پس نظرتون همون تیپ 3 هستش؟
منم شنفته بودم که مصرف بالاتری داره چون موتورش متفاوته 166 باشه فکر کنم. تیپ 3 ظرفیتش 1400 هستش. پس مصرف باید بالاتر باشه ولی تعمیرش مشکله و نگهداریش سخته و نمیدونم استهلاکش بیشتره اینارو مفصل توضیح بدین ممنون میشم
پس نظرتون همون تیپ 3 هستش؟
منم شنفته بودم که مصرف بالاتری داره چون موتورش متفاوته 166 باشه فکر کنم. تیپ 3 ظرفیتش 1400 هستش. پس مصرف باید بالاتر باشه ولی تعمیرش مشکله و نگهداریش سخته و نمیدونم استهلاکش بیشتره اینارو مفصل توضیح بدین ممنون میشم
یک سوال این 207 های ایران خودرو ، مثل اون سری های 82 83 206 فرانسویه یا قطعاتش کره ای چینیه؟
همین 206 های الانش کیفیت 206 های قبلی رو نداره.207 هم از نظر قطعات موتوری همینطوره.
پست قبلیم رو یه بار دیگه بخونید توضیح دادم که 206 تیپ 5 تو عمل با اونی که رو کاغذ عست متفاوته! وگر نه با اینکه 1600 هست از 1400 کم مصرفتره!پس نظرتون همون تیپ 3 هستش؟
من خودم شخصا تیپ 5 رو ترجیح میدم!
متاسفانه اکثر قطعاتش ایرانیه!
تفاوت 206 و 207 تقریبا در ظاهر و قطعات دکوراتیو هست
خودروی 207 چه ویژگی هایی اضافی نسبت به 206 داره؟ آیا این ویژگی ها خریدار رو میتونه ترغیب کنه واسه خرید؟
یک سوال:
به نظرتون اتاق و بدنه 206 که تو ایران دستکاری شده و سبکتر شده دال بر تکانهای شدید در هنگام افتادن تو چاله هاست یا اینکه کمک فنراش جنس های خوبی ندارند/ پراید خداییش اینجوری تو چاله تکون نمیخوره که 206 ت ودست اندازها همه جاش تکون میخوره. 206 مثل توپ میمونه و مثل سمند از هم وا نمیره (در اصطلاح لش نمیشه)
واقعا دختر پسند هم هست![]()
اینطور نیست که 206 با افتادن تو چاله همه جاش تکون بخوره
درباره تفاوت 206 و 207 هم که تو سوال اولتون مطرح کردید باید بگم که ایران خودرو یه سری تغییرات جزئی رو تو 207 جعلی اعمال کرده که مثلا بگه این ماشین تفاوت عمده با 206 داره
اما ما که میدونیم این 207i کجا و اون 207 فرانسه کجا...؟تفاوتشون راهیه به اندازه فاصله زمین تا آسمون
کلا" از سال 84 به این طرف کیفیت قطعات 206 پایین اومد(بدلیل استفاده از قطعات نامرغوب ایرانی)و رسید به سال 90 که واقعا کیفیت نامرغوبی دارند و قابل مقایسه با 206 های سابق نیستند(خودم شخصا مدل 83 داشتم الان 89 دارم،اصلا قابل مقایسه نیستند)
در مورد 207 هم که عرض کردم کیفیت قطعات مثل 206 سری جدید هست چون ایرانی و احتمالا چینی هست و مرغوبیت خوبی ندارن.چیزی که بتونه 207 جلب نظر کنه و چشم شما را واسه خرید بگیره تزیینات داخلی اتوموبیل و افزودن یه سری آپشن ها بهش هست و البته اگه بتونید با ظاهرش کنار بیاید !!!
در کل به نظر من صرف با اینه که شما یه 206 خانگی تمیز نهایتا سال 84 تیپ 5 بگیری
این بهترین حالت تو شرایط فعلی هست
سلام دوستان 206 دار یه عکس از فضای صندوق عقب برای من میزارید ؟
ممنون
میخوام ببینم میشه یه ساب باکس 45 لیبری با ابعاد کاملا مکعبی توش جا میشه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)