تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 146 از 358 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بشقاب پرنده وسطی یک حلقه بازی بود ( از همونا که دور کمر میچرخونن) که توی آب انداخته شده بود. تصویر برداری از زیر آب.
    این حرف از خودتونه یا منبعی چیزی اینو گفته ؟ یکم با عقل جور در نمیاد از زیر اب چنین تصویری به دست بیاد ! در ضمن من فیلمو ندیدم فقط از روی عکس گفتم . اخه دوربین با حرکتش زیر اب روی اب موج ایجاد میکنه و ... ..... ....

2. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

فکر نمیکنی هوا باشه نه اب ؟

داشتن براش الگو ارائه میدادن دوست عزیز که تو هوا مثل توی اب شناوره
    حلقه سبز اول در مورد اون نظرتو لطف میکنی ؟
    یه حلقه تو اب هم فکر نکنم ارزش نشون دادن تو اخبار رو داشته باشه
    Last edited by mohsen_1363; 05-03-2010 at 19:37.

4. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

درسته البته اگه قرار بود یه چیز تقلبی درست کنن از این تکنیک ساده تابلو استفاده نمیکردن با تکنیکهای کامپیتری خیلی بهتر از اینو میشه ساخت .

6. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوست عزیز من هم ادعا نمیکنم اطلاعاتم بالاس خیلی هم اطلاعات ناجوری دارم چون رشتم این نیست میدونم اصلا هم در حد شما نیستم بخام باهاتون بحث کنم ولی اینا چیزای خیلی سادس ! :
    خوب ببین من چیزی رو که دیدم و تجربه کردم رو نمیتونم بیام اینجا بگم وجود نداره ! به نظر من هیچ چیزی هم خارج از علم نیست و همین چیزها فقط از نظر علمی هنوز ثابت نشده ولی نه اینکه وجود نداشته باشه !
    مثلا همین مثلث برمودا رو ( تا چند سال پیش ) کسی نمیتونست بگه چون از نظر علمی ثابت نشده پس چنین چیزی وجود نداره !!!
    وجود داره ولی از نظر علمی ثابت شده نیست . همین چیزی که من الان میگم هم وجود داره ولی هنوز از نظر علمی ثابت نشده . و نمیشه اسمشو گذاشت متافیزیک .
    مثلا خود من هم همین انژی که اجسامو تکون میده رو بارها تلاش کردم بفهمم چیه که بیشتر به همون الکتریسیته ساکن میخورد ! و هیچ وقت نگفتم این یه انرژی جادوییه و دلیل علمی براش وجود نداره !
    سر وجود یا عدم وجودش هم بحث هست ... اما منم گفتم خوشبینانه ببینیم ... وجود داشته باشه . من بحث رو میبرم به سمت مبحث اصلی تاپیک ... مثلا منم امشب یه شیئ نورانی ببینم تو آسمون ... خوب دیدن چیزی رو انکار نمیکنم ... اما قرار نیست با علم ناقص خودم استدلال بیارم که ...

بحث من سر توجیه دیده هاست ... نه وجود اونها ...

گرچه سر وجود این مباحث هم شک های بسیاری هست . مباحث متافیزیکی جاش اینجا نیست ... اینجا بیشتر باید روی بحث اصلی و محوری مانور بدیم .

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید ...

درسته البته اگه قرار بود یه چیز تقلبی درست کنن از این تکنیک ساده تابلو استفاده نمیکردن با تکنیکهای کامپیتری خیلی بهتر از اینو میشه ساخت .
    از این تابلوترش هم وجود داره ... بارها در همین تاپیک عکسهایی گذاشته شده بود که مبنای قضاوت بودن ... اما بعدا مشخص شده به طرز مضحکی دستکاری شدن .

میتونید به پست های چند ماه قبل رجوع کنید . نمونه هاش زیاده .

8. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

از این تابلوترش هم وجود داره ... بارها در همین تاپیک عکسهایی گذاشته شده بود که مبنای قضاوت بودن ... اما بعدا مشخص شده به طرز مضحکی دستکاری شدن .

میتونید به پست های چند ماه قبل رجوع کنید . نمونه هاش زیاده

من اپ لود میکنم قضاوتش پیش خودتون
    دیگه چی بگم

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

پارسال نه پیارسال دوست خود من تصویر چند بشقاب پرنده رو در شب برداشته بود با موبایلش که داشتن به زمین اشعه های لیزری با رنگهای مختلفی میزدن ... مثل این میموند که دارند شلیک میکنن (در منطقه ای در تبزیز) این تصویر ها رو موقعی گرفته بود که برای سیگار کشیدن رفته بود تراس خونشون ... که متوجه اونا در فاصله 0.5-1 کیلومتری میشه و فیلم میگیره با موبایلش ... من خودم فیلمشو دیدم ...ولی دیگه الان یکم ارتباطم باهاش کم شده وگرنه فیلمشو میگرفتم آپلد میکردم... خیلی جالب بود ... اشعه های قرمز ... آبی ... زرد ... و... 

خلاصه...
    در ضمن ... مجله دانشمند هم چند سال پیش در بخش «ماورا دانش» چندین گزارش سلسه وار برای اثبات/ و گزارش مستند دیدن این بشقاب پرنده ها داده بود که البته تو ارشیوم دارم اینارو...

11. 4 کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در ضمن ... مجله دانشمند هم چند سال پیش در بخش «ماورا دانش» چندین گزارش سلسه وار برای اثبات/ و گزارش مستند دیدن این بشقاب پرنده ها داده بود که البته تو ارشیوم دارم اینارو...
    در مورد این گزارشات هم فکر کنم اینجا بحث شده بود... من خودم چندتاییشون رو خونده بودم ... حتی در اون مجله هم عکسهای جعلی استفاده شده بود ... گزارشات هم خیلیاش از لحاظ منطقی نمی خوند ...

13. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

میتونید به پست های چند ماه قبل رجوع کنید . نمونه هاش زیاده .
    واقعا خیلی زود یه چیزی رو باور میکنید !
    دوست عزیز احتیاجی هم نیست یه نظری که کاملا مشخصه چنین چیزی نیست رو تایید کنید برای کوچیک کردن یه نفر دیگه . حده اعقل میتونستید برای تاییدش زیر پستشو تشکر بزنید .
    من موندم چطور چنین چیزی رو تایید میکنید اونوقت ...( برای بعضیا متاسفم ). خداییش یکم روی یه موضوع فکر کنید ! اخه یه حلقه بازی میتونه مثل لامپ از خودش نور متساعد کنه ؟ یا طرف اینقدر بیکار بوده دوربین زده اب و ..........

با یه دایره توی 3D MAX ساختن و بهش Bloom دادن به راحتی میشه اینو ساخت اونوقت بعضیا اینقدر فکرشون محدوده که روشهای ساده ای مثل این به نظرشون میرسه !

اصلا ماشاالاه اینقدر روشن فکر توی این تایپیک هست که احتیاجی به نظر من نیست ! من هم دیگه توی این تایپیک نظر نمیدم پس تا دلتون میخاد این پستو نقل قول کنید و جوابهای غیر منطقی بدید چون دیگه کسی نیست جوابتونو بده !

15. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Reza Azimy_RW
    بعضیا اینقدر فکرشون محدوده که روشهای ساده ای مثل این به نظرشون میرسه !
    اگر فکر کنیم یک حلقه نمیتونه وسیله مسافرت بین سیارات باشه باز هم فکرمون محدوده؟
    حداقل بشقاب از این جهت قابل قبولتر هست

اصلا ماشاالاه اینقدر روشن فکر توی این تایپیک هست که احتیاجی به نظر من نیست ! من هم دیگه توی این تایپیک نظر نمیدم پس تا دلتون میخاد این پستو نقل قول کنید و جوابهای غیر منطقی بدید چون دیگه کسی نیست جوابتونو بده !
    جدا میخوام نظر شما رو در مورد شکل این وسیله بدونم

17. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

[QUOTE=Shayan Arya;4735791]اگر فکر کنیم یک حلقه نمیتونه وسیله مسافرت بین سیارات باشه باز هم فکرمون محدوده؟
    حداقل بشقاب از این جهت قابل قبولتر هست

اها فهمیدم پس شبکه نوا ی ، بلقارستان میخواست به یوفوها بگه با یه حلقه نمیشه بین سیارات مسافرت کرد
    برین یه دونه بشقابشو بسازین

شاید درون اون حلقه چیزی باشه و ما نبینیم شاید تو یه بعد دیگه باشه
    اصلا مگه هر چیزی رو که ما نبنیم وجود نداره ، حتما میدان مغناطیسی هم وجود ندار ه؟
    میشه نظرتونو بگید؟
    Last edited by mohsen_1363; 07-03-2010 at 01:07.

19. 3 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •