دوستان میخوام wave بگیرم اگه ممکنه راهنماییم کنین .
کلا چند مدله ..؟؟؟ماله کدوم کارخونه بهتره...؟؟؟؟
قیمت طرحش با اصلش هم بگین ممنون میشم![]()
دوستان میخوام wave بگیرم اگه ممکنه راهنماییم کنین .
اگر تو تاپیک سرچ کنید بارها در موردش نظر داده شده و عده ای هم که سوار می شند نظرشونو گفتن.
وقتی یه انجمن برای موتور نداریم همین می شه دیگه . بعد برای هر چیز ساده ای زیرمجموعه جدا داریم ! آخه وعده و وعید تا کی ....![]()
خیلی از دوستان میان اینجا و سئوالات تکراری در مورد موتور های کاب و طرح ویو میپرسند اما من که ندیدم کسی بره و بخره فقط در حد سئواله و بس دیگه داره این ذهنیت بوجود میاد که این سئوالها سرکاری هستند.
سلامدوستان میخوام wave بگیرم اگه ممکنه راهنماییم کنین .
مدل هاش که زیاده اما ظاهرا - طبق گفته های سایر فروم ها - کویر خوب در اومده است. برای سایر محصولات هم تا 10 صفحه قبل را فهرست وار بخونید. توضیحات زیاده
قیمتش اطراف 900 هست فکر کنم. تو چند صفحه قبل نوشته بودند.
قیمت ویو اصل که فکر کنم تولید نداره بلای 2 تومنه
این "طبق گفته سایر فروم ها" پیرو پست زیر می باشد
چرا که تاپیک نخصصی "" طرح ویو - کاب - اسکوتر "" نداریم
ما از این پیشنهاد مصرانه استقبال می کنیم.اگر تو تاپیک سرچ کنید بارها در موردش نظر داده شده و عده ای هم که سوار می شند نظرشونو گفتن.
وقتی یه انجمن برای موتور نداریم همین می شه دیگه . بعد برای هر چیز ساده ای زیرمجموعه جدا داریم ! آخه وعده و وعید تا کی ....![]()
شاید هم چون نو می خرند و مشکل ندارند دیگه سر نمی زنند.خیلی از دوستان میان اینجا و سئوالات تکراری در مورد موتور های کاب و طرح ویو میپرسند اما من که ندیدم کسی بره و بخره فقط در حد سئواله و بس دیگه داره این ذهنیت بوجود میاد که این سئوالها سرکاری هستند.
زاهدی جان من این پیشنهاد رو دو سال پیش هم به مدیریت سایت و هم مدیر انجمن اتومبیل دادم .
یه سووال : من از وقتی موتورم رو خریدم تا امروز فقط یکبار شستمش . خیلی کثیفه . بخصوص اینکه دم درب نگه می دارم و همسایه ها روش آشغال می ریزند و کیسه زبالشونم کنار موتور من می ذارن !! یا از کثافت آب لباسشوییشون رو ش می ریزن . اینجوری بگم که طلق جلوی موتور کاملا گلیه و مثل موتورهای جبهه استتار شده . کفترا هم روش تطهیر کردن !
حالا فقط رو زین و جای پام کنار زین رو دستمال خشک بکشم کافیه ؟ جایی هست که موتور رو بشورن ؟ نمی خندن اگه موتورم رو ببرم ؟ باید حتما بگم چجور بشورن و آب فشار کم استفاده کنن ، یا خودشون بلدن ؟ چقدر می گیرن ؟
ممنون - از طرف یک روح سوار-
رفیق خیلی ممنون
حالا با توجه به اینکه این ویو ها کلاج ندارن اگه یه روزی مجبور بشم گواهینامه بگیرم اونوقت با اون موتور های شهرک ازمایش به مشکل برمیخورم..؟؟؟
راستی قیمت این کلاه ها حدودا چنده...؟؟؟(شرمنده سوال هام یه مقدار مبتدیه)
ایشالا خریدم یه عکس باهاش میندازم میذارم اینجاخیلی از دوستان میان اینجا و سئوالات تکراری در مورد موتور های کاب و طرح ویو میپرسند اما من که ندیدم کسی بره و بخره فقط در حد سئواله و بس دیگه داره این ذهنیت بوجود میاد که این سئوالها سرکاری هستند.![]()
سلام
می گن دود از کنده بلند میشه ولی کو گوش شنوازاهدی جان من این پیشنهاد رو دو سال پیش هم به مدیریت سایت و هم مدیر انجمن اتومبیل دادم .
شما کجایید که سایرین به وسایل سایرین انقدر لطف دارند؟؟یه سووال : من از وقتی موتورم رو خریدم تا امروز فقط یکبار شستمش . خیلی کثیفه . بخصوص اینکه دم درب نگه می دارم و همسایه ها روش آشغال می ریزند و کیسه زبالشونم کنار موتور من می ذارن !! یا از کثافت آب لباسشوییشون رو ش می ریزن . اینجوری بگم که طلق جلوی موتور کاملا گلیه و مثل موتورهای جبهه استتار شده . کفترا هم روش تطهیر کردن !![]()
ما به دلیل حضور کبوتران عاشق پارچه می کشیم
سطح تمیزی که به خودتون مربوطه ولی رو و کناره های زین و جاهایی که با دست می گیرید - ما برای گذاشتن روی دوجک از قسمت عقب موتور آن را با دست می گیریم که به دست بنده عنایت شد ولی شما که دوجک ندارید! - و اون قسمت از بدنه که حین سواری پا کنارش قرار می گیره جهت تمیز ماندن لباس و شلوار باید کفایت کندحالا فقط رو زین و جای پام کنار زین رو دستمال خشک بکشم کافیه ؟ جایی هست که موتور رو بشورن ؟ نمی خندن اگه موتورم رو ببرم ؟ باید حتما بگم چجور بشورن و آب فشار کم استفاده کنن ، یا خودشون بلدن ؟ چقدر می گیرن ؟
ولی خب یه شیلنگ آب بگیرید بهش و راحت + کف پورد رخت شویی
البته اگر خودتون دست به کار شدید مراقب کنسول باشید شاید سری بعد سرعتتان را 250 تا نشان داد!
من تو تاپیک های اون فروم تخصصیه! می خوندم که آپاچی رو بردن کارواش ولی با اینکه بیشتر از 5 سال از جلوی کارواش "توی خیابان فرجام - سر عبادی شمالی" رد شده ام هنوز موتور ندیدم بشورند یا بیاورند یا شاید دقت نکرده ام. شاید به کلاس منطقه اش نمی خوره.
برای یک ماشین دور و بر 3 می گرفتن با همین حدودا انعام !!!!! - البته بیشر از 3 سال پیش.چقدر می گیرن ؟
این عکسی که گذاشته اید استاندارد ترین شیوه شست و شوی موتورسیکلت می باشد.
الف) یک آب روان می یابید. حالا توی لویزان یا لواسان باشه فرق نمی کنه.
ب) مقداری مایع شوینده با خود همراه ببرید
ج) بی خیال مردم و محیط زیست. همونجا دست به کار شوید!
خواهش می کنمرفیق خیلی ممنون
اگه یه روزی مجبور بشوید!!! گواهینامه جزء اوجب واجبات استحالا با توجه به اینکه این ویو ها کلاج ندارن اگه یه روزی مجبور بشم گواهینامه بگیرم اونوقت با اون موتور های شهرک ازمایش به مشکل برمیخورم..؟؟؟
تجربه می گه شما باید با یک موتور سی جی (نه هر کلاج داری) یک بار هم که شده امتحان کنید ولی خب بستگی به راکب هم دارد
کدوم کلاه ؟!راستی قیمت این کلاه ها حدودا چنده...؟؟؟(شرمنده سوال هام یه مقدار مبتدیه)
کلاه بدون فک سبک دور و بر 18 بود - فکر کنم با تلنگر بشکنه
کلاه بدون فک انرژی 35 تومن + وزن 40 کیلو شایدم بالاتر !!!
سایر کلاه ها هم از 2 تومن شروع میشه به بالا (قیمت ها مال چند وقت پیشه + باید خودتون تشریف ببرید بازار و انتخاب کنید چون کیفیت ساخت ها خیلی متفاوته ولی اجناس قابل قبول و با قیمت متناسب اطراف 20 تا 40 هستند)
عکس که در تاپیک خودش ولی از تجربیات سواری تون حتما بنویسیدایشالا خریدم یه عکس باهاش میندازم میذارم اینجا
Last edited by zahedy2006; 01-09-2010 at 11:44.
اگه قیمت طرح ویو پیشرو و کویر هم بگین ممنون میشم![]()
خوب خودت بشور!
اگه نمی تونی و جا ومکانش رو نداری برو کارواش ! من خیلی ها رو دیدم که موتورشون رو بردن کارواش اونو شستن !
zahedy2006 جان حتما اونجا اینجوری ولی این طرفها یه کارواش دیدم بالاش نوشته بود شست وشوی ماشین وموتور
ولی کل کیف موتور داشتن به این که خودت بشوریش !![]()
Last edited by AIRO; 01-09-2010 at 17:02. دليل: +یک جمله ی دیگر
سلام
محل و مکان دارم - کنار کوچه جلو در خونه - اگه 17-18 سالم بود . بله ! اما با این سنم شستن موتور - حالا هر موتوری بجز تام هاک دوج ، مثل رقصیدن با زیر پیرهنی وسط میدون ولی عصر می مونه
موتور من اینقدر کثیفه که بعضی جاهاش قارچ زده ! تازه بوی جاخصی هم گرفته که سوارش می شم به لباسام سرایت می کنه . حیف فعلا دوربین دم دست ندارم و گرنه تصاویر بدیعی می شدند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)