ميبخشيد كه تو پستتون دست بردم.
حالا موافقم البته همه اين مشكلات با تفكيك موضوعات هم حل ميشه و وجود pdf از موضوعات پيش پا افتاده و ساده هم خوبه.
چند وقتي هست كه داره در مورد همين تفكيك كوچولو تلاش ميشه. اما متاسفانه نيروي انساني كمه ما الان فقط 2-3 نفر هستيم . بنده + irana + ahmad_pinkboy + pouyan كه هر كدوم از وقتي رسيدن بايد به حق گفت كم نگزاشتن و كم كار ترينشون بنده بودم .
ضمن اينكه كار روي جرياني كه قبلا يك اشاره بهش داشتم (روابط عمومي و ...) خيلي از وقتم رو ميگيره. اما يك انجمن گفت و گو ارجحيت بيشتري داره (نميدونم درست تايپ كردم يا نه) و اصولا iransimulation براي همين به وجود اومد كه من و شما اگر خواستيم يك تايپيك ديگه داشته باشيم تا توش مثلا در مورد ship simulator يا LFS گپ بزنيم نيان و ببندنش و بگن همونجا ادامه بديد!! ( به فرمايش يكي از دوستان)
خوب بنده خدا تا حدي هم حق داشته .. داريد مي فرمائيد فوكر ديگه.. البته بعضي از ميهماندار ها (بعضي) تصور ميكنن اگر مانتو نداشتن خود خود خلبان بودن.و حقشون خورده شده ! واسه اينكه جواب سلامت رو بدن بايد دنبال اسكواك كدشون بگردي!!! يا اگه يه ليوان آب بخواي .....شما ها چطوری روتون شده به میهماندار بگین یعنی چطوری گفتین.به منم آموزش بدین منم با شما هستم به خداااا.چون من که یک بار با فوکر از نوشهر اومدم مشهد با مامانم هم بودم از میهماندار پرسیدم میشه برم توی کابینو ببینم بعد گفتش که کابین
جا نداره. یک جوری منو پیچند.حالا به منم اینو یاذ بدین حداقل برم برای یک بارم شده توی کابینو ببیمو.
متاسفانه اين موضوع فقط و فقط تو پرواز هاي داخلي صدق ميكنه كه انگار هيچ گزينشي براي انتخاب ميهماندار نميشه.