منظور شما را خوب متوجه نشدم واضح توضیح بفر ماید منظور تون ستاره های بازی یا همون آپگرید های بازیه![]()
منظور شما را خوب متوجه نشدم واضح توضیح بفر ماید منظور تون ستاره های بازی یا همون آپگرید های بازیه![]()
مثلا هواپیمای امریکا هر 4 دقیقه میاد میشه زمانش رو به 2 دقیقه تغییر بدیم
لطفا کمک کنید
با بر نامه ini وارد پوشه Data بشید و بعد داخل پوشه:INI ار آنجا فایل :CommandSet راپیدا کنید با بر نامه ای که گفتم بازش کنید .
با سرچر بر نامه دنبال کلمه:CommandSetRank بگرید البته به کشورش توجه کنید مثلا مثل مثال زیر هر تیم یک سری رنک داره که همون آپدیت های بازیند از این فایل شما می تونید نام آپدیت ها را بدست بیارید :
;--------------------------------------------------------------------------------
; GENERALS CHALLENGE COMMAND SETS
;--------------------------------------------------------------------------------
CommandSet GC_Chem_SCIENCE_GLA_CommandSetRank1
1 = Command_PurchaseScienceScudLauncher
END
CommandSet GC_Chem_SCIENCE_GLA_CommandSetRank3
4 = GC_Chem_Command_PurchaseScienceRebelAmbush1
5 = GC_Chem_Command_PurchaseScienceRebelAmbush2
6 = GC_Chem_Command_PurchaseScienceRebelAmbush3
7 = Command_PurchaseScienceCashBounty1
8 = Command_PurchaseScienceCashBounty2
9 = Command_PurchaseScienceCashBounty3
10 = Command_PurchaseScienceEmergencyRepair1
11 = Command_PurchaseScienceEmergencyRepair2
12 = Command_PurchaseScienceEmergencyRepair3
END
حالا فایل :ObjectCreationList را پیدا کنید و با کمک نرم افزار بازش کنید :
حالا از فایل قبلی(CommandSet) دانه دانه رنک های مورد نظر تون را در فایل جدید ( ObjectCreationList )که باز کردید سر چ کنید .
مثلا همین رنک بالا بر ای جنرال جی ال ای شیمیایی رنک سوم شماره :4(نکته فقط اسم رنک رو سرچ کنید )
RebelAmbush1
در فایل جدید ( ObjectCreationList )پیدا میشه به این صورت :
شما بر ای تعقییر زمان خط به رنگ نارنجی رو باهاش کار داری و فقط این خط را تعقییر بدهید .
مثلا :
ObjectCreationList SUPERWEAPON_RebelAmbush1
CreateObject
ObjectNames = GLAInfantryRebel
Count = 4
SpreadFormation = Yes
MinDistanceAFormation = 20.0
MinDistanceBFormation = 30.0
MaxDistanceFormation = 400.0
FadeIn = Yes
FadeTime = 3000
DiesOnBadLand = Yes
; FadeSound = RebelAmbushActivated
End
مثلا بشه این:
ObjectCreationList SUPERWEAPON_RebelAmbush1
CreateObject
ObjectNames = GLAInfantryRebel
Count = 4
SpreadFormation = Yes
MinDistanceAFormation = 20.0
MinDistanceBFormation = 30.0
MaxDistanceFormation = 400.0
FadeIn = Yes
FadeTime = 5
DiesOnBadLand = Yes
; FadeSound = RebelAmbushActivated
End
End
نکته : واحد ها به میلیثانیه است
این پک ساخت تیم :AFM RAYAN هستش (تیم خودم)
طر یقه نصب :
بعد از دانلود از حالت فشر ده خارج کنید و در محیط نصب بازی کپی کنید لازم به ذکر است این پک بر روی تمام مد های جنرال زرو قابل اجرا است ا(اول مد مورد نظر را روی بازی نصب کنید و سپس محتویات پو شه زیپ را در پوشه نصب بازی کپی پیس کنید )
پک ارتقا گرافیک بازی جنرالها:
حجم:24.7 مگایایت
سستم پیشنهادی:
پردازنده : پردازشگر با چهار هسته، یا 2 هسته اینتل یا AMD Phenom
رم : 2GB -- 4GB رم یا بالاتر
پردازنده گرافیکی : Radeon سری 4800 یا بالاتر و یا کارت های انویدیا با ظرفیت مشابه
ساخت:تیم AFM RAYAN
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 24-02-2011 at 00:05.
سلام آقای ufo-alien
داداش از این contra008 خبر جدید نداری چرا اینقدر لفتش میدن؟ الان 3 سالی میشه دارن میسازنش
با تیم سازنده contra در تماس نیستی؟
داداش این نسخه فاینال contra 007 کی اومده و چه فرقی با نسخه بتاش داره؟
سلام
دارند روش کار می کنند یک تیم روسی هستند و مشغو ل کار هستند در مورد تیم جی ال ای ها هم من با هشو ن همکاری اطلاعاتی داشتم و قر ار صدای دو تیم از تیمها فارسی و دو تیم عربی و یک تیم روسی و یک تیم چینی باشه من در مورد فایل صد اهای فارسی با هشون همکاری داشتم .. یک مد بسیار جالب و متفا وتی خو اهد بود منتظر باشید به زودی منتشر میشه البته به چند زبان
البته اگه همه همکاری می کردند به فارسی هم ترجمه می شد ( منظور فارسی شدن منو هاست ولی من متا سفانه در گیر ساخت بازی خودم هستم )
و دو ستان دیگه هم کمک نکرد ند .اگه همه کمک می کردیم و فایل کنتر 008 رو دو بله می کردیم فارسی هم مثل عربی و چینی و اسپانیایی .... می داد ند ./
فینالش بدون ایر اده و کامل شده است از محتوا کم با هم تفا وتت دارند در پک بتا یکی سری از مشکلات بود که در فینال نیست .و در تاریخ :
Aug 16, 2009
منتشر شد .![]()
نمیشه اینای که گفتی شما انجامش بدی ما دانلودش کنیم
راستی راهی برای افزایش قدرت بمب اتمی چین یا توپ لیزیری آمریکا یا موشک جی ال ای هست اگه میشه راهنمایی کنید لطفأ
من نصب میکنم همچی بنفش میشه!!!!!!!!!!!![]()
سلام
می شه ولی من قصدم اینه که هر کس دو ست داره یا د بگیر ه و مد بتو نه بسازه .
بازم چشم در اولین فر صت این کار رو بر اتو ن انجام می دم ...
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
ببخشید صبر کنید احتمالا یک تکسچیر جا افتاده حتما کنترل میکم خبرشو میدم
سلام
ببخشید من اون پک 1.04 رو دانلود کردم و تو فولدر بازی نصبش کردم بعدم کرکی که خودتون داده بودینو ریختم توی فولدر اما بازم وقتی میخوام وارد بازی بشم از من سی دی اول رو میخواد؟(مینویسه please insert the first game cd)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)