تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 870 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام
    يه نكته براي كساني كه گوشي رو تو جيب شلوارشون ميذارن
    من گوشي رو تو جيب شلوارم ميذارم و از وقتي اين گوشي رو خريدم هر كس به من زنگ ميزنه ميگه تو دسترس نيستي
    حالا كه متوجه شدم آنتن گوشي در قسمت سفيد رنگ پشت ال سي دي قرار داره
    گوشي رو طوري تو جيب شلوارتون بگذاريد كه ال سي دي بطرف داخل جيبتون باشه
    شايد ميدونستيد ولي من حالا فهميدم
    بله منم فهمیده بودم ولی ماله من مشکل آنتن دهی نداره.

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

حاجی حالا چرا میزنی؟؟؟مگه من چی گفتم؟؟؟بنده هم از همون اول عرض کردم که این مقایسه اشتباه محضه!!در ضمن من اونقدر برند الجی رو بالاتر از این حرفها میدونم که ترجیح میدم گوشیهای الجی(به خصوص شاین)رو با این قابهای دربسته و چاقو همه کاره ی سوییسی نوکیا و سونی اریکسون مقایسه نکنم!!در مورد موتورولا هم باید بگم که این موتورولا مطمئن باشید یه برتری خاصی داشته که تونسته برند اول در امریکا بشه!!الجی هم به خاطر فروش خوب شاین و شوکولات فکر کنم هنوز هم برند اول در انگلیسه!!
    دوست گلم..فقط همین 4 تا برند نیستن..زیادتر از این حرفان
    من واقعا نیمدونم اینجا کلوپ5700 یا کلوپ تو سری زدن به 5700 و ایراد های الکی گرفتن من نمیدونم دوستان که اینقدر به سونی اریکسون علاقه دارند چرا 5700 خریدند به قول خودشون هم که جوی استیک سونی اریکسون بهتره واقعا متاسفم
    باید قبول کرد که کار با جوی استیک این گوشی یکم مشکله

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

......... ویرایش شد .... حذف شد
    Last edited by hamidrezaaa; 04-09-2007 at 22:41.

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

دوست گلم..فقط همین 4 تا برند نیستن..زیادتر از این حرفان

باید قبول کرد که کار با جوی استیک این گوشی یکم مشکله
    ممد جون با پست هات خیلی حال می کنم داداش !!

تعصب نداری...واقعیت رو می گی

من واقعا نیمدونم اینجا کلوپ5700 یا کلوپ تو سری زدن به 5700 و ایراد های الکی گرفتن من نمیدونم دوستان که اینقدر به سونی اریکسون علاقه دارند چرا 5700 خریدند به قول خودشون هم که جوی استیک سونی اریکسون بهتره واقعا متاسفم
    شما مقاله های بررسی این موبایل رو از دیدگاهای خارجی نخوندید؟؟اگر انگلیسیتون خوبه یه نگاه بندازید..بیشتر متوجه ایرادهای الکی و واقعی می شوید

من تو P30Mob برای اولین بار در فروم های پرژن یه نقد بررسی حرفه ای از این موبایل در انجمن معرفی گوشی های نوکیا نوشتم !! حتما برید اونو بخونید...مطالب کلیدی خوبی نوشتم...

بله منم فهمیده بودم ولی ماله من مشکل آنتن دهی نداره.
    این مشکل به حساب نمی یاد...

در مورد موتورولا هم باید بگم که این موتورولا مطمئن باشید یه برتری خاصی داشته که تونسته برند اول در امریکا بشه!
    چون موتورولا از سیستم عامل لینوکس در اکثر گوشی های خودش استفاده می کنه....یکی از دلایل فروش عالی در امریکا همین مورده....

من که هنوز این گوشی رو نخریدم و تا حالا با جوی استیکش هم کار نکردم ولی دارم کم کم از خریدنش منصرف میشم
    جالبه که هنوز شما این گوشی رو نخریدید و اینطوری ازش طرفداری می کنید !! من که این گوشی رو یه ماه و خورده ای هست دارم با جویستیکش هنوز که هنوزه مشکل دارم و باسه منوها از دکمه های پد کمک می گیرم
    Last edited by Amir(Steve); 04-09-2007 at 19:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

ممد جون با پست هات خیلی حال می کنم داداش !!

تعصب نداری...واقعیت رو می گی

شما مقاله های بررسی این موبایل رو از دیدگاهای خارجی نخوندید؟؟اگر انگلیسیتون خوبه یه نگاه بندازید..بیشتر متوجه ایرادهای الکی و واقعی می شوید

من تو P30Mob برای اولین بار در فروم های پرژن یه نقد بررسی حرفه ای از این موبایل در انجمن معرفی گوشی های نوکیا نوشتم !! حتما برید اونو بخونید...مطالب کلیدی خوبی نوشتم...

این مشکل به حساب نمی یاد...

چون موتورولا از سیستم عامل لینوکس در اکثر گوشی های خودش استفاده می کنه....یکی از دلایل فروش عالی در امریکا همین مورده....

جالبه که هنوز شما این گوشی رو نخریدید و اینطوری ازش طرفداری می کنید !! من که این گوشی رو یه ماه و خورده ای هست دارم با جویستیکش هنوز که هنوزه مشکل دارم و باسه منوها از دکمه های پد کمک می گیرم
    بله امیر جان میدونم مشکل نیست جواب دوستمون رو دادم که تا حالا واسه ی من پیش نیومده همیشه آنتن داده.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

......... ویرایش شد .... حذف شد
    Last edited by hamidrezaaa; 04-09-2007 at 22:42.

حـــــرفـه ای Saleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.
    ببخشید من نمیدونستم اینو تو کدوم تاپیک بخواهم.
    interactive voice call master v2.0
    x-plore
    البته برای 5700 و کرک شده.
    با تشکر فراوان.
    این همون X-Plore برای 5700 صد در صد کار میکنه به همراه کرک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    او یکی رو نمی دونم
    قربان شما

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

این همون X-Plore برای 5700 صد در صد کار میکنه به همراه کرک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    او یکی رو نمی دونم
    قربان شما
    قرار نشد قوانین تاپیک رعایت نشه

به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
    در این تاپیک دنبال می کنیم

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

دوست عزیز من از این گوشی طرفداری نمی کنم چون هنوز نخریدمش که بخواهم ازش طرفداری کنم مطمعنا هم این گوشی رو نخواهم خرید چون کسی که این گوشی رو یک ماهه داره و اینجوری ازش میگه معلومه دیگه چه گوشییه دوست عزیز من همه پست های شما را در پی تی و پسی ورلد دیده ام و اطمینان دارم که شما طرفدار سونی اریکسون هستی ولی باز هم میخوای بگی رو هیچ برندی تعصب نداری اما اگه یک نگاه به پست های خودتون بکنید متوجه میشوید
    شما این گوشی رو میگی نداری..تو امضات هم عکس اینکه 5700 رو داری نوشتی (Owner 5700)

ضمنا علت اینکه من نقایض این گوشی رو می گم به خاطر اینه که در سطح حرفه ای گوشی رو بررسی می کنم و چون به موبایل علاقه دارم بیشتر دنبال تکنولوژی و علم ش هستم تا یه گوشی خریدن و با مالتی مدیاش کار کردن

شما پست های منو زیر نظر داری؟؟خوب این یه مورد عادی هست...

اما از اینکه می گه من روی سونی اریکسون تعصب دارم واقعا برام جالبه که چطور تونستی به همچین نتیجه ای برسی؟؟

من شدیدا عاشق سونی اریکسون هستم...مخصوصا لوگو !! ... همیشه هم می گم که سونی اریکسون خیلی موفق بوده

اگر یه زحمت سرچ به خودتون در مقالات خارجی بدید می بینید که نوکیا بیشتر از 15 ساله داره فعالیت می کنه...اما شرکت سونی اریکسون تازه سال پنجم خودش رو رد کرده....درصد سهام سونی اریکسون می دونید در این دوسال چقدر بوده؟؟ایا می دونستید بهار امسال سونی اریکسون تونست پرفروش ترین برند در برندهای دیگه بشه؟؟ایا می دونستید که سیاست سونی اریکسون در حال حاضر خیلی موفقش کرده؟؟ایا می دونستید که سونی اریکسون الان فقط و فقط دنبال تنوع هست و فعلا نظری در سخت افزار گوشی نداره

ایا تا به حال در مورد عظمت موبایل سونی اریکسون چیزی شنیده اید که در نوامبر و یا دسامبر امسال قراره معرفی بشه؟؟معرفی P3 با صفحه نمایش VGA !!

می دونید صفحه نمایش VGA یعنی چی؟؟

من عاشق سونی اریکسون هستم !! چون یه پله با برندهای مختلف فرق داره...دنبال تنوع هست..!

حالا شما چطور تونستید علاقه به یه برند رو به تعصب ربط بدید واقعا جای سوال داره !!

این کلوپ برای 5700 هست...سعی کنیم خرابش نکنیم و با صحبت های خودمون منحرفش نکنیم

موفق و شاد باشید
    Last edited by Amir(Steve); 04-09-2007 at 20:20.

حـــــرفـه ای Saleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

قرار نشد قوانین تاپیک رعایت نشه

به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
    در این تاپیک دنبال می کنیم
    خوب من میدونم که قرار اینه ولی وقتی که دیدم سایرین برنامه آنتی ویروس و غیره رو معرفی کردن من هم به خاطر اینکه مشکل این دوستمون حل بشه معرفی کردم ولی باشه چشم حق با شماست.
    قربان شما!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •