تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 413 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در حمايت از خط دفاعي
    لاپورتا: مدافعان بارسلونا نظير ندارند
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گل خورده برابر شاختار را يك حادثه توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورتك، خوان لاپورتا اظهار داشت: در نيمه نخست در يك حادثه كه به واسطه طبيعت فوتبال شكل مي گيرد، گل خورديم. مدافعين بارسا در دنياي فوتبال نظير ندارند و آنها را مقصر نمي دانم.
    وي افزود: قرار نيست بازيكني جريمه شود. پيروز شده ايم و بايد خوشحال باشيم.
    لاپورتا خاطر نشان ساخت: پيروزي در اين مسابقه حق ما بود. بايد به اين دو گل مي رسيديم. ما به خصوص در نيمه دوم، كنترل بازي را در اختيار داشتيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي:
    دوئلي در كار نيست
    تنها عضوي از تيم هستم
    در آستانه ديدار تيم هاي بارسلونا و اتلتيكو مادريد، ليونل مسي گفت: «اين ديدار دوئل ميان من و آگرو نخواهد بود.»
    مهاجم آرژانتيني بارسلونا گفت: «بازيكنان بزرگ بسياري در اين ديدار حضور خواهند داشت و اين ديدار تنها دوئل ميان من و آگرو نخواهد بود.»

مسي ادامه داد:«اتلتيكو همواره خود را به عنوان يك تيم مطرح معرفي كرده است و اين مساله حتي در ليگ قهرمانان اروپا نيز به چشم مي خورد. فكر مي كنيم بازي بسيار دشواري پيش رو داشته باشيم.»

مهاجم آرژانتيني خاطرنشان كرد: «تيم ما همواره در قالب يك تيم بازي مي كند و من هم تنها عضوي از اين تيم هستم. ما در كنار يكديگر خوب كار مي كنيم و در درون زمين از درك بالايي برخوردار هستيم، تنها هدف ما همواره پيروزي است.»
    در آستانه ديدار تيم هاي بارسلونا و اتلتيكو مادريد، ليونل مسي گفت: «اين ديدار دوئل ميان من و آگرو نخواهد بود.»
    مهاجم آرژانتيني بارسلونا گفت: «بازيكنان بزرگ بسياري در اين ديدار حضور خواهند داشت و اين ديدار تنها دوئل ميان من و آگرو نخواهد بود.»

مسي ادامه داد:«اتلتيكو همواره خود را به عنوان يك تيم مطرح معرفي كرده است و اين مساله حتي در ليگ قهرمانان اروپا نيز به چشم مي خورد. فكر مي كنيم بازي بسيار دشواري پيش رو داشته باشيم.»

مهاجم آرژانتيني خاطرنشان كرد: «تيم ما همواره در قالب يك تيم بازي مي كند و من هم تنها عضوي از اين تيم هستم. ما در كنار يكديگر خوب كار مي كنيم و در درون زمين از درك بالايي برخوردار هستيم، تنها هدف ما همواره پيروزي است.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تحليل ويژه بارسابست؛ بارسا--اتلتیکو؛ ریسک بازی کردن مسی.
    به گزارش بارسابست، رویارویی بارسلونا و اتلتیکو مادرید در حالی انجام می شود، که لیونل مسی، به شدت مورد توجه کادرپزشکی قرار گرفته است، زیرا او بیش از مجوز یک فوتبالیست در طول دو هفته اخیر بازی کرده است و احتمال مصدومیت او وجود دارد.
    به هرحال پپ لیست نهایی را برای این مسابقه اعلام نکرده است، اما پیش بینی می شود، یورکوئرا و میلیتو به دلیل مصدومیت این بازی را از دست دهند، اما درباره سایرین نمی شود حدسی زد.

بازی راس ساعت 23:30 به وقت ایران برگزار می شود و قابل پیش بینی است، که این بازی از شبکه سوم سیما (به دلیل پوشش همگانی در جهان) پخش شود.
    احتمال عدم بازی کردن لئو مسی وجود دارد و باید دید، که تصمیم پپ در این باره چیست.
    کادرپزشکی در پیشنهادی به پپ اعلام کرد: «مسی شدیدا مورد استفاده قرار گرفته شده است و مجوز بازی یک فوتبالیست در طول دو هفته، در مورد وی شکسته شده است؛ طبق قاعده، باید این بازی، او کاملا استراحت نموده و به ترکیب دعوت نشود، اما به دلیل حساسیت بالای بازی، دستوری مبنی بر عدم دعوت وی صادر نخواهد شد.»
    با این حساب، به احتمال بسیار زیاد، مسی از ابتدای بازی درون زمین قرار نخواهد گرفت (عینا مانند آخرین بازی بارسلونا و اتلتیکو مادرید) و کرکیچ، ستاره جوان تیم در نقش جانشین وی ظاهر خواهد شد. شاید
    با این حسب، بازی دادن لئو بسیار خطرناک باشد، اما در صورتی که تیم مجبور به استفاده از توانایی های وی شد، آن وقت می توان از او استفاده کرد.
    پیش بینی بارسابست: «بارسلونا 2 (اتوئو، اینیستا)-2 (آگوئرو، آگوئرو) اتلتیکو مادرید.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» در اظهاری جالب و ستودني؛ مسی: «بازی میان بارسا و اتلتیکو برگزار می شود!»
    به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا از بابت اینکه فردا شب باید مقابل سرخیو آگوئرو قرار گیرد خوشحال است و می خواهد ثابت کند، که چیز هایی برای گفتن دارد، اما او مانند همیشه تایید کرد، که بارسلونا در مرحله اول قرار دارد. مسی در این باره گفت: «فردا شب من، برابر یکی از بزرگترین های جهان بازی خواهم کرد و می خواهم نشان دهم، که بازیکنی حرفه ای می باشم، اما بعید است، بارسلونا را بیهوده خراب کنم. من بازیکنی از بارسلونا هستم و با تیم کار می کنم.»

در ادامه، مسی از خطرناک بودن کان آگوئرو صحبت کرده و گفت: «این یک واقعیت است که کان فراتر از یک بازیکن می باشد. آگوئرو جانشینی شایسته برای دیگو است و باید دفاع ما، تمام تمرکز را برای مهار وی جذب کند. اما این یک حقیقت است، که بازی فردا، میان بارسلونا و اتلتیکو مادرید برگزار می شود، نه مسی و آگوئرو.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» در دفاع از گوارديولا؛ مارکز:‌ «حالا نوبت ما است!»
    به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، مکزیکی و ملی پوش باشگاه بارسلونا تایید کرد، که دفاع تیم در تمرینات بازیابی شده است و عملکرد گواردیولا در جلسات تمرینی بارسلونا را تحسین برانگیز خواند. او همچنین اعلام کرد، که پپ تحت فشار است و بازیکنان موظف هستند، با قاطعیت تمام اتلتیکو را شکست دهند.
    مارکز به خبرنگاران گفت: «ضعف دفاعی ما در دیدار با شاختار به وضوح احساس شد و باید اعتراف کنم، که اساسی ترین برنامه ما در تمرینات دو روز گذشته، بهبود بخشی به دفاع می بود. حالا ما آماده ایم و بدون هیچ ضعفی منتظر رویارویی با تیمی قدرتمند و با انگیزه هستیم.»

مارکز در پایان افزود: «این را همه می بینند، که پپ اکنون تحت فشار است. من به شخصه او را قبول دارم و معتقد هستم، که می تواند، بارسلونا را به اوج بازگرداند. بازیکنان باید قدرزحمات وی را دانسته و با قاطعیت تمام، برابر اتلتیکو مادرید پیروز شوند. حالا و در این مرحله، نوبت متعلق به بازیکنان می باشد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» بعد از تمرینات امروز؛ اینیستا: «ما آماده تر از همیشه ایم.»
    به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، ستاره خط میانی بارسلونا اعلام کرد: «وضعیت تیم برای نبردی جانانه با اتلتیکو مادرید کاملا مساعد بوده و من فکر می کنم، که بارسلونا آماده تر از همیشه می باشد.»
    اینیستا در ادامه عنوان نمود: «ضعف خط دفاعی ما برطرف شده است و همه آماده ایم، تا بهترین بازی مان را برابر این تیم قدرتمند به نمایش بگذاریم. ما در خانه بازی می کنیم و همه چیز برای پیروزی بارسلونا آماده است. فقط کافی است، روی توپ های نهایی تمرکز کنیم؛ ما هیچ ضعفی نداریم و اعتماد ما، بارسلونا را به پیروزی خواهد رساند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» در تکذيب ادعای يک روزنامه اوکرايني؛ میلیتو: «من هنوز مصدوم هستم.»
    به گزارش بارسابست، به نقل از El Pais، مدافع مصدوم آبی و اناری ها، گابریل میلیتو در واکنش به اظهارات رسانه ها مبنی بر بازگشت با تاخیرش گفت: «این که با تاخیر بازمی گردم حقیقت دارد، اما فکر نمی کنم این قضیه، هیچ ربطی به انحرافات اخلاقی داشته باشد.»
    یکی از روزنامه های اوکراینی دیروز نوشت، که میلیتو دچار انحرافات اخلاقی شده است و قصد دارد، برنامه ای از پیش تایین شده را با بازگشت با تاخیرش عملی نماید.

وی در ادامه عنوان کرد: «بهتر است مردم کمی منطقی بوده و به اظهارات عجیب روزنامه های دور و اطراف توجهی نداشته باشند. بازگشت دیرهنگام من فقط و فقط به دلیل مصدومیت بوده و این موضوع توسط دکتر من تایید شده است.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من فکر میکنم امسال از 3 کاس حدلاقل دو تاشو بیاریم با این بازیه خوبه بچها

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جالبه که به جاي اينکه بارسا رو نشون بدن که تا حالا 5 گل داشته بازي احمقانه و مسخره اينتر رو نشون دادن

توي ...

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من که کپ کردم عجب بازي اي شده اين اتلتيکو يه يا مالديو

جالبه که هيچ بارسايي اي هم نيست اينجا همه ميخ tv شدين ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •