فايلتون رو دانلود كردم
اون بدون هيچ مشكلي باز شد
براتون تبديلش كردم به 2003
اينم لينكش
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فايلتون رو دانلود كردم
اون بدون هيچ مشكلي باز شد
براتون تبديلش كردم به 2003
اينم لينكش
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره حق با شماست:
##-##-###-###0
یا اصلا:
00-00-000-0000
ممنون!
Last edited by mohammad96; 07-05-2009 at 17:24.
سلام
فرمول در سلول c8 و فرمت سلول Percentage است
فرمول درصد تغييرات دو عدد رو نسبت به هم نشون مي ده E8/G8-100%
اگر هر دو سلولE,G داراي عدد باشه فرمول درست عمل كرده و جواب رو برمي گردونه
ولي اگر G خالي باشه پيغام (#DIV/0!) ميده يعني سلول مورد نظر با صفر تقسيم مي شود
اگر e8 خالي يا صفر باشه محاسبه نمي كنه و منتظر عددG مي شود بخاطر اون IF فرمول
ميده
ميخوام اگر در يكي از سلولهاعدد بود مثلاG محاسبه كنه ودرصد تغييرات رو نشون كه با توجه به سلولي كه عدد دارد تغييرات 100% يا 100%- مي شود
نمي دونم سئوالم رو خوب توضيح دادم يا خيرفكر كنم اگر اينا توضبحات رو بخوني و فايل و چك كني متوجه منظورم بشي
بازم ممنون ببخشيد اينقدر شمارو اذيت مي كنيم
تازه متوجه شدم که اين مثلث سبز رنگ که اگر international/view/current sheet ، راست به چپ باشد ، در شمال شرقي سلول مثلث سبز رنگ ايجاد مي شود و اگر جهت sheet ما چپ به راست باشد ، در شمال غربي آن .
البته علت نشان دادن اين مثلث سبز رنگ نيز تيک دار بودن Tools/Option/Error Checking ، گزينه ي Number stored as text ، مي باشد. و اگر در کامپيوتر شما وجود ندارد به علت تيک دار نبودن اين گزينه است.
و فقط وقتي که نوشته ي عددي اي در سلولي وجود داشته باشد و بعداً فرمت آن را به text تغيير دهم ، اين مثلث سبز رنگ ديده مي شود. که فکر مي کنم معني انگليسي آن نيز همين باشد.
و اما ، وقتي که اين مثلث ايجاد نمي شود ، يعني دابل کليک نکنم ، اين سلول کليدي که کاربرد عددي دارد اما در access ، به عنوان text در تعريف جدول تعريف شده است ، فراخواني نمي شود يعني در خود access ديده مي شود اما در نرم افزاري که پايگاه اطلاعاتي آن access است ، فراخواني نمي شود.
ممنون از اطلاعاتی که دادید فقط یک نکته رو می خواستم بگم اینکه فرمودید در excell نمیتوانیم (مبلغ 100000 تومان و فروردین تا شهریور) این مسئله رو حل کنیم در صورتیکه با گذاشتن یک filter این مسئله حل میشه بازم اگه من اشتباه کردم منتظر پاسختون میمونم. ممنون و متشکر
اين مطلبي كه اشاره كرديد مربوط به چي هست !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
خب شما يه IF اضافه كنيد كه اگه خالي بود اونو محاسبه نكنه و اگه نه محاسبه رو انجام بده
خیلی خیلی ممنون!
ولی چرا اینجوریه؟
آخه منم 2007 دارم پس چرا وقتی باز میشد اطلاعاتش قاطی پاتی نشون داده میشد؟
اصلا پسوند csv واسه چیه؟ با xls چه فرقی داره؟ یعنی من بقیه این فایلها رو هم به 2003 تبدیل کنم؟ ولی وقتی این کارو کرده بودم جواب نداد؟!!!!!!
سیستم من چیزی کم داره؟؟
ببخشید من زیاد با اکسل کار نکردم واسه گزارش کار به ما یه سری لیست داده دادند (حدود 2000 تا )که باید نمودارشون رو بکشیم
مشکل اینجاس که تمام داده ها توی یه ستون هستند (A) و عدد های زوج باید روی محور x قرار بگیرن و عدد فرد باید روی محور y باشه (A1,A2=X1,Y1= یک نقطه . A3,A4=X2,Y2 = نقطه دو ) می خوام بدونم چطور میشه بدون دردسر نمودارش رو بکشم
ممنون میشم
با سلام
مشکلی برایم در انجام کار با تابع vloolupپیش آمده که با مثال پیوست ارسال می شود با تشكر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)