تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 209 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میخوام wave بگیرم اگه ممکنه راهنماییم کنین .
    کلا چند مدله ..؟؟؟ماله کدوم کارخونه بهتره...؟؟؟؟
    قیمت طرحش با اصلش هم بگین ممنون میشم

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر تو تاپیک سرچ کنید بارها در موردش نظر داده شده و عده ای هم که سوار می شند نظرشونو گفتن.

وقتی یه انجمن برای موتور نداریم همین می شه دیگه . بعد برای هر چیز ساده ای زیرمجموعه جدا داریم ! آخه وعده و وعید تا کی ....

3. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی از دوستان میان اینجا و سئوالات تکراری در مورد موتور های کاب و طرح ویو میپرسند اما من که ندیدم کسی بره و بخره فقط در حد سئواله و بس دیگه داره این ذهنیت بوجود میاد که این سئوالها سرکاری هستند.

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

دوستان میخوام wave بگیرم اگه ممکنه راهنماییم کنین .
    کلا چند مدله ..؟؟؟ماله کدوم کارخونه بهتره...؟؟؟؟
    قیمت طرحش با اصلش هم بگین ممنون میشم
    سلام
    مدل هاش که زیاده اما ظاهرا - طبق گفته های سایر فروم ها - کویر خوب در اومده است. برای سایر محصولات هم تا 10 صفحه قبل را فهرست وار بخونید. توضیحات زیاده
    قیمتش اطراف 900 هست فکر کنم. تو چند صفحه قبل نوشته بودند.
    قیمت ویو اصل که فکر کنم تولید نداره بلای 2 تومنه

این "طبق گفته سایر فروم ها" پیرو پست زیر می باشد
    چرا که تاپیک نخصصی "" طرح ویو - کاب - اسکوتر "" نداریم
    اگر تو تاپیک سرچ کنید بارها در موردش نظر داده شده و عده ای هم که سوار می شند نظرشونو گفتن.

وقتی یه انجمن برای موتور نداریم همین می شه دیگه . بعد برای هر چیز ساده ای زیرمجموعه جدا داریم ! آخه وعده و وعید تا کی ....
    ما از این پیشنهاد مصرانه استقبال می کنیم.

خیلی از دوستان میان اینجا و سئوالات تکراری در مورد موتور های کاب و طرح ویو میپرسند اما من که ندیدم کسی بره و بخره فقط در حد سئواله و بس دیگه داره این ذهنیت بوجود میاد که این سئوالها سرکاری هستند.
    شاید هم چون نو می خرند و مشکل ندارند دیگه سر نمی زنند.

6. 3 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زاهدی جان من این پیشنهاد رو دو سال پیش هم به مدیریت سایت و هم مدیر انجمن اتومبیل دادم .

یه سووال : من از وقتی موتورم رو خریدم تا امروز فقط یکبار شستمش . خیلی کثیفه . بخصوص اینکه دم درب نگه می دارم و همسایه ها روش آشغال می ریزند و کیسه زبالشونم کنار موتور من می ذارن !! یا از کثافت آب لباسشوییشون رو ش می ریزن . اینجوری بگم که طلق جلوی موتور کاملا گلیه و مثل موتورهای جبهه استتار شده . کفترا هم روش تطهیر کردن !
    حالا فقط رو زین و جای پام کنار زین رو دستمال خشک بکشم کافیه ؟ جایی هست که موتور رو بشورن ؟ نمی خندن اگه موتورم رو ببرم ؟ باید حتما بگم چجور بشورن و آب فشار کم استفاده کنن ، یا خودشون بلدن ؟ چقدر می گیرن ؟
    ممنون - از طرف یک روح سوار -

8. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مدل هاش که زیاده اما ظاهرا - طبق گفته های سایر فروم ها - کویر خوب در اومده است. برای سایر محصولات هم تا 10 صفحه قبل را فهرست وار بخونید. توضیحات زیاده
    قیمتش اطراف 900 هست فکر کنم. تو چند صفحه قبل نوشته بودند.
    قیمت ویو اصل که فکر کنم تولید نداره بلای 2 تومنه
    رفیق خیلی ممنون

حالا با توجه به اینکه این ویو ها کلاج ندارن اگه یه روزی مجبور بشم گواهینامه بگیرم اونوقت با اون موتور های شهرک ازمایش به مشکل برمیخورم..؟؟؟
    راستی قیمت این کلاه ها حدودا چنده...؟؟؟(شرمنده سوال هام یه مقدار مبتدیه)

ایشالا خریدم یه عکس باهاش میندازم میذارم اینجا

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    زاهدی جان من این پیشنهاد رو دو سال پیش هم به مدیریت سایت و هم مدیر انجمن اتومبیل دادم .
    می گن دود از کنده بلند میشه ولی کو گوش شنوا

یه سووال : من از وقتی موتورم رو خریدم تا امروز فقط یکبار شستمش . خیلی کثیفه . بخصوص اینکه دم درب نگه می دارم و همسایه ها روش آشغال می ریزند و کیسه زبالشونم کنار موتور من می ذارن !! یا از کثافت آب لباسشوییشون رو ش می ریزن . اینجوری بگم که طلق جلوی موتور کاملا گلیه و مثل موتورهای جبهه استتار شده . کفترا هم روش تطهیر کردن !
    شما کجایید که سایرین به وسایل سایرین انقدر لطف دارند؟؟
    ما به دلیل حضور کبوتران عاشق پارچه می کشیم

حالا فقط رو زین و جای پام کنار زین رو دستمال خشک بکشم کافیه ؟ جایی هست که موتور رو بشورن ؟ نمی خندن اگه موتورم رو ببرم ؟ باید حتما بگم چجور بشورن و آب فشار کم استفاده کنن ، یا خودشون بلدن ؟ چقدر می گیرن ؟
    سطح تمیزی که به خودتون مربوطه ولی رو و کناره های زین و جاهایی که با دست می گیرید - ما برای گذاشتن روی دوجک از قسمت عقب موتور آن را با دست می گیریم که به دست بنده عنایت شد ولی شما که دوجک ندارید! - و اون قسمت از بدنه که حین سواری پا کنارش قرار می گیره جهت تمیز ماندن لباس و شلوار باید کفایت کند
    ولی خب یه شیلنگ آب بگیرید بهش و راحت + کف پورد رخت شویی
    البته اگر خودتون دست به کار شدید مراقب کنسول باشید شاید سری بعد سرعتتان را 250 تا نشان داد!

من تو تاپیک های اون فروم تخصصیه! می خوندم که آپاچی رو بردن کارواش ولی با اینکه بیشتر از 5 سال از جلوی کارواش "توی خیابان فرجام - سر عبادی شمالی" رد شده ام هنوز موتور ندیدم بشورند یا بیاورند یا شاید دقت نکرده ام. شاید به کلاس منطقه اش نمی خوره.

چقدر می گیرن ؟
    برای یک ماشین دور و بر 3 می گرفتن با همین حدودا انعام !!!!! - البته بیشر از 3 سال پیش.

این عکسی که گذاشته اید استاندارد ترین شیوه شست و شوی موتورسیکلت می باشد.

الف) یک آب روان می یابید. حالا توی لویزان یا لواسان باشه فرق نمی کنه.
    ب) مقداری مایع شوینده با خود همراه ببرید
    ج) بی خیال مردم و محیط زیست. همونجا دست به کار شوید!

رفیق خیلی ممنون
    خواهش می کنم

حالا با توجه به اینکه این ویو ها کلاج ندارن اگه یه روزی مجبور بشم گواهینامه بگیرم اونوقت با اون موتور های شهرک ازمایش به مشکل برمیخورم..؟؟؟
    اگه یه روزی مجبور بشوید!!! گواهینامه جزء اوجب واجبات است

تجربه می گه شما باید با یک موتور سی جی (نه هر کلاج داری) یک بار هم که شده امتحان کنید ولی خب بستگی به راکب هم دارد

راستی قیمت این کلاه ها حدودا چنده...؟؟؟(شرمنده سوال هام یه مقدار مبتدیه)
    کدوم کلاه ؟!
    کلاه بدون فک سبک دور و بر 18 بود - فکر کنم با تلنگر بشکنه
    کلاه بدون فک انرژی 35 تومن + وزن 40 کیلو شایدم بالاتر !!!

سایر کلاه ها هم از 2 تومن شروع میشه به بالا (قیمت ها مال چند وقت پیشه + باید خودتون تشریف ببرید بازار و انتخاب کنید چون کیفیت ساخت ها خیلی متفاوته ولی اجناس قابل قبول و با قیمت متناسب اطراف 20 تا 40 هستند)

ایشالا خریدم یه عکس باهاش میندازم میذارم اینجا
    عکس که در تاپیک خودش ولی از تجربیات سواری تون حتما بنویسید
    Last edited by zahedy2006; 01-09-2010 at 11:44.

11. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قیمت طرح ویو پیشرو و کویر هم بگین ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

4

ممنون - از طرف یک روح سوار -

خوب خودت بشور!
    اگه نمی تونی و جا ومکانش رو نداری برو کارواش ! من خیلی ها رو دیدم که موتورشون رو بردن کارواش اونو شستن !
    zahedy2006 جان حتما اونجا اینجوری ولی این طرفها یه کارواش دیدم بالاش نوشته بود شست وشوی ماشین وموتور

ولی کل کیف موتور داشتن به این که خودت بشوریش !
    Last edited by AIRO; 01-09-2010 at 17:02. دليل: +یک جمله ی دیگر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    محل و مکان دارم - کنار کوچه جلو در خونه - اگه 17-18 سالم بود . بله ! اما با این سنم شستن موتور - حالا هر موتوری بجز تام هاک دوج ، مثل رقصیدن با زیر پیرهنی وسط میدون ولی عصر می مونه
    موتور من اینقدر کثیفه که بعضی جاهاش قارچ زده ! تازه بوی جاخصی هم گرفته که سوارش می شم به لباسام سرایت می کنه . حیف فعلا دوربین دم دست ندارم و گرنه تصاویر بدیعی می شدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •