تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 380 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید.
    من کلا این بازی را همیشه 2 دسته و بابرادرم انجام میدم که کلی حال میده و حساسه و دربازی ساکر 6 ما انواع لیگها و کاپها را 2 نفره بازی میکردیم. به این صورت که مثلا لیگ ایتالیا را 2 تیم من میشدم و 2تیم هم برادرم و ما فقط بازیهای این 4 تیم را انجام میدادیم و بقیه بازیها را خود کامپیوتر انجام میداد و نکته مهم اینکه هر بازی را میتوانستیم وسط بازی انرا 2 نفره کنیم و یا ازحالت 2نفره بیرون بیاییم. اما دربازی pes2008 اینجوری نیست یا شاید من اشتباه میکنم.مثلا وقتی در لیگی 4 تیم را انتخاب میکنیم یا باید همه بازیها را انجام دهیم یا بازیهای این 4 تیم را فقط یک دسته و با کامپیوتر میشود انجام داد یعنی نمیتوان 2 نفره بازی کرد.
    البته فکر نمیکنم بازی به این صورت شده باشه چون خیلی خیلی ضد حاله خواهش میکنم بگید چیکار کنم منتظرم مرسی

داره خودمونی میشه سید محسن's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عجب نسخه توپی این نسخه کاملا طبیعی و زیبا

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پچ جدید sPATCHisma v. 2.0
    با 10.68 مگابایت
    شامل توپهای جدید
    لباسهای تمام تیمهای ملی و لیگ انگلستان
    لوگوی تمام تیمها و منو ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طریقه نصب توی خود فایل وجود داره
    اگر کسی نتونست بگه تا فارسی بگم
    Last edited by ebinem173; 17-11-2007 at 09:47.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پچ جدید sPATCHisma v. 2.0
    با 10.68 مگابایت
    شامل توپهای جدید
    لباسهای تمام تیمهای ملی و لیگ انگلستان
    لوگوی تمام تیمها و منو ها
    کد:
    طریقه نصب توی خود فایل وجود داره
    اگر کسی نتونست بگه تا فارسی بگم
    فارسي بگو
    ممنون.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابتدا afs explorer رو از اینجا بگیر و آنزیپش کن
    کد:
    بعد afs explorer رو اجرا کن و فایل cv_0.img رو با اون باز کن
    و بعد به advanced برو import patch رو بزن تا پچ رو بریزه بعد یک اسم واسه این فایلت انتخاب کن و بعد به یک فولدر دیگه منتقلش کن و اسمش رو به cv-0.img تغییر بده و بعد روی فایل اصلی توی بازی که البته بهتره یک پشتیبان ازش بگیرید replace کن
    این کار رو برای دو فایل دیگه هم انجام بده و در آخر option file خودت رو پاک کن و وارد بازی شو

داره خودمونی میشه papaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

13

سلام دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید.
    من کلا این بازی را همیشه 2 دسته و بابرادرم انجام میدم که کلی حال میده و حساسه و دربازی ساکر 6 ما انواع لیگها و کاپها را 2 نفره بازی میکردیم. به این صورت که مثلا لیگ ایتالیا را 2 تیم من میشدم و 2تیم هم برادرم و ما فقط بازیهای این 4 تیم را انجام میدادیم و بقیه بازیها را خود کامپیوتر انجام میداد و نکته مهم اینکه هر بازی را میتوانستیم وسط بازی انرا 2 نفره کنیم و یا ازحالت 2نفره بیرون بیاییم. اما دربازی pes2008 اینجوری نیست یا شاید من اشتباه میکنم.مثلا وقتی در لیگی 4 تیم را انتخاب میکنیم یا باید همه بازیها را انجام دهیم یا بازیهای این 4 تیم را فقط یک دسته و با کامپیوتر میشود انجام داد یعنی نمیتوان 2 نفره بازی کرد.
    البته فکر نمیکنم بازی به این صورت شده باشه چون خیلی خیلی ضد حاله خواهش میکنم بگید چیکار کنم منتظرم مرسی

عزیز من دیگه دسته وسط نمیاد برای اینکه خود COM بازی رو انجام بده باید دسته رو به مد مربی ببری
    اون هم خیلی سادس فقط برای پلیر 1 دسته رو یک بار دیگه بده چپ تا فلش های کنارش از دو تا بشه یکی که اون یکی هم در سمت راسته
    برای دسته ی دوم هم یک بار دیگه به راست
    این طوری شما در وضعیت مربی قرار می گیری(یعنی COM بازی می کنه اما شما میتونی تعویض و یا تغییر روش و سیستم رو هم خودت بدی)
    همین

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عادل فردوسی پور در تیم نوین پندار
    متر کسی در میان طرفداران بازیهای کامپیوتری پیدا میشود که از علاقه مندان فوتبال باشد و دو بازی معروف FIFA وPro Evolution Soccer را نشناسد. احتمالا طرفداران این بازیها میدانند که
    فیفا 08 (FIFA 08) و Pro Evolution Soccer 2008 با گزارش عادل فردوسی پور
    نسخه 2008 هر دو بازی به تازگی وارد بازارهای ایران شده است.

بدینوسیله به تمام طرفداران این دو بازی مژده میدهیم که شرکت مهندسی نوین پندار با توجه به درخواست دوستان و طرفداران این دو بازی زیبا دست به تولید نسخه فارسی آنها زده است. همکنون مراحل دوبله و صداگذاری هر دو بازی در حال اجرا است و بزودی (تا اواخر آذرماه 1386) نسخه فارسی فیفا 08 و PES 2008 منتشر خواهد شد.
    شرکت مهندسی نوین پندار در این بار نیز مانند بازیهای قبلی از گویندگان حرفه ای رادیو و تلویزیون برای دوبله بازیهای خود استفاده کرده است با این تفاوت که اینبار شما میتوانید این دو بازی را با گزارش عادل فردوسی پور یکی از محبوبترین گزارشگران فوتبال بازی کنید. امیدواریم با عرضه این دو بازی فوتبال لحظاتی شاد و مفرح شما را هرچه پرهیجان تر و جذاب تر نماییم.

منبع
    www.npshop.ir

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

گرچه عادل رئالی نیست اما باز بهتر از خیابانی است که هی وسط بازی با کامپیوترش ور میره...........

داره خودمونی میشه Porya66ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من اینجا یه مقدار آپشن فایل و ... کنار هم براتون گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا من نمی دونم یه عده چی میگن، قطعا مشکل از خودشونه نه از Pes 2008 و گرنه Pes6 واقعا به گرد پای 2008 هم نمی رسه، منتها یه عده نمی تونن با تغییرات مثبت منطبق بشن و دوست دارن تو همون گذشته ها بمونن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •