والا من 2 سال پیش چندتا کتاب بردم، یادم نیست دقیق ،فقط می دونم به ازای هر کتاب یه مبلغی از کتابائی که می خواستم بخرم کم کرد.
زنگ بزن از خودشون دقیق تر بپرس.
والا من 2 سال پیش چندتا کتاب بردم، یادم نیست دقیق ،فقط می دونم به ازای هر کتاب یه مبلغی از کتابائی که می خواستم بخرم کم کرد.
زنگ بزن از خودشون دقیق تر بپرس.
ببینم این جبرانی اسفند همونی نیست که به ما گفتن باید اسفند امتحان بدیم؟؟؟مگه چه اشکالی داره نکنه اینطوری نشه کنکور داد؟؟؟؟
من یکی که 3 تا گذاشتم واسه اسفند
سلام
این آزمون زیاد بی دقتی کردم
ادبیات پیش=====> 37 %
ادبیات 2=======> 90%
عربی========>78%
معارف پیش====>60%
معارف پایه=====>78%
زبان پیش======>87%
زبان 3========>87%
.................................................. ..........
دیفرانسیل========>57%
ریاضی پایه========>57%
تحلیلی=========>40%
گسسته========>27%
هندسه 2=======>27%
فیزیک پیش======>60%
فیزیک 1========>82%
شیمی پیش=====>87%
شیمی 2=======>65%
.................................................. ...........
ریاضیا رو خیلی بد زدم و ادبیات پیشششششششششششش
سهیل کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(دلم برات تنگ شده)
در مورد بحثی هم که در مورد کتابا داشتید
به نظر من دروس مرتبط با ریاضی فقط 10 استاد
ای بابا!!
برای بیان تفاوت بعضی ها می گن فلان چیز 180 درجه فرق می کنه بعضی ها می گن 360 درجه...منم گفتم npi درجه(یعنی n تا 180 درجه!)
تعریف حسابان و دیفرانسیلشو شنیدم ولی واسه ریاضی 1 و2 هیچی اون کتاب هایی که معرفی کرده بودم رو نمی گیره...(نفر 6 یا 7 ریاضی از حسابان و دیف 10 استاد استفاده می کرد)
سلام بچه ها بخدا دیگه میخوام درس بخونم یکی کمکم کنه باید از کجا شروع کنم شما رو دیدم ترسیدم من تا حالا درس نخوندم پیشنهاد میکنید از کجا شروع کنم ؟؟؟؟ همه جوره هم قانع ام فقط زیاد بهم فشار نیادراستی هردفعه یه برادری/خواهری کنید یه روش تستی بذارید من یاد بگیرم قول میدم دعاتون کنم فقط کاربردی باشه بیشتر برای ریاضیات و دیفرانسیل ممنونم
سلام به همه
چقدر اینجا بد شده دیگه هیچ کس نمیاد
کجاین بابا...
آقا سهیل شما کجایی؟ عجیبه هنوز نیومدی بگی ( درصد ها روی سایت قرار گرفت )
دلمون برات تنگ شده
قربونه همتون
یکی توی شهر ما پارسال رتبش 76 شده بود میگفت اگه از همین الآن هم که شروع کنید و خوب بخونید رتبه ی خوبی میارید(حتی در حد زیر 1000!!! اگه استعدادتون بدک نباشه)-----فقط بخون...!!!البته با برنامه...سلام بچه ها بخدا دیگه میخوام درس بخونم یکی کمکم کنه باید از کجا شروع کنم شما رو دیدم ترسیدم من تا حالا درس نخوندم پیشنهاد میکنید از کجا شروع کنم ؟؟؟؟ همه جوره هم قانع ام فقط زیاد بهم فشار نیادراستی هردفعه یه برادری/خواهری کنید یه روش تستی بذارید من یاد بگیرم قول میدم دعاتون کنم فقط کاربردی باشه بیشتر برای ریاضیات و دیفرانسیل ممنونم
اگه منو تو هم کمتر بیایم بهترهآخه کامپیوتر بد جوری آدم رو از درس باز میکنه!!در ضمن سهیل هم برای من و تو زندگی نمیشه...اونم بنده خدا داره زحمت برای خودش میکشه.پس بهتره ما هم بیشتر تلاش کنیم
![]()
سلام دوستان
من کنکوری نیستم و دوم ریاضی هستم ولی می خواستم از همین حالا شروع کنم و درسامو مفهومی بخونم ... می خواستم از شما ها چند پیشنهاد بگیرم:
1-برای شیمی(2) و آزمایشگاه چه کتاب تستی بگیرم؟ البته معلممون میگه ره توشه کنکور بگیرید ولی کل شهرو زیرپام گذاشتم ولی گیرم نیومد
2-سوالات کنکور از بیشتر بدانید یا مطالب حاشیه کتاب میاد؟
3-می تونید جایی رو معرفی کنید سوالات کنکور سال قبل رو داشته باشه یا خودتون بزارید؟
4-من تو درس عربی ضعیفم ولی تو ریاضی و فیزیک معمولا امید کلاسمون هستم ..... آیا می تونم موفق باشم؟ به عبارتی دیگه عربی تو کنکور چقدرتاثیر داره؟
5-تو کنکور خارج از کتاب یا از کتاب های چند سال قبل سوال میاد؟
6-تو کتاب فیزیک(2)و آزمایشگاه و ریاضیات(2) کدوم بخشاش تو سال های آینده تکرار نمیشه؟
7-اگه پیشنهاد دیگه ای خودتون دارید بگید
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)