به من هم توضیح میدی چه کار می کنی؟![]()
به من هم توضیح میدی چه کار می کنی؟![]()
چگونه ؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من ميخواستم يه اشتراك adsl بگيرم . پيش شماره تلفن هم 27 هست يعني منطقه طلاب . از كدوم شركت بگيرم . با فن آوا تماس گرفتم كفتند كه براي اين منطقه ندارند و ساپورت نميكنند
كدوم شركت تو مشهد برا اين پيش شماره سرويس ارائه ميدند لطفا راهنمايي كنيد .
اگه تعرفه هاش رو هم داريد بذاريد ممنون ميشم
دوست عزيز مايش يه زنگه. به شاتل و صبانت واسياتك زنگ بزن ببين منطقه شما رو ساپورت ميكنه با نه.
سلام
سرعت شبانه صبانت افت كرده؟واسه من داغونه
با سلام
من سرویس ADSL 'VTJL ام وقتی قبض تلفن امومده بود نوشته بود 5300 تومن مگه ماهی 2000 تومن نیست
کسی راهنمای کنه
سلام....
خير...تا ونجا كه من ميدونم ماهي 3000 تومان هست...البته واسه من هر دوماه 5800 مياد...من از صبانت اشتراك دارم...
موفق باشيد...![]()
من از آشنا استفاده ميكنم راضي هم هستم درسته بيسيم نيست و 15 تومني سرم بابت نصب كلاه رفت ولي هر شب حداقل 700تا 1گيگ دانلود دارم كه مجانيه و به قيمتش ميارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.4321.ir فعلا تو مشهده ولي نوشته بود كه تو استانهاي ديگه هم به زودي اجرا ميشه.... من ديگه نگاه نكردم .... تو سايت 4321 تعرفه هاش به صورت شير فهمي نوشته شده !!!! ضرر نميكني يك نگاه بنداز مثلا يك ساله 128كيلو 9گيگ دانلود با محدوديت8 صبح تا3 بعدالظهر 51 تومن 256 هم 67 تومن
به قول خودش 4321 تعرفه متنوع از 3تا 8 صبح هم كه شبانه است و رايگان
صبانت گفت امسال کردن ماهی 1000 تومن برای همین ما 9 گیگ را بجای 30500 میدیم 36500
ماهی 3000 تون هزینه آبنومان adsl گه مخابرات میگیره و چون قبض ها دو ماهه میاد میشه 6000 هزار تومن تو هر قبض
این آبنومان رو هم مخابرات میگره به ISP هام ربط نداره که بخوان کم یا زیاد کنند فقط بعضی ها مثل صبانت این آبنومان رو هم خودشون از مشترکین میگیرن و دیگه رو قبض نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)