تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 607 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

مه.

-------------------
    ف هم علاقمند میشه .
    .......................هم سریع یاد گرفته و هم اینکه همه مشتاقن که ایرادتش رو براش رفع کنند .

این نظر من و ممکنه که خیلی هم پخته نباشه بهرام جان .
    ميبخشيد كه تو پستتون دست بردم.
    حالا موافقم البته همه اين مشكلات با تفكيك موضوعات هم حل ميشه و وجود pdf از موضوعات پيش پا افتاده و ساده هم خوبه.
    چند وقتي هست كه داره در مورد همين تفكيك كوچولو تلاش ميشه. اما متاسفانه نيروي انساني كمه ما الان فقط 2-3 نفر هستيم . بنده + irana + ahmad_pinkboy + pouyan كه هر كدوم از وقتي رسيدن بايد به حق گفت كم نگزاشتن و كم كار ترينشون بنده بودم .
    ضمن اينكه كار روي جرياني كه قبلا يك اشاره بهش داشتم (روابط عمومي و ...) خيلي از وقتم رو ميگيره. اما يك انجمن گفت و گو ارجحيت بيشتري داره (نميدونم درست تايپ كردم يا نه) و اصولا iransimulation براي همين به وجود اومد كه من و شما اگر خواستيم يك تايپيك ديگه داشته باشيم تا توش مثلا در مورد ship simulator يا LFS گپ بزنيم نيان و ببندنش و بگن همونجا ادامه بديد!! ( به فرمايش يكي از دوستان)

شما ها چطوری روتون شده به میهماندار بگین یعنی چطوری گفتین.به منم آموزش بدین منم با شما هستم به خداااا.چون من که یک بار با فوکر از نوشهر اومدم مشهد با مامانم هم بودم از میهماندار پرسیدم میشه برم توی کابینو ببینم بعد گفتش که کابین
    جا نداره. یک جوری منو پیچند.حالا به منم اینو یاذ بدین حداقل برم برای یک بارم شده توی کابینو ببیمو.
    خوب بنده خدا تا حدي هم حق داشته .. داريد مي فرمائيد فوكر ديگه.. البته بعضي از ميهماندار ها (بعضي) تصور ميكنن اگر مانتو نداشتن خود خود خلبان بودن.و حقشون خورده شده ! واسه اينكه جواب سلامت رو بدن بايد دنبال اسكواك كدشون بگردي‌!!! يا اگه يه ليوان آب بخواي .....
    متاسفانه اين موضوع فقط و فقط تو پرواز هاي داخلي صدق ميكنه كه انگار هيچ گزينشي براي انتخاب ميهماندار نميشه.
    Last edited by bahram-choubine; 03-10-2009 at 18:06.

2. 2 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ما الان فقط 2-3 نفر هستيم . بنده + irana + ahmad_pinkboy + pouyan كه هر كدوم از وقتي رسيدن بايد به حق گفت كم نگزاشتن و كم كار ترينشون بنده بودم .
    من که به شخصه هیچ کاری نکردم،من فقط چند تا آموزش تایپ کردم و همش آف زدم و گفتم کاری داشتی بگو!کاری داشتی بگو!کاری داشتی بگو!و اینقدر گفتم که خودم مخم هنگ کرد.
    يك تايپيك ديگه داشته باشيم تا توش مثلا در مورد ship simulator يا LFS گپ بزنيم نيان و ببندنش و بگن همونجا ادامه بديد!! ( به فرمايش يكي از دوستان)
    درسته بهرام جان،اون موقع که من اون حرفو زدم مخم داغ کرده بود!الان که فکر میکنم میبینم خوب شد بن نشدم!
    ما ها چطوری روتون شده به میهماندار بگین یعنی چطوری گفتین.به منم آموزش بدین منم با شما هستم به خداااا.چون من که یک بار با فوکر از نوشهر اومدم مشهد با مامانم هم بودم از میهماندار پرسیدم میشه برم توی کابینو ببینم بعد گفتش که کابین
    جا نداره. یک جوری منو پیچند.حالا به منم اینو یاذ بدین حداقل برم برای یک بارم شده توی کابینو ببیمو.
    البته اینم بگم من وقتی رفتم تو کابین 8 سالم بود و مهماندار منو دید دلش به حالم سوخت!گفت بچه دلش می خواد ببینه! منم رفتم تو سلام کردم و چون خجالت میکشیدم سرخ شدم و مخم از تعداد دکمه هایی که اون تو بود هنگ کرد و بدو برگشتم پیش بابام!!
    کلا من توی هر پرواز اگه 2 کار نکنم پرواز به دلم نمیشینه،یکی اینکه با خلبان حرف بزنم،یکی هم اینکه برم دستشویی!(حتی اگه کاری نداشته باشم،می خوام وضعیت رو بررسی کنم)

