من فعلا نظر اولیه ام رو میدم و بعد از چند روز و بیشتر گوش دادن سعش مینک نظر کاملم رو بنویسم
اول این رو بگم که قبل اینکه آلبوم بیاد من به ضعف اشعار اشاره کردم ولی دوستان محبت کردن و از همه طرف حمله کردن
حالا میبینیم که خیلی از دوستان هم همین نظر رو دارن
1. یه مشکل اصلی آلبوم چینش تراک هاست. نیمه اولش اکثر آهنگ ها شلوغ و بیس دار هستن(حتی اونایی هم که تقریبا آروم هستن باز بی دلیل چندتا افکت الکی دارن که شلوغش کنن!) و نیمه دومش اکثرا آروم
2. صدای محسن یگانه که همیشه یکی از بزرگترین نقاط قوتش بوده، نیمه اول آلبوم به شدت رو اعصابه. انگار تو فشار قرار گرفته و داره زور میزنه و میخونه!
3. یگانه چند ماه پیش که ازش پرسیده بودن چرا تعداد آهنگ ها انقدر زیاده گفته بود واقعا نمیشه هیچکدوم رو حذف کرد. من نمیدونم چجوری این حرف رو زده در صورتی که 3-4 تا از آهنگ ها هیچی ندارن و اگه نبودن سطح آلبوم خیلی بالاتر میرفت
در کل نیمه اول آلبوم به جز 2-3 آهنگ ضعیف بود و ناامید شده بودم ولی نیمه دومش تقریبا جبران کرد
شاید باورتون نشه ولی تا آهنگ 9 اعصابم خورد شده بود و سرم درد گرفته بود از این همه بیس و افکت و شلوغی
فعلا که به نظرم "نفس های بی هدف" و "رگ خواب" یه سر و گردن بهتر بودن حالا ببینیم یه مدت که بگذره چی میشه
در ضمن اینا نظر شخصی من بود و هیچ ارزش دیگری ندارد
لطفا یکی از دوستان یا از قسمت تنظیم کننده ها عکس بذاره یا بگه هر آهنگی رو کی تنظیم کرده