چرا میشه به صورت Split Screen بازی کرد.
چرا میشه به صورت Split Screen بازی کرد.
چرا تو خونه میشه بازی کرد ولی با یه نفر دیگه تو یه شهر یا منطقه دیگه باید از اینترنت استفاده کنی.نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با اینکه گیم اسپات سایت مشهوریه و احترامش محفوظه ولی خبر ساخت و انتشار بازی رو در درجه اول باید شرکت سازنده یعنی کپکام عنوان کنه نه گیم اسپات و آمازون و امثال اون!
تازه این باکس شاتی که من می بینم Fake بودنش خیلی مشخصه:
- لوگوی بازی, لوگوی اولیه هست نه نهایی.
- اون دستها هم مربوط به بازی Resident Evil: Outbreak هست که در باکس شات نسخه اروپایی به چشم میخوره.
پس فعلا تا اعلان خبر ساخت بازی برای PC به طور کاملا رسمی, همگی صبور باشن و هر چیزی رو زود باور نکنن بلکه روش فکر کنن.![]()
بازی از همه لحاظ شاهکاره! اینقدر هم گیر ندین که شبیه 4 شده،چون 4 نسبت به زمان خودش خیلی خارق العاده بود! نمیدونم بعضیا انتظار داشتن بازی برگرده مثلا به سبک قدیم؟؟؟؟ به هر حال به نظر من از هیچ نظر هیچ ایرادی به بازی وارد نیست! از لحاظ داستان هم اگر کسی از اول سری Evil رو تو زمان خودش بازی کرده باشه و داستان رو کاملا خودش فهمیده باشه و از جایی نخونده باشه ، کاملا داستان این 5 رو هم درک میکنه ، تحت تاثیر قرار میگیره و میفهمه که چقدر خارق العادست! پس کسایی که میان از داستان بازی بد میگن مطمئنا داستان قبلیا رو یا کامل نمیدونن یا خودشون نفهمیدن و بعدا از جاهای دیگه فهمیدن! این بازی رو کسایی درک میکنن که از اول با اویل بودن و منطقی بهش نگاه میکنن(نه مثبت نه منفی!)
با تشکر!
کمی تا قسمتی فکر کنم 5 هست ! واسه ایکس باکس که اینطوره !بازی از همه لحاظ شاهکاره! اینقدر هم گیر ندین که شبیه 4 شده،چون 4 نسبت به زمان خودش خیلی خارق العاده بود! نمیدونم بعضیا انتظار داشتن بازی برگرده مثلا به سبک قدیم؟؟؟؟ به هر حال به نظر من از هیچ نظر هیچ ایرادی به بازی وارد نیست! از لحاظ داستان هم اگر کسی از اول سری evil رو تو زمان خودش بازی کرده باشه و داستان رو کاملا خودش فهمیده باشه و از جایی نخونده باشه ، کاملا داستان این 5 رو هم درک میکنه ، تحت تاثیر قرار میگیره و میفهمه که چقدر خارق العادست! پس کسایی که میان از داستان بازی بد میگن مطمئنا داستان قبلیا رو یا کامل نمیدونن یا خودشون نفهمیدن و بعدا از جاهای دیگه فهمیدن! این بازی رو کسایی درک میکنن که از اول با اویل بودن و منطقی بهش نگاه میکنن(نه مثبت نه منفی!)
همچین بازیه قشنگی هم نیست!!!!!!
فقط گرافیک داره.
من نمیدونم چرا فکر می کنید که این بازی کلا یک چیزه دیگه ی.
بابا بازی فقط و فقط گرافیک داره همین!!
اینگار که بگی Devil may cry3 با 4 فرقش چیه؟؟؟؟؟
با اینکه 3 قشنگ تر بود اما گرافیک 4ش آدم مجذوب خودش میکرد ( طوری بود که من توی خواب شبم بازیش میکردم )
خداییش به نظر من بهترین بازیه Capcom بازیه DMC هست!!!!
رزیدنت خیلی قدیمی بود گیم پلیش ( مخصوصا اون Run And Go که یک بار اعصابه منو خورد کرد نکه خیلی وقت بود بازی ای با این گیم پلی مسخره بازی نکرده بودم این بازی گیم پلیش حالمو بهم زد فقطم به خاطر همین!! )
شما هر چیزی می خواین بگین من ناراحت نمیشم![]()
![]()
با سلام
این Chris Redfield دیگه کیه که میگن توی نسخه چهارم هم بوده؟
(من نسخه اول رو بازی نکردم)
نه توی نخسه 4 نبود تو کد ورنیکا بود
كريس ردفيلد فقط توي شماره هاي 1 و code veronica و The Umbrella Chronicles بوده
بازی واقعا محشره
من تا اواسط chapter2 اومدم یعنی حدودا یک 7 تایی chekpoint رد کردم
همکاری با Sheva واقعا جالب و بی نظیر کار شده
ai بالای اون و کمکاش و گوش دادن به موقع و جدا از ازار دهنگیش خیلی مناسب کار شده
در مورد گرافیک هم چیزی نگم هتره
HDR و lighting effebt بی نطیره
در کل بازی طوریه که میخوای بشینی یک ضرب تمامش کنی
در ضمن دوستانی که دارن بازی میکنن نمیدونم اینی که میگم رو چک کردن یا نه
ولی تو همون اوایل بازی که منطقه ای هست که کنار دریاست
وقتی توی اب برید نزدیک یک سری چوب که تو ابه یک green herb هست
که دیده نمیشه و یک جورایی مخفیه
این رو هم واسه دوستانی گفتم که اصرار دارن همه item هارو جمع کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)