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلامي گرم به دوستان گل:
    اين همس يك سايت بزرگ و خيلي با حال در زمينه شبيه ساز ها تازه كلي ريپينت و هواپيما هاي جال خطوط هوايي ايران داره.
    لينك سايت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لينك فروم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لازم به تذكر هست كه بايد شما هم در سايت و هم در فروم عضو شويد ولي واقعا هواپيما هاي جالبي داره پيشنهاد مي كني حتما عضو بشين.
    موفق باشيد....

5. این کاربر از x ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست من این جایی که آدرسش رو دادی همه بچه های فروم میشناسن مدیرشم یکی از بچه های همینجاست.منم اونجا آموزش میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما ها چطوری روتون شده به میهماندار بگین یعنی چطوری گفتین.به منم آموزش بدین منم با شما هستم به خداااا.چون من که یک بار با فوکر از نوشهر اومدم مشهد با مامانم هم بودم از میهماندار پرسیدم میشه برم توی کابینو ببینم بعد گفتش که کابین
    والا منم تا حالا نگفتم! یعنی من فقط یه بار سوار هواپیما شدم اونم همون پرواز اهواز به تهران بود!
    ولی تو مدت کار آموزی می رفتم تو کاکپیت و نگاه می کردم.

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من این جایی که آدرسش رو دادی همه بچه های فروم میشناسن مدیرشم یکی از بچه های همینجاست.منم اونجا آموزش میدم.
    سلام من هم تالار بان اونج هستم شما هم فكر كنم آقاي پويان اميني باشي؟
    مرسي...

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من یه چند وقتیه اصلا دست ودلم به کار نمیره اصلا حوصله ندارم قبلا از سر کار که میومدم دوست داشتم هر چه زودتر برسم خونه تا شروع به پرواز کنم به نظر شما چیکار کنم امیدوارم امشب بتونم بیام
    لبته اگه ظرفامو شستم تموم شد
    من زیاد تو کابین میرم ولی از وقتی فهمیدم vor , ils , dme ,adf چیه یه جور دیگه کابینو میبینم

10. 2 کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من هم تالار بان اونج هستم شما هم فكر كنم آقاي پويان اميني باشي؟
    درسته من پویان امینی هستم شما یه جوری گفتی که من فکر کردم اصلا با این تاپیک آشنایی نداری.
    موفق باشی
    سلام به همه دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من یه چند وقتیه اصلا دست ودلم به کار نمیره اصلا حوصله ندارم قبلا از سر کار که میومدم دوست داشتم هر چه زودتر برسم خونه تا شروع به پرواز کنم به نظر شما چیکار کنم امیدوارم امشب بتونم بیام
    البته اگه ظرفامو شستم تموم شد
    من امشب هستم
    مسیر چیه؟
    ساعت 10؟

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ZAHEDAN TO SHIRAZ VOR TO VOR FL 1400 SPEED 280KTIS
    چطوره؟

13. این کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوبه
    اما 1400 خیلی کم نیست؟شاید منظورت 14000 بوده؟
    ادیت:
    چرا کسی نیست؟
    Last edited by grand theft auto; 03-10-2009 at 21:59.

15. این کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •