تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 1081 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

Hot در انگلیسی به معنی گرم‌، حاد، تند، است.

و Fix در کلمات کامپیوتری معنی ثابت کردن رو میده.

جمع این 2 تا کلمه با هم منظور درست کردن اشکالها و یا عیب های حاد رو میرسونه.

شما هم باید اول آنتی ویروس کسپرسکی رو داشته باشی و زمانی که این آنتی ویروس آپدیت بشه Hotfix هاش رو هم

همراه با آپدیت میگیره.
    سلام دوست عزيز
    با اين حساب براي چي نسخه ي جديد ميدن بازار؟
    يعني نسحه 5 با يه آپديت ميشه نسخه ي 6؟
    منظورتون رو واضع تر مي گيد؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    با اين حساب براي چي نسخه ي جديد ميدن بازار؟
    يعني نسحه 5 با يه آپديت ميشه نسخه ي 6؟
    منظورتون رو واضع تر مي گيد؟
    سلام دوست عزیز

این دو تا با هم فرق دارند در مورد کاسپرسکی نسخه های اصلی مانند نسخه های 4 , 5 یا 6 تفاوتهای عمده ای با

هم دارند که شامل تغییرات اساسی مانند تغییر رابط کاربری , تغییر انجین , اضافه شدن سرویسهای تازه و ... است

مثلا نسخه 5 با نسخه 6 از نظر رابط کاربری تفاوت عمده ای دارد و سرویسهای جدیدی مانند PDM و Web-Antivirus

به نسخه 6 اضافه شده است .این تغییرات از طریق آپدیتهای معمولی قابل انتقال نیست و شما باید نسخه جدید را

نصب کنید. برای هر نسخه اصلی دو نوع آپدیت منتشر می شود تغییرات اساسی تر مانند بهینه سازی سرویسهای

موجود و اضافه شدن مودولهای جدید به صورت Maintenance Pack و یا همان MP ها منتشر می شود .مثلا نسخه MP1

نسبت به نسخه اولیه 6 تغییراتی مانند بهینه سازی سرویس PDM ( مثلا اضافه شدن Anti-Keylogger ) و رفع

بسیاری از اشکالات گزارش شده در نسخه اولیه داشت اگرچه بسیاری از تغییرات موجود در MP ها قبلا از طریق HotFix ها

منتشر می شود ولی نصب مجدد این نسخه ها هم به علت ایجاد تغییرات عمده توصیه می شود ( تغییرات ایجاد

شده در سرویسهای موجود معمولا از طریق آپدیتهای معولی قابل انتقال نیست ) .تغییرات کوچکتری که برای برطرف

کردن اشکالات عملکردی و یا ایرادات امنیتی منتشر می شوند ( و گاها ماهیت اورژانس دارد ) و از طریق آپدیتهای

معمولی قابل انتقال است HotFix نامیده می شوند. اگر به سیستم نامگذاری کاسپرسکی دقت کنید متوجه نوع

تغییرات داده شده می شوید مثلا اگر به نام نسخه 6.0.2.614 دقت کنید شماره اول یا همان 6 شماره نسخه اصلی

را مشخص می کند شماره سوم یا همان 2 شماره MP مربطه را نشان میدهد در حالی که HotFix ها

به صورت تغییر در سه شماره آخری مشخص می شوند .در ضمن آخرین نسخه Official یا رسمی کاسپرسکی نسخه

6.0.2.614 می باشد ولی آخرین نسخه بتای آن نسخه 6.0.2.666 می باشد که دو روز قبل منتشر شده است.
    Last edited by vtn54; 18-02-2007 at 11:25.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوست عزیز

این دو تا با هم فرق دارند در مورد کاسپرسکی نسخه های اصلی مانند نسخه های 4 , 5 یا 6 تفاوتهای عمده ای با

هم دارند که شامل تغییرات اساسی مانند تغییر رابط کاربری , تغییر انجین , اضافه شدن سرویسهای تازه و ... است

مثلا نسخه 5 با نسخه 6 از نظر رابط کاربری تفاوت عمده ای دارد و سرویسهای جدیدی مانند PDM و Web-Antivirus

به نسخه 6 اضافه شده است .این تغییرات از طریق آپدیتهای معمولی قابل انتقال نیست و شما باید نسخه جدید را

نصب کنید. برای هر نسخه اصلی دو نوع آپدیت منتشر می شود تغییرات اساسی تر مانند بهینه سازی سرویسهای

موجود و اضافه شدن مودولهای جدید به صورت Maintenance Pack و یا همان MP ها منتشر می شود .مثلا نسخه MP1

نسبت به نسخه اولیه 6 تغییراتی مانند بهینه سازی سرویس PDM ( مثلا اضافه شدن Anti-Keylogger ) و رفع

بسیاری از اشکالات گزارش شده در نسخه اولیه داشت اگرچه بسیاری از تغییرات موجود در MP ها قبلا از طریق HotFix ها

منتشر می شود ولی نصب مجدد این نسخه ها هم به علت ایجاد تغییرات عمده توصیه می شود ( تغییرات ایجاد

شده در سرویسهای موجود معمولا از طریق آپدیتهای معولی قابل انتقال نیست ) .تغییرات کوچکتری که برای برطرف

کردن اشکالات عملکردی و یا ایرادات امنیتی منتشر می شوند ( و گاها ماهیت اورژانس دارد ) و از طریق آپدیتهای

معمولی قابل انتقال است HotFix نامیده می شوند. اگر به سیستم نامگذاری کاسپرسکی دقت کنید متوجه نوع

تغییرات داده شده می شوید مثلا اگر به نام نسخه 6.0.2.614 دقت کنید شماره اول یا همان 6 شماره نسخه اصلی

را مشخص می کند شماره سوم یا همان 2 شماره MP مربطه را نشان میدهد در حالی که HotFix ها

به صورت تغییر در سه شماره آخری مشخص می شوند .در ضمن آخرین نسخه Official یا رسمی کاسپرسکی نسخه

6.0.2.614 می باشد ولی آخرین نسخه بتای آن نسخه 6.0.2.666 می باشد که دو روز قبل منتشر شده است.
    سلام دوست گلم
    چشم نخوری خیلی با حوسله هستی!!!!
    خوب,با این توضیحاتی که دادید پس من همین ورژن6.0.2.614 رو نگهدارم و آپدیت کنم میشه همون 6.0.2.666
    ممنوم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست گلم
    چشم نخوری خیلی با حوسله هستی!!!!
    خوب,با این توضیحاتی که دادید پس من همین ورژن6.0.2.614 رو نگهدارم و آپدیت کنم میشه همون 6.0.2.666
    ممنوم
    در مورد نسخه 666 هنوز کسی نمی داند قرار است چی از کار در بیاید نسخه MP3 یا فقط آپدیتی برای نسخه MP2

یا همان 614 .در هر حالت تا زمانی که نسخه MP جدیدی منتشر نشده است آپدیت کردن همان 614 کفایت می کند.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

من Kaspersky Internet Security را نصب کردم .
    زمان آخرین آپدیت را 2006/07/26 نشون میده .
    برای آپدیتم چی کار باید بکنم ؟
    باید این فایل را دانلود کنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- آیا حجم آپدیت اتوماتیک با این فایل بالا یکی هست ؟
    - آیا میشه توی چند مرحله آپدیت کرد ؟ یعنی اگه ییهو وسطش دیسی شدم ، نباید برم از اول بگیرم و میتونم از ادامه بگیرم ؟
    - اگه بخوام آپدیت را روی یک کامپیوتر دیگه هم منتقل کنم ، میشه ؟

( البته این که برای آپدیتش حساس هستم ، به خاطر پایین بودن سرعت هست و اینکه باید دو تا کامپیوتر را آپدیت کنم )

با تشکر ـ مهدی

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم پیشنهاد میکنم که همیشه سعی کنید از نسخه های نهایی و رسمی استفاده کنید. نسخه های بتا و آزمایشی

از اسمشون معلومه که این نسخه ها در حال کامل تر شدن و رفع عیب هایی که دارند هستند.

داره خودمونی میشه Anonymizer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان در اپدیت offline کاسپرسکی (معرفی بیس نگهداری شده برای اپدیت در نسخه تازه اینستال شده) در این ورژن مشکلی ندارند
    من چند ماهه که از این روش استفاده می کنم و مشکلی نداشتم اما حالا میگه file or folder not Found
    ایا راه حلی داره

با تشکر
    با درود من هم همین مشکل رو دارم.اعصابم رو خورد کرده بود برای همین بر گشتم به ورژن 6.0.1.411 و الان مشکلی ندارم! نمی دونم این چه ارور مسخره ایه. کسی راه حلی برای این مشکل داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

من Kaspersky Internet Security را نصب کردم .
    زمان آخرین آپدیت را 2006/07/26 نشون میده .
    برای آپدیتم چی کار باید بکنم ؟
    باید این فایل را دانلود کنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- آیا حجم آپدیت اتوماتیک با این فایل بالا یکی هست ؟
    - آیا میشه توی چند مرحله آپدیت کرد ؟ یعنی اگه ییهو وسطش دیسی شدم ، نباید برم از اول بگیرم و میتونم از ادامه بگیرم ؟

( البته این که برای آپدیتش حساس هستم ، به خاطر پایین بودن سرعت هست و اینکه باید دو تا کامپیوتر را آپدیت کنم )

با تشکر ـ مهدی
    سلام دوست عزیز

نسخه ای که نصب کرده اید از نسخه های قدیمی است من پیشنهاد می کنم نسخه آخر را که 614 است نصب کنید

حجم آپدیتان بسیار کمتر می شود در ضمن کاسپرسکی از سیستم آپدیت هوشمند اسنفاده می کند که حجم

دانلود را بسیار کم می کند شما و سایر دوستانی که دنبال آپدیتهای دستی هستند با اینکار فقط حجم داونلودشان را

زیاد کرده و وقتشان را تلف می کنند.در ضمن در صورت آپدیت اتوماتیک اگر تماس شما با اینترنت قطع شود دفعه بعد تقریبا

از همانجایی که آپدیت قطع شده است ادامه می یابد.

موفق باشید.
    Last edited by vtn54; 19-02-2007 at 06:41.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

vtn54 جان !

از پاسخ هاي شما بسيار سپاسگزارم ...

اين قسمت :

با تشكر ـ مهدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •