اگه خوابي بيدار شو .اگه بيداري بشين .اگه نشستي پاشو راه برو .اگه راه ميري بدو. اگه ميتوي يه پشتک بزن و خوشحال باش که از طرف من يه sms اومده واست...
اگه خوابي بيدار شو .اگه بيداري بشين .اگه نشستي پاشو راه برو .اگه راه ميري بدو. اگه ميتوي يه پشتک بزن و خوشحال باش که از طرف من يه sms اومده واست...
ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلکه به زبان قلبم.... گوش کن ..تالاپ..تولوپ........
طبق قانون بقاي شادي هيچ شادي از بين نميره؛ . . . . . . . . . . . . . . بلكه فقط از دلي به دلي ديگه جابه جا ميشه.....
شنیدم که یکی اسم تو رو زمزمه میکنه ...ولی وقتی برگشتم ببینم کیه دیدم که تنهام...اون وقت بود که فهمیدم قلب من بوده که داشته بهم میگفته که چقدر دلتنگته
چه فایده ای داره زیبایی بدون عقل...خوشگلی بدون جذابیت ..پول بدون شادی..لبخند بدون احساس و زندگی بدون تو
بعضی وقتها چشمام به قلبم حسادت میکنه ..میدونی چرا؟؟
چون تو همیشه تو قلبمی ..ولی از چشمام دوری ..
مي دوني ادما بين (الف )تا (ي) قرار دارند بعضي ها مثل (ب) برات مي ميرند مثل (د) دوستت دارند مثل (ع) عاشقت ميشن مثل (م)منتظرت مي مونند تا يه روز مثل (ي) يارت بشن
آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....تقديم به کسي که عادت به نديدنش مثل فراموش کردنش غيرممکنه
عشق چيست؟ 3 ثانيه نگاه، 3 دقيقه خنده، 3 ساعت صفا، 3 روز آشنايي، 3 هفته وفاداري، 3 ماه بيقراري، 3 سال انتظار، 30 سال پشيماني
مي دونيد بهترين دوست کي هستش؟ کسي که اولين قطره اشک تو رو مي بينه دوميشو پاک مي کنه و سوميشو تبديل به خنده مي کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)