اگه مطالب این بند رو اسکن می کردی دیگه از این اشتباها نمی کردی.... همه چیز با عکس نشون داده شده.
راستی جناب phrshad این عکس تو امضاتون بدجوری سرعت پیج رو پایین آورده. می شه ادیتش کنید ؟
اگه مطالب این بند رو اسکن می کردی دیگه از این اشتباها نمی کردی.... همه چیز با عکس نشون داده شده.
راستی جناب phrshad این عکس تو امضاتون بدجوری سرعت پیج رو پایین آورده. می شه ادیتش کنید ؟
من یک ممور ی1 گیگ گرفتم 18 تومن اصل نبود ولی درجه یک بود هولوگرامم نداشت رنگای روشم کیفینش ممولی بود اما تو gta پرش نداره همه بازی رو اجرامی کنه
شما اینو تو آدرس بار کپی بکن
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirrasa kateb; 07-10-2007 at 20:36.
آقا حالا يه سوال ديگه ، اين internet browser psp چرا فقط يه page باز مي كنه ؟ نرم افزار بهتري براي اينترنت نداره كه حداقل در حد N91 باشه !!؟
آره من مموري خودم رو اينجوري خريدم ...
خودش هم راضي بود...
تا چهار پنج تا رو باز مي كنه ! هلپشو يه نگا بكنيد بد نيست اون دفترچه كه تو جعبشه به خدا يه نگا بهش بندازين بد نيست ...آقا حالا يه سوال ديگه ، اين internet browser psp چرا فقط يه page باز مي كنه ؟ نرم افزار بهتري براي اينترنت نداره كه حداقل در حد N91 باشه !!؟
بچه ها یه سوال احمقانه. پی اس پی finger touch هم داره ؟ و اینکه اون دکمه ی زیر جهت ها آنالوگشه ؟ اگه اینطوریه لطفا بگید که با اون کوچیکیش چطور می شه ازش به عنوان انالوگ استفاده کرد ؟ حسیه ؟
خودم فهميدم البته به كمك چند تا از دوستان سيستمش ديجيتال هست وتوي ايران جواب نميده .
چي ميگي مموري 4 گيگ كنده من خودم يه 4 گيگ دارم البته سوني هست 100 تومان گرفتمش از هاي اسپيد هم بهتر كار ميكنه تا حالا هر چي بازي روش ريختم همه رو اجرا كرده به جز pes7 كه اونم از مموري نيست.
شما مموري سوني بگير خيالت راحت اينم عكس مموري اصل.
اون دگمه كوچيك مثل همون انالوگ دسته ps1 ميمونه ديگه به 8 جهت ميره يعني حركت 0 داره.
من یه psp slim به صورت آنلاین از سایت پرتو سفارش دادم و میخاستم بدونم آیا 3.71 هست یا نه؟
ازکجا میتونم dvd بازی هارو سفارش بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)