تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 641 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من 1 سوالی داشتم پی 990 حداکثر چه حافظه رمی رو ساپورت میکنه؟ و قیمت رم 1 گیگیش چنده ممنون

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من 1 سوالی داشتم پی 990 حداکثر چه حافظه رمی رو ساپورت میکنه؟ و قیمت رم 1 گیگیش چنده ممنون

هااااااااااا جواب در صفحه ی قبل . البته من عملا دیدم وقتی یه نفر2 گیگ انداخته راضی نبوده !

4 گیگ هست
    تو بازارم پیدا میشه
    قیمت نمی دونم

آقا کسی نمی خوادبرایما والپیپر های اوریجینالپی 990 و آپ کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mani 203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کسی تا حالا رم چهار گیگ روی p990i گذاشته

مشکلی پیش نمیاد یا اذیت میکنه

؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تم رو p990 چجوری نصب میشه؟!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه Ashilis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

5

سلام ببخشيد مزاحم مي شم ميخواستم بدونم براي اپديت p990 با ديل آپ چقدر طول مي كشه
    من همينكه بابام حقوق گرفت به جمع شما مي پي وندم
    اگه با ديل آپ حدود 9 ساعت و با اينترنت dsl حدود يك ساعت

بخر گوشي خوبيه

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیزم و بویژه متاپکس گلم از راهنمایی های ارزشمندتان سپاسگذارم/لطفا درصورت امکان من رو درخصوص دریافت نرم افزاری که بتونم از p990i بعنوان کنترل تلویزیون یا ماهواره استفاده کنم راهنمایی فرمایید.
    ضمنا متاپکس عزیزم از اون سایتی هم که آدرسشو واسم گذاشتی با گوشیم رفتم خیلی جالب بود اولین وب سایتی که برای سرویس gprs طراحی شده /ممنونم از لطفت.راستی من تا حالا از سیم کارت اعتباری ایرانسل استفاده می کردم ولی امروز از طریق انتخاب طلائیی ایرنسل یک خط دائمی با شماره ای همانند همراه دولتی ام خریداری نموده ام که تا یک هفته دیگه بدستم می رسه فقط و فقط هم بخاطر سرویس اینترنتش حالا یه سوال استفاده مداوم از اینترنت واسه گوشی ضرر که نداره ؟ واسه مقابله با ویروس های لعنتی همون انتی ویروس مکافی که اون دفعه زحمتشو کشیدی واسم گذاشته بودی کافیه یانه ؟اگه نه پس راهنماییم کن!!! لازم بذکراست اون انتی ویروسه فقط گوشیو چک می کنه و رو مموری کارت هیچ کاری انجام نمی ده این بده خوب مگه نه ؟(فقط درایو c چک می کنه)!!!!!!!!!!
    Last edited by faryad_ml; 16-07-2007 at 01:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان عزیزم و بویژه متاپکس گلم از راهنمایی های ارزشمندتان سپاسگذارم/لطفا درصورت امکان من رو درخصوص دریافت نرم افزاری که بتونم از p990i بعنوان کنترل تلویزیون یا ماهواره استفاده کنم راهنمایی فرمایید.
    ضمنا متاپکس عزیزم از اون سایتی هم که آدرسشو واسم گذاشتی با گوشیم رفتم خیلی جالب بود اولین وب سایتی که برای سرویس gprs طراحی شده /ممنونم از لطفت.راستی من تا حالا از سیم کارت اعتباری ایرانسل استفاده می کردم ولی امروز از طریق انتخاب طلائیی ایرنسل یک خط دائمی با شماره ای همانند همراه دولتی ام خریداری نموده ام که تا یک هفته دیگه بدستم می رسه فقط و فقط هم بخاطر سرویس اینترنتش حالا یه سوال استفاده مداوم از اینترنت واسه گوشی ضرر که نداره ؟ واسه مقابله با ویروس های لعنتی همون انتی ویروس مکافی که اون دفعه زحمتشو کشیدی واسم گذاشته بودی کافیه یانه ؟اگه نه پس راهنماییم کن!!! لازم بذکراست اون انتی ویروسه فقط گوشیو چک می کنه و رو مموری کارت هیچ کاری انجام نمی ده این بده خوب مگه نه ؟(فقط درایو c چک می کنه)!!!!!!!!!!
    دوست عزیز اگه موقع Scan کردن Location to scan رو بزاری رو external media درایو d و اگه بزاری رو All media هم c و هم d رو Scan میکنه

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من موندم رم 1 گیگ بگیرم یا 2 آیا سرعت 2 میاد پیین؟ لطف کنید قیمت هر کدوم رو بگید ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    آيا ميشه برنامه هاي سيمبين نوكيا رو روي سري پي سوني اريكسون نصب كرد؟ منظور اصليم اينه كه اگه كسي برنامه باز باشه سري پي سوني اريكسون به دردش مي خوره يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا يه حرفه‌ائي پاسخ بده
    سلام
    آيا ميشه برنامه هاي سيمبين نوكيا رو روي سري پي سوني اريكسون نصب كرد؟ منظور اصليم اينه كه اگه كسي برنامه باز باشه سري پي سوني اريكسون به دردش مي خوره يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •