خوب آقا پویا کسی که نقش اوله اصلا نباید شکست بخوره چون اگه بمیره داستن تموم میشه!!![]()
خوب آقا پویا کسی که نقش اوله اصلا نباید شکست بخوره چون اگه بمیره داستن تموم میشه!!![]()
دوستان این فیلمو دان کنن و ببینن کی قوی تره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا حامد من که اصلا نا راحت نشدم شما هم درست حرف میزنین ولی کار من و پویا و امید هم به خاطر پست نیست ببخشی من دیگه اینجوری پست نمیدم![]()
Last edited by SileNTz; 06-07-2009 at 12:49.
آواتار های ناروتو:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آواتار های گارا:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آواتار های ساسوکه:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
موارد کامل تر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبری بسیار مهم:
بالاخره اتفاقی که دوست نداشتیم بیفته افتاد.دوست،دوستش رو کشت این واقعه ی ناگوار رو به همه تسلیت می گم
بهتر است از فردا پیراهن سیاه بر تن کنیم.
ساسکه،ناروتو رو کشت
اینم عکسش
![]()
آره باید ربط داشته باشه .... شما خودتون صفحهات اول رو نگاه کردید ؟ همه ی مطالب در یک پست هستند ؟مگه حتما بايد ربط داشته باشه؟؟؟
فوقش يه خطي چيزي ميزارين بينش كه قاطي نشه.
بعدشم من اصلا منظورم بالا بردن تعداد پست ها نبود.من حرفم اينه كه بيخودي تعداد صفحات رو بالا ميبرين.بابا فقط شما نيستين كه مياين تو اين تاپيك قبل از شما ها خيلي ها بودن كه ميومدن اينجا و خيلي خلاصه مطلبشونو مينوشتن.الان هر كي اين چند صفحه آخر رو ببينه ميگه حتما تمام صفحاش همينجوري با عكس و اين چيزا پر شده.
اگر كسي واقعا بخواد دنبال اطلاعات انيمه بگرده خودش ميتونه سرچ كنه چرا بيخودي صفحات رو با اينجور چيزا پر كنيم؟؟؟
خيلي از مطالبي كه شما گذاشتين رو ميشه تو صفحه هاي قبلي هم پيدا كرد.
وگرنه بقول خودتون اوني كه بالاي 20 هزار تا پست داده چي گيرش مياد؟؟
میشه لینکشو بدی ؟خيلي از مطالبي كه شما گذاشتين رو ميشه تو صفحه هاي قبلي هم پيدا كرد.
در ضمن مدیران این بخش خودشون در مورد تایپیک ها تصمیم میگیرند .....
امیدوارم ناراحت نشده باشید ............
اگه میشه دیگه درمورد این مسئله هم صحبت نکنیم ....................
__________________________________________________ _____________________________________________
گمون نکنم که ناروتو به این سادگیها بمیره ............. از این جور عکس ها خیلی زیاده .....ساسکه،ناروتو رو کشت
بالاخره دیمون 9 دم دست گیر شد.در بالا دیدیم کا ساسکه ناروتو جون رو شهید کرد در همون لحظه دیمون 9 دم یک دفعه یک توانایی خاص پیدا میکنه که فرار کنه
بعد دیمون 9 دم داشت فرار می کرد که به دست اون دوتا شخص(که نزدیک دیمون 9 دم هستن) که در عکس زیر میبینید دست گیر شد
![]()
راستی این خارجی ها بی کارند چه میکنن
دوستان به نظر شما براشون در آمد داره؟
فکر نکنم .... مگه چه کار میکنن که درآمد داشته باشه ؟ .......دوستان به نظر شما براشون در آمد داره؟
راستی توبی همون مادرا هست دیگه ... درسته ؟
آقا پویا این عکسو بزار کامل بیاد بعد بزار اینجوری نصف و نیمس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)