دوستان سرعت شبانه دیشب افتضاح بود!![]()
سرعت های شبانه اخیر افت و خیز داره چرا
خدا ازشون نگذره اعصاب نمی ذارن واسه ما
حتی حجم روزانه ای که خودم مصرف کردم روهم سه برابرش رو از من کم کرده !! حجم با تلفن گویای 2020 چک کردم !! دیگه این دفعه اینو چه جوری بخوایم پیگیری کنیم خدا م ی دونه
بچه ها اگه شما ها خبری از حجم هاتون شد یا یهویی برگردوندن یا اگه فرد دیگع ای مث من بیشتر از ترافیک مصرفی روز، ازش ترافیک