سلام
برای زیپ اپلود کردن از FTP استفاده میکنم ولی برای باز کردنش که باز هم همون مشکل هست !
یک سوال دارم ! من الان ورژن 1.5.3 رو نصب کردم چطور باید تو کنترل پنل جوملام برم ؟
سلام
برای زیپ اپلود کردن از FTP استفاده میکنم ولی برای باز کردنش که باز هم همون مشکل هست !
یک سوال دارم ! من الان ورژن 1.5.3 رو نصب کردم چطور باید تو کنترل پنل جوملام برم ؟
چرا از خود cpanel برای انزیپ استفاده نمیکنید
مدیریت سایتالبته اگه تو root نصب کرده باشید اگر داخل فولدر دیگری ذخیره کردید اون رو هم اضافه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من جوملای 1.5.3 رو با سیستمی که خود سایت در اختیار داده بود نصب کردم ولی توی نصبش فارسی داشت ولی بعد از نصب متوجه شدم فارسی نیست !
دارم توی پوشه Htdocs فایل زیپ رو با Ftp اپلود میکنم و بعد هم میخوام برم با پنل سایت انزیپ کنم !
یک سوال دارم ! منظور از Root کجاست ؟ محلی که اولین جایی هست وارد هاست میشیم ؟ اونجا فایلی هست با عنوان اینجا هیچ فایلی را آپلود نکنید !
الان من فایلم رو با که 1.5.6 بود که لینکش رو تو صفحه ی اول گذاشتید نصب کردم !
ولی فایل بعد از ریفرش کردن پیج بعد از اتمام آپلود غیب شد ! چه کنم ؟
سلام
ببخشید من ورژن 1.5.6 رو روی هاست آپلود کردم ! ولی چون هاست اون حجم رو پشتیبانی نمیکرد چند تکه کردم فایل رو !
حالا مشکل من اینه که تو سری اول لیست فایل های آپلود شده رو اورده بود ولی تو سری های بعد فقط 100 در صد اون بالا بود !
به هر حال من اقدام به نصب کردم ! ولی الان تو قسمت زبانش فقط انگلیسی داره ! چطوری میتونم این رو به فارسی تغییر بدم ؟
![]()
سلام
خسته نباشید
من لینکی از آموزش ندیدم
از بچه ها کسی اگه همون آموزش که پاک شده رو آپ کنه ممنون میشم
از توی مرکز دانلود جوملا فایل زبان فارسی رو بگیرید
سلام
من تو سایت اصلی جوملا فایل فارسی رو سرچ کردم و Full Translate برای جوملا پیدا کردم ولی مثل اینکه فایل رو برداشتند !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
فارسی ساز تمام ورژن های 1.0
کد:
فارسی ساز ورژنهای 1.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی کدوم مسیر کپی کنم این فایل ها رو ؟
بعد از کپی کردن توی زبان ها زبان فارسی نیز میاد ؟
بعد یک سوال :
ورژن های 1 و 1.5 با هم چه فرقی میکنند ؟
چون من دیدم که ورژن های ادامه ی ورژن 1 هم توی سایت ها برای دانلود هستند !
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)