دقیقا با حرف اقا مهدی موافقم ....
منم میخوام برای بار اول برم ... ولی چه رفتنی ... اینجور که بوش میاد 70 60 تومنی واسه شام بچه ها پیاده شدیم ...
عجب شبی میشه ...
دقیقا با حرف اقا مهدی موافقم ....
منم میخوام برای بار اول برم ... ولی چه رفتنی ... اینجور که بوش میاد 70 60 تومنی واسه شام بچه ها پیاده شدیم ...
عجب شبی میشه ...
اقا ميشه يه همراه اورد...........البطه همراه گشنه ها ...........خيلي گشنه .......شوخي كردم
اقا من 17/5 سالمه نيام اونجا بگبن بچس..........![]()
اشکالی نداره پسرم اتفاقا خیلی بهتره ...![]()
اصلا یه پیشنهاد دارم ..
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...![]()
خرج ما هم کمتر میشه ....
من يكي رو ميشناسم 8 سالش 3 تاي من ميخره.........اشکالی نداره پسرم اتفاقا خیلی بهتره ...![]()
اصلا یه پیشنهاد دارم ..
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...![]()
خرج ما هم کمتر میشه ....
البته اگر کسی رو نکشه.!!! راستی از همين الان برای من دوتا بگير.(پيش من جايزه داری)
داش سامان سیرابی گلاسه من سرجاش هست دیگه ؟ من فلافل و از این چیزا با معده ام نمیسازه ها ....
اره محمد جان ... سیرابی گلاسه تو رو 3 4 روز مونده به قرار میرم سفارش میدم ....
راستی غیر از سیرابی دیگه چی به معدت سازگاره ...؟
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...
البته اگر کسی رو نکشه.!!! راستی از همين الان برای من دوتا بگير.(پيش من جايزه داری)
ميگمميگم سامان به خاطر شام شما چقدر متقاضي سرقرار زياد شد ، تحويل بگير (ميگم اقا سامان دق نكني تااون موقع )داش سامان سیرابی گلاسه من سرجاش هست دیگه ؟ من فلافل و از این چیزا با معده ام نمیسازه ها ....![]()
یعنی این همه ادم واسه شام من میخوان بیان ؟؟؟؟![]()
خدا به خیر بگذرونه ... فکر کنم همه 110 هزار عضو بیان![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)