تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 350 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

خب حالا يه فكري به حاله من بيچاره كنيد
    از من میشنوی بی خیال اون هک شو.منظورم هک بلوتوث.
    سلام
    ببخشید یه سوال داشتم !
    مثلا من با روش جدید که توو پست اول هست ، گوشیمو (p990) هک میکنم .
    حالا مثلا فایلهایی که برای هک یه قسمتی از گوشی هست رو میگیرم (مثلا پک آیکونهای آیفون) و اونو توو مسیر مورد نظر توو درایو C کپی میکنم .
    1 - آیا این فایلی که دان میکنم رو باید با کامپیوتر و pc suite به جای مورد نظرش بریزم یا اینکه اول بریزم جای دیگه مثلا توو مموری کارت ، بعد با x-plore که حالا دیگه بعد از هک فایلهای سیستمی رو نشون میده توو مسیر مورد نظر کپی کنم ؟
    2 - اگه به هر دلیلی از اون هکی که انجام دادم ( مثلا آیکونهای آیفون ) خوشم نیومد با پاک کردن اون فایلها همه چی مثله اولش میشه ؟ اصلا x-plore اون فایل ها رو پاک میکنه ؟

میدونم خیلی سوال سطحی هست ولی من تا حالا میترسیدم گوشی رو هک کنم و به همین خاطر به این تاپیک نمیومدم . امروز توو پست اول ، روش جدید ( واسه من جدید ) رو دیدم و میخوام انجام بدم . به نظر خیلی ساده میاد بر خلاف اون روش قدیمیش .

حالا یکی جواب سوالامو بده لطفا .
    جواب 1 اینه که باید روش دوم که گفتی یعنی با Xplor انجام بدی.چون با Pc suite اون پوشیه های سیستمی رو نشون نمیده.
    جواب 2 : بهتر که در صورت وجود فایل ها از اونا بک آپ بگیرید و بعد کپی کنید.
    نگرفتید هم نگرفتید چون از این همه پک حتما یکی هست که جایپزین قبلی کنید و خوشتون بیاد.

آقا جون دستت درد نکه که اینقدر که به فکر مایی ولی هر دوتا فایل خرابن یه فکری کن
    کدوم 2 تا فایل؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

چون دیدم هنوز هم کاربرا دارن از فایلهای قدیمی هک توی پست اول استفاده میکنن پست اول رو تغییر دادم و فقط فایلها و روش جدید هک رو گراشتم.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من تو همه این هکها فقط به خاطر همون یدونه هک مجبور به اپدیت شدم!
    همون هكي كه هي ميومد تو Inbox ؟
    كه هي بايد پاكش ميكرديم؟
    اينقدر خطرناكه؟
    خوب شد گفتي

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما باید این کار رو وقتی انجام بدید که گوشی از این موارد استفاده نمیکنه.مثلا مموری رو توی مموری ریدر بگذارید.یا اینکه مموری رو خارج کنید و گوشی رو بدون مموری کارت ریستارت کنید.
    بعد از اون که گوشی بالا اومد مموری رو بگذارید.حالا میتونید پاک یا جایگزینشون کنید.
    امیدوارم جواب بده.
    مموري رو در آوردم و گوشي رو رستارت كردم ولي بازم آيكن ها تغيير نكرد ( فكر نمي كنم تو resourse خود گوشي ريخته باشم ) مموريمو تو يه گوشي ديگه گذاشتم state bar اون گوشي عوض شد ولي وقتي دوباره تو گوشي خودم گذاشتم باز فرقي نكرد

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام اقا من بعد مدتی که دارم از واکمن 3 استفاده می کنم احساس می کنم که صدا ضعیف تر شده و اونsubقدیم رو نداره چرا؟
    در ضمن من روزی 9ساعت حداقل هندزفری تو گوشمه ممکنه هندزفری مشکل پیدا کرده باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

همون هكي كه هي ميومد تو Inbox ؟
    كه هي بايد پاكش ميكرديم؟
    اينقدر خطرناكه؟
    خوب شد گفتي
    آره همون.
    هر چی از تو مسیج ها پاک میکردم باز میمومد!قاطی کرد.رفتم تو Xplor فایلهایی که برام اومده بود رو پاک کردم.وقتی رفتم تو مسیج ها ارور میداد.این شد که آپدیت کردم.

مموري رو در آوردم و گوشي رو رستارت كردم ولي بازم آيكن ها تغيير نكرد ( فكر نمي كنم تو resourse خود گوشي ريخته باشم ) مموريمو تو يه گوشي ديگه گذاشتم state bar اون گوشي عوض شد ولي وقتي دوباره تو گوشي خودم گذاشتم باز فرقي نكرد
    با این توضیحات یعنی اینکه نمونه اون فایلها توی درایو C هستن.شما باید عین همون فایلها رو از توی درایو C پاک کنید تا از مموری کارت بخونید.

سلام اقا من بعد مدتی که دارم از واکمن 3 استفاده می کنم احساس می کنم که صدا ضعیف تر شده و اونsubقدیم رو نداره چرا؟
    در ضمن من روزی 9ساعت حداقل هندزفری تو گوشمه ممکنه هندزفری مشکل پیدا کرده باشه؟
    این احتمال هم هست که گوشتون عادت کرده باشه به صدا وگرنه این که گفتید یکمی غیر منظقی هستش.

7. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

ببخشید منم یه مشکلی داشتم یادم نمیومد حالا با هوندن پست شما عزیزا یادم اومد !!!
    یه مدت پیش یه چیزی رو چهار بار بهم یکی فرستاد ولی هر چهار بار نوشت که نمیتونه سیوشون کنه حالا هر بار که ریست میکنم ، اضافه میشه چی ار کنم که پاک شن کلی ؟؟؟
    یعنی اصلا هکه برداشته بشه؟؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اگر هم توی مموری داخلی گوشی ریخته باشی هم نباید اینطور بشه.
    من یادم رفت شما ایکنهای منو اصلی رو میگین یا اون شورتکاتهای روی صفحه رو؟
    اگر توی مموری داخلی گوشی ریختی که ببین میشه پاکش کنی یا نه .اگر نشد که مثل روشی که برای فونت استفاده میشه اسم فولدری که ایکن توش هست رو تغییر بده شاید بشه پاکشون کرد.البته مطمئن نیستم.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این احتمال هم هست که گوشتون عادت کرده باشه به صدا وگرنه این که گفتید یکمی غیر منظقی هستش.
    ببینم گوشم که مشکلی پیدا نکرده
    در ضمن من در بچگی حواث پرتی و کر بودنم معروف بود ممکنه گوشم بدتر شده باشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگر هم توی مموری داخلی گوشی ریخته باشی هم نباید اینطور بشه.
    من یادم رفت شما ایکنهای منو اصلی رو میگین یا اون شورتکاتهای روی صفحه رو؟
    اگر توی مموری داخلی گوشی ریختی که ببین میشه پاکش کنی یا نه .اگر نشد که مثل روشی که برای فونت استفاده میشه اسم فولدری که ایکن توش هست رو تغییر بده شاید بشه پاکشون کرد.البته مطمئن نیستم.
    ممنون حامد جان. آيكن هاي منو اصلي درسته ولي از 4 تا شورتكات 2 تاش عوض شده و 2 تاش عوض نشده ، من ميخواستم هم اين مشكل حل بشه هم resourse گوشي رو بشه جايگزين كرد. چون الان هر پكي مي ريزم آيكن هاي states bar عوض نميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •