سلام.دوستان من یه ساختار (struct) تعریف کردم که توش اطلاعات یه سری دانشجو رو میگیره وذخیره میکنه.اما میخوام مثلا در قسمت جنسیت فقط مرد یا زن را بگیرد و اگر چیزی جز این وارد کنیم ERROR دهد. از دستور enum چطوری میشه استفاده کرد .
سلام.دوستان من یه ساختار (struct) تعریف کردم که توش اطلاعات یه سری دانشجو رو میگیره وذخیره میکنه.اما میخوام مثلا در قسمت جنسیت فقط مرد یا زن را بگیرد و اگر چیزی جز این وارد کنیم ERROR دهد. از دستور enum چطوری میشه استفاده کرد .
جوان مردی پیدا نشد؟؟؟
راه سادش اینه که بعد ار گرفتن ورودی اگه نامعتبر بود با چاپ پیغام مناسب دوباره مقدار بگیری
سلام.من میخوام با استفاده از یک ساختار اطلاعات یک سری دانشجو رو بگیرم و اونهارو در یک فایل ذخیره کنم برای همین میخوام یک تابع تعریف کنم که پس از دریافت کامل اطلاعات و خروج از برنامه وقتی دوباره وارد شدم بتوانم اطلاعات قبلی رو load کنم .لطفا منو راهنمایی کنید و اگه میشه یه مثال کوچک برام بذارید .ممنون.
سلام
من یه برنامه نوشتم که در اون از تابع gets() برای نوشتن stringها استفاده کردم از هدر cstdio استفاده کردم
ولی وقتی برنامه به اون خط میرسه اجراش نمیکنه و رد میشه بدون اینکه srring رو از یوزر بگیره!!!!
کسی میدونه دلیلش چیه؟
خواهش میکنم یکی به این سوال من جواب بده خیلی ضروریه.
سلام...........یکی کمکم کنه بگه چطوری میتونم. اجتماع و اشتراک دو مجموعه از اعداد صحیح رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
یه برنامه می خوام که معادله درجه دوی ax2+bx+c مساوی با صفر رو حل کنه
اما با در نظر گرفتن اینکه ورودی ها a , b , c میتونن صفر باشن
و اینکه اگه جواب بی نهایت داشته باشه یا جواب حقیقی ندانشته باشه رو بگه
تعداد جواب ها و خود جواب ها رو هم چاپ کنه
ممنون
دانشگاه جندی شاپور نیستی، احیانا؟این پروژه ی ترم پیش ما بود...
خبر دارم استاد دوباره همینو به ترم پایینی ها داده
این که کاری نداره، فرض کن دو مجموعه رو توی دو آرایه نوشتی، با استفاده از دو حلقه ی تو در تو بیا تک تک عناصر هر دو آرایه رو با هم مقایسه کن. بعدش:
برای اشتراک: اون عناصری رو که با هم مساوین، بریز توی یه آرایه ی سوم.
برای اجتماع: اول بیا تمام عناصر یکی از مجموعه ها رو کپی کن توی آرایه ی سوم، بعدش مثل اشتراک(ولی برعکس) هر کدوم از عناصری رو که مساوی نبودن، بش اضافه کن.
اگر هم بخوای میتونی مثل کد زیر، برای اجتماع از اشتراک استفاده کنی(یعنی تو مرحله ی اشتراک یه آرایه ی دیگه هم بسازی، کپی اشتراک، بعدش تو اجتماع با ایده ی زیر، اجتماعش رو بسازی).
مثلا این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فقط به این سه عکس استناد میکنم، و امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید، اگر نه هم، میتونم، کد این تیکه رو بنویسم.
و
![]()
این مشکله منم هست
وقتی بعد gets مثلا یه cin استفاده میکنم دستور gets اجرا نمیشه چرا؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)