تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 616 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من سوالی دارم که جوابش برام خیلی مهم هست.البته لطفا با دقت جوابم را بدید.
    من کاردانی را دارم 8 ترمه تموم میکنم.یعنی این ترم اخر من هست.سراسری غیر انتفائی میخونم.
    میدونید که مهلت اولیه 3 سال هست.
    ولی باز هم میدونیم که 6 ماه فرج میدهند..
    حالا سوال من این هستت که من از یکی شنیدم اگر بعد از 3 سال و نیم باز یک ترم دیگه باشه.اون ها 6 ماه دیگه مهلت میدهند.
    وقتی 3 سال من تمام شد.قرار بود که یک نامه بگیرم برای فرجه 6 ماهه.ولی مسئول دانشگاه به من گفت که الان نبرش و بزار برای ترم اخرت و بعدا ببر.
    من هم حواسم نبود تا به حال و الان یادم اومد که هنوز من چیزی برای نظام وظیفه نفرستادم که اصلا تقاظای فرجه حتی اون 6 ماه اول بشه.
    سوال اول من این هست که اگر الان ببرم و به نظام وظیفه تحویل بدهم.نظام وظیفه ایراد نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
    سوال بعدی من این هست که ایا من میتونم بعد از پایان ترم خودم برای دانشگاه ازاد ثبت نام کنم و از اون طرف دفترچه پست کنم برای نظام وظیفه و اگر قبول شدم.برم دانشگاه.
    اگر منظور من را متوجه نشدید .لطفا بگید تا بیشتر توضیح بدهم.
    برایم مهم هست.لطف کنید سریعتر جواب بدید
    سوال اول من این هست که اگر الان ببرم و به نظام وظیفه تحویل بدهم.نظام وظیفه ایراد نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه دانشگاه نامه ی فارغ التحصیلی تو فرستاده باشه نظام وظیفه نمیشه ...

سوال بعدی من این هست که ایا من میتونم بعد از پایان ترم خودم برای دانشگاه ازاد ثبت نام کنم و از اون طرف دفترچه پست کنم برای نظام وظیفه و اگر قبول شدم.برم دانشگاه.
    بله میتونی این کار رو بکنی

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من پست های قبلیو چند روزی مطالعه کردم و مقداری با معافیت اشنا شدم اما چند سوال دارم :

برای معافیت چشم ، به چه نکاتی باید دقت کنم و برای این که مطمئن مطئن بشم به کدوم پزشکی مراجعه کنم تا بعدا حسرت نخورم ؟؟ در کل اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارن ، راهنمایی کنند . بعد اینکه من دقیقات از نمره چشام خبر ندارم و از استیگمات بودن و یا مشکل دیگه هم خبر ندارم هر وقت هم میرفتم دکتر یادم میرفت بپرسم . فقط اینو میدونم که بدون عینک E دومی از بالا را به زحمت میتونستم ببینم . خیلی ممنون و تشکر

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

ميشه جواب من و بديد ميخوام ببينم اگه كسري ميدن بهم برم ؟؟؟؟

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من 1 سالی هست که هر 1 ساعت باید برم ادرار کنم.
    یعنی بعضی موقع ها هر 30 دقیقه هم میشه.یعنی امار دفعاتی که در روز من میرم دستشویی قابل شمارش نیست.

البته یک بار ازمایش ادرار دادم که دکتر گفت که چیزی نشون نداد.البته دکترش عمومی بود.
    مثلا همین امروز صبخ بعد از اینکه یکبار از خواب بیدار شدم.و خوابم از سنگینی در امد.وقتی دوباره رفتم که بخوابم.هر 30 دقیقه از خواب بلند میشدم برای دستشویی.
    از نظر منطقی برای من خدمت سخت هست.مثلا من چجوری باید پست بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما دقیق نمیتونید برام در بیارید که امکان معاف من هست یا نه؟؟

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

دوستان ریدن کفتر خونتون که دیگه معاف نمی کنند الکی معاف نمی کنند زور نزنید برای هر دلیل مسخره ای !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض کمک

سلام
    من سال 1386 کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت کردم ؛ قبل از اینکه جواب کنکور بیاد
    در تاریخ 21-12-1386 دفترچه اعزام به خدمت را پست کردم چون 6 ماه فرجه فراغت از تحصیلم از مقطع کاردانی داشت تموم میشد. شب چهار شنبه سوری جواب دانشگاه اومد که قبول شدم و رفتم ثبت نام کردم.
    تاریخ شروع تحصیلم 31-1-1387 هستش.
    برام برگه اعزام به خدمت اومد 1-8-1387 اعزامم.
    من از اونجایی که داشتم درس میخوندم نرفتم ؛
    بعد دوباره برگه اعزام به خدمت برام اومد 2-10-1387 اعزامم و 90 روز اضافه خدمت خوردم به علت غیبت.
    دانشگاه گفت معافیت را رد کرده !
    رفتم میدون سپاه مشکل را بهشون گفتم ؛ درجواب گفتند که اشکالی نداره شاید دوباره برات نامه بیاد تا موقعی که درخواست معافیت تحصیلی دانشگاه بدستموم برسه و از این حرفا ... شما به نامه اهمیت ندهید بعدن درست میشه !!
    الان یک ماهه که فارغ التحصیل شدم ؛ امروز زنگ زدم سازمان نظام وظیفه ببینم این 90 روز اضافه خدمت چی شد؟!
    شماره ملی را تو کامپیوتر زد و گفت اینجا زده اضافه خدمت داری !!
    گفت باید از دانشگاه نامه بگیری تا برات درستش کنیم !! آخه چه نامه ای ؟
    1 - چه نامه ای باید بگیرم ؟! آیا گواهی موقت فراغت از تحصیل کفایت نمیکنه که من ورودی سال 86 هستم و داشتم تحصیل میکردم و به همین خاطر نرفتم خدمت ؟!! آخه چرا 90 روز اضافه خدمت دادن؟
    2 - با توجه به اینکه میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم ؛ آیا این غیبت که دارم مشکل ایجاد میکنه ؟؟ یا اینکه میتونم با وجود غیبت معافیت پزشکی را بگیرم ؟

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من باید شرایطشو داشته باشی
    به همین راحتی هام نیست
    من خودم با اینکه شرایطم کاملا جور بود 8 ماه طول کشید که تونستم کارت معافیت دستم بیاد
    ! شما اول برید ببینید این جز شرایط معافیت پزشکی میشه یا نه ! ضمنا شما به دکتر مراجعه کنید ادرار زیاد بر اثر مرض قند امکان داره باشه ! ... خطرناکه ...

8. این کاربر از Fxsignal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوست عزیز در هر حال برادر شما مشموله
    چون من در جریان کامل قانون کفالت هستم
    دو متن قانون به صراحت ذکر شده برادر بزرگتر از 18 سال نداشته باشه
    حالا اصلا فرقی نداره که شما زن داشته باشی یا نداشته باشی
    به هر حال چون شما از ایشون بزرگتر هستید به هیچ عنوان نمیته معافیت کفالت رو اخذ کنه
    سلام.برادر زیر 18 سال که مانع معافیت کفالت نیست؟؟؟؟اون وقتی که من بابام 59 سالش میشه داداشم 16 سال و خورده ای هست.میتونم معاف بشم؟؟؟؟

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من پست های قبلیو چند روزی مطالعه کردم و مقداری با معافیت اشنا شدم اما چند سوال دارم :

برای معافیت چشم ، به چه نکاتی باید دقت کنم و برای این که مطمئن مطئن بشم به کدوم پزشکی مراجعه کنم تا بعدا حسرت نخورم ؟؟ در کل اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارن ، راهنمایی کنند . بعد اینکه من دقیقات از نمره چشام خبر ندارم و از استیگمات بودن و یا مشکل دیگه هم خبر ندارم هر وقت هم میرفتم دکتر یادم میرفت بپرسم . فقط اینو میدونم که بدون عینک E دومی از بالا را به زحمت میتونستم ببینم . خیلی ممنون و تشکر
    اول از همه باید شرایط معافیت چشمتون رو بدونید.تو معاینه چشم معمولا نتیجه برای هر چشم به صورت دو عدد بیان میشه که عدد اول مربوط به ضعف ذاتی چشمه و عدد دوم یا مربوط به انحنای انکساری چشمتون(آستیگماتیسم) یا مقدار نزدیک بینیتون(میوپی) میشه.برای معافیت معمول اینه که مجموع این دو عدد برای هر دو چشم درنظر گرفته بشه که برای معافیت و برای افراد دیپلم و زیر دیپلم این عدد باید بالای 8 ، برای لیسانس 10 و برای فوق و دکترا 11 باشه منتها شیوه ی معاینه ی چشم تو سازمان وظیفه معاینه با سه بار قطره ریختن هستش که باعث کاهش عدد دوم میشه(معمولا از 0.5 نمره تا 0.75 واسه خود من که تغییر محسوسی نکرد) بنابراین اگه شما مجموع ضعف دو چشموتون(عدد اول) از اون عددایی که گفتم بیشتره خیالتون راحت باشه.بهتره شما اول یه نمره ی چشم با دستگاه دربیارید(اپتیومتری) یا با یه پزشک خوب مشورت داشته باشید.اگه پیش پزشکای نظام وظیفه برین که بهتره و پیگیر باشین تو تبریز نظام وظیفه واسه معاینه ی اولیه ی کدوم بیمارستان میفرستن.خودتون برید اونجا و بگین میخواین با قطره معاینه بشین.(من خودم اون E اولی رو به زحمت میدیدم و با یه حاشیه ی اطمینان خوب معاف شدم شما هم به احتمال زیاد معاف خواهید شد.)

11. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم ٢١ ماه جبهه داره ولي اين ٢١ ماه سرباز وظيفه بوده يعني موقع سربازي به جبهه فرستاده شده آيا من ميتونم الان از شرايط كسري خدمت استفاده كنم يا نه؟
    راستي يه لوح هم داريم كه تقدير و تشكر از ٢١ ماه جبهه هستش

مهم حضور در جبهه هست. فرقی نمیکنه سرباز بوده یا درجه دار. اکثرا سرباز بودن دیگه...

.

13. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •