتي قديمي داستان محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي به زماني باز مي‌گردد كه وزارت ارتباطات مصوبه شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي را مبني بر محدوديت ارائه اينترنت به شركت‌هاي اينترنتي ابلاغ كرد.
    ابلاغ اين قانون از آن زمان با مخالفت بسياري از كاربران و انتقاد كارشناسان روبه‌رو شده است.

با وجود آنكه گفته مي‌شود وزارت ICT نقشي در تصويب اين قانون نداشته اما بيشترين انتقاد‌ها در اين زمينه متوجه اين وزارتخانه بوده است.
    البته تاثير اظهار‌نظر‌هاي برخي از مسئولان اين وزارتخانه را نبايد در اين انتقاد‌ها از نظر دور داشت. از جمله اظهارات عبدالمجيد رياضي، معاون فناوري اطلاعات وزير كه با متهم كردن 80 درصد كاربران ايراني اينترنت به چت، موجي از انتقاد‌ها را متوجه وزارت ارتباطات كرد.

در چنين شرايطي طبيعي است كه انتشار خبري مبني بر رفع محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي آن هم به نقل از شخص وزير به‌شدت مورد توجه كاربران و رسانه‌ها قرار مي‌گيرد.
    اين توجه به حدي است كه بسياري از خبرنگاران حتي به‌خود زحمت نمي‌دهند تا با تماس با روابط عمومي وزارتخانه از صحت خبر مطمئن شوند.

شايد با توجه به گفت‌وگوي ماه پيش دكتر سليماني با خبرگزاري فارس اين واكنش نيز چندان دور از ذهن نباشد.
    سليماني در پاسخ به اين سؤال فارس كه چرا محدوديت دسترسي به سرعت بالاتر از 128 را رفع نمي‌كنيد، گفته بود: ما با جديت به‌دنبال رفع محدوديت آن هستيم مانند MMS كه پس از يكسال و نيم تلاش و پيگيري اين وزارت رفع شد.

اما به‌ نظر مي‌رسد تمام آنهايي كه با اين پيش‌زمينه ذهني، خبر يك خبرگزاري البته معتبر را باور كرده و آن را در رسانه‌هاي خود منتشر كرده‌اند، بخش مهمي از گفت‌وگوي سليماني با فارس را از ياد برده‌اند، آنجايي‌كه وزير ارتباطات محدوديت بالاي 128 را خارج از اراده وزارتخانه عنوان كرده بود.

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

يه خبر جالب .......

عجب بساطي شده اين اينترنت پر سرعت .....

بابا نخواستيم .... جمع كنيد مسخره بازي رو ...

كاربران خانگي همچنان امكان استفاده از اينترنت با سرعتي بيش از 128 كيلو‌بيت را ندارند؛ چرا‌كه اين قانون از سوي شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است و وزارت ICT بايد قانون را اجرا كند.

همشهري آنلاين - امكان ارائه اينترنت پرسرعت بدون محدوديت عنوان خبري نادرست بود كه روز چهارشنبه 17 مهر روي خروجي يك خبرگزاري قرار گرفت و به سرعت سايت به سايت و دهان به دهان چرخيد.

انتظار براي آزاد‌سازي‌ اينترنت بالاي 128 كيلوبيت براي كاربران خانگي را شايد بتوان دليلي براي انتشار سريع اين خبر بدون اطمينان از صحت و سقم آن از سوي ديگر خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي خبري به شمار آورد.

انتشار اين خبر با تحليل‌هايي از اين قبيل همراه شد: سرانجام 2 سال پس از آنكه وزارت ارتباطات محدوديت 128 كيلوبيت را براي كاربران خانگي اينترنت ابلاغ كرد مجبور به تغيير اين مصوبه شد.
    اما سيد ‌محمد حسين‌‌پور، مديركل روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت‌وگو با همشهري از اعمال قانون پيشين خبر مي‌دهد و اضافه مي‌كند: وزير ارتباطات در همايش كنفرانس رمز ايران حضور داشتند كه يكي از خبرنگاران در راهروي دانشگاه مالك‌اشتر (محل برگزاري همايش) سؤالاتي را در مورد پهناي باند از سليماني پرسيد، اما متأسفانه در نقل سخنان ايشان دقت نكرده است و در نهايت خبري تنظيم و منتشر شده كه كاملا نادرست است.

به گفته حسين‌‌پور، كاربران خانگي همچنان امكان استفاده از اينترنت با سرعتي بيش از 128 كيلو‌بيت را ندارند؛ چرا‌كه اين قانون از سوي شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است و وزارت ICT بايد قانون را اجرا كند.

سرعت اينترنت؛ حكايتي قديمي داستان محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي به زماني باز مي‌گردد كه وزارت ارتباطات مصوبه شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي را مبني بر محدوديت ارائه اينترنت به شركت‌هاي اينترنتي ابلاغ كرد.
    ابلاغ اين قانون از آن زمان با مخالفت بسياري از كاربران و انتقاد كارشناسان روبه‌رو شده است.

با وجود آنكه گفته مي‌شود وزارت ICT نقشي در تصويب اين قانون نداشته اما بيشترين انتقاد‌ها در اين زمينه متوجه اين وزارتخانه بوده است.
    البته تاثير اظهار‌نظر‌هاي برخي از مسئولان اين وزارتخانه را نبايد در اين انتقاد‌ها از نظر دور داشت. از جمله اظهارات عبدالمجيد رياضي، معاون فناوري اطلاعات وزير كه با متهم كردن 80 درصد كاربران ايراني اينترنت به چت، موجي از انتقاد‌ها را متوجه وزارت ارتباطات كرد.

در چنين شرايطي طبيعي است كه انتشار خبري مبني بر رفع محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي آن هم به نقل از شخص وزير به‌شدت مورد توجه كاربران و رسانه‌ها قرار مي‌گيرد.
    اين توجه به حدي است كه بسياري از خبرنگاران حتي به‌خود زحمت نمي‌دهند تا با تماس با روابط عمومي وزارتخانه از صحت خبر مطمئن شوند.

شايد با توجه به گفت‌وگوي ماه پيش دكتر سليماني با خبرگزاري فارس اين واكنش نيز چندان دور از ذهن نباشد.
    سليماني در پاسخ به اين سؤال فارس كه چرا محدوديت دسترسي به سرعت بالاتر از 128 را رفع نمي‌كنيد، گفته بود: ما با جديت به‌دنبال رفع محدوديت آن هستيم مانند MMS كه پس از يكسال و نيم تلاش و پيگيري اين وزارت رفع شد.

اما به‌ نظر مي‌رسد تمام آنهايي كه با اين پيش‌زمينه ذهني، خبر يك خبرگزاري البته معتبر را باور كرده و آن را در رسانه‌هاي خود منتشر كرده‌اند، بخش مهمي از گفت‌وگوي سليماني با فارس را از ياد برده‌اند، آنجايي‌كه وزير ارتباطات محدوديت بالاي 128 را خارج از اراده وزارتخانه عنوان كرده بود.

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    BIZIMT جان اگه دستت اینترنت 5 mg هست بزار زمین بپا داره سفرمون دیر میشه
    مگه یادت نیست ترکیه باید بریم
    زبونشون رو هم دیگه ماشا همه بلدن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

vahid_203 جان :
    اون که مسلمه جمعش کنید اما شما می تونی واقعا ؟ یک روز پای اینترنت نباشیم مریض میشیم.

دوم اینکه اتفاقا حرفهای وزیر درست بوده.
    اون خبر هم واقعی است. اما یادتون باشه من گفتم حرفهای 2 پهلویی است پیرامون همین مبحث . شما فکر کن 2 نفر باهم متضادن یکی یک چیز درست میگه دومی چون قدرت داره نمیزاره .
    حالا همین حرف و حدیثه .
    استفاده از کمبود پهنا مربوط به مجاز بودن 128 یا 56 نداره. اگر کمبودی در کار باشه بایستی این طور ابلاغ بشه که ما محدودیت نداریم اما چون کمبود پهنا هست سرعتهای بالای 1024 را 10 برابر گران عرضه می کنیم.
    حالا ببین (سیاست هست و ما حرفی نمیتونیم بزنیم. مملکت هر قانونی بدن باید اجرا بشه من و تو هم کاری نمیتونیم انجام بدیم. کاملا مسلم هست. مملکت صاحب داره) (هوپ)
    ولی چیزی که من رو میسوزونه این هست که آخه ما اعلام میکنیم صاحب امتیاز انرژی و ... هستیم در خیلی چیزها اول هستیم. اما مردم دنیا ما تو اینترنت کمبود داریم برای همین مجوز 128 رو به ما دادن .؟؟؟؟؟؟

بی خیال به ما چه.
    فقط افسوس و غم و .. برای ما میمونه . ما بیشتر جوانان هدف فقط سرگرمی و کسب علم و پیشرفت هست از اینترنت. به هیچی کاری نداریم. اما به خاطر بعضی ها که کار سیاسی می کنن اینطوری میشه.

هزارتا حرف تو دل داریم که میشه گفت اما بهترینش این هست که : بچه ها شما ها کاری به سرعت بیشتر شد - قطع شد - ارزون شد و نشد نداشته باشید. هر موقع این اتفاقها افتاد اون موقع بگید اره الان شد . والسلام.

alizshah جان:
    نه بابا از اون نونها هم افتادیم.
    الان دارم دنبال نون دیگه می گردم.
    اره دیگه اینطوری میشه که سفر چند جوان خلاق شروع میشه.
    اسم سفر هم که همه می دونیم (فرار مغزها) . اگه داشته باشیم چون از این همه فکر گرانی و پر کرد شکم همسر و بچه کار ساده ای نیست. دنیا عوض شده .
    alizshah فکر کنم تا تصمیم بگیریم و برسیم به ترکیه وضع اقتصادی دنیا از ما زودتر برسه و اونجا هم نتونیم نون شب رو پیدا کنیم چه برسه اینترنت .

و اما همچنان روی پروژه شکستن دیواره آتش 11mb هستیم.
    Last edited by BIZIMT; 11-10-2008 at 00:27.

10. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

vahid_203 جان :
    اون که مسلمه جمعش کنید اما شما می تونی واقعا ؟ یک روز پای اینترنت نباشیم مریض میشیم.

دوم اینکه اتفاقا حرفهای وزیر درست بوده.
    اون خبر هم واقعی است. اما یادتون باشه من گفتم حرفهای 2 پهلویی است پیرامون همین مبحث . شما فکر کن 2 نفر باهم متضادن یکی یک چیز درست میگه دومی چون قدرت داره نمیزاره .
    حالا همین حرف و حدیثه .
    استفاده از کمبود پهنا مربوط به مجاز بودن 128 یا 56 نداره. اگر کمبودی در کار باشه بایستی این طور ابلاغ بشه که ما محدودیت نداریم اما چون کمبود پهنا هست سرعتهای بالای 1024 را 10 برابر گران عرضه می کنیم.
    حالا ببین (سیاست هست و ما حرفی نمیتونیم بزنیم. مملکت هر قانونی بدن باید اجرا بشه من و تو هم کاری نمیتونیم انجام بدیم. کاملا مسلم هست. مملکت صاحب داره) (هوپ)
    ولی چیزی که من رو میسوزونه این هست که آخه ما اعلام میکنیم صاحب امتیاز انرژی و ... هستیم در خیلی چیزها اول هستیم. اما مردم دنیا ما تو اینترنت کمبود داریم برای همین مجوز 128 رو به ما دادن .؟؟؟؟؟؟

بی خیال به ما چه.
    فقط افسوس و غم و .. برای ما میمونه . ما بیشتر جوانان هدف فقط سرگرمی و کسب علم و پیشرفت هست از اینترنت. به هیچی کاری نداریم. اما به خاطر بعضی ها که کار سیاسی می کنن اینطوری میشه.

هزارتا حرف تو دل داریم که میشه گفت اما بهترینش این هست که : بچه ها شما ها کاری به سرعت بیشتر شد - قطع شد - ارزون شد و نشد نداشته باشید. هر موقع این اتفاقها افتاد اون موقع بگید اره الان شد . والسلام.
    اخه یه اینترنت نیست که شخصا شده دو هفته نیام اینترنت
    مشکل کشور رو ببین .....که لازم نیست دیگه بگم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

vahid_203 جان :

alizshah جان:
    نه بابا از اون نونها هم افتادیم.
    الان دارم دنبال نون دیگه می گردم.
    اره دیگه اینطوری میشه که سفر چند جوان خلاق شروع میشه.
    اسم سفر هم که همه می دونیم (فرار مغزها) . اگه داشته باشیم چون از این همه فکر گرانی و پر کرد شکم همسر و بچه کار ساده ای نیست. دنیا عوض شده .
    alizshah فکر کنم تا تصمیم بگیریم و برسیم به ترکیه وضع اقتصادی دنیا از ما زودتر برسه و اونجا هم نتونیم نون شب رو پیدا کنیم چه برسه اینترنت .

و اما همچنان روی پروژه شکستن دیواره آتش 11mb هستیم.
    از حرف اخرت خیلی خندیدم
    ولی من شوخی میگم
    برای حتی سفر به ترکیه باید حداقل 20 میلیون پول داشت که البته من ترکیه چه غلطی میکنم برم میرم یه جای درست حسابی
    البته ما یه فامیل داریم اونجا فقط از اون نظر خوبه رفتن به اونجا ...

راستی 11 mg رو کی اوردن ؟ چجوریه ؟ میشه یکم توضیح بدی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

11 mg هیچی یک شبکه هست من پیداش کردم .
    حالا من دسترسی کامل به ان ندارم.
    اما میخوام دورش بزنم تا بتونم از همه پهنا استفاده کنم.
    خیلی سخته اما چاره نیست یک محکی هم میزنیم.

راستی قرارنیست از دست adsl تبریز فرار کنیم بریم ترکیه خونه بگیریم. ما نیر آشنا داریم . سرازیر میشیم خونه اونها پس همون 5 میلیون فوقش باشه.
    در ضمن خونه می خوایم چیکار ؟
    میریم آنتالیا اونجا از شنهاش یک سقف میسازیم بعدش میریم زیرش به adsl تبریز فکر میکنیم و با موبایلمون وب رو با 384 باز می کنیم. به به به به .

منم شوخی .
    آینده ایران از همه نظر بهتره.
    اگر هم نبود مهم نیست . میریم ترکیه (چشمک)

14. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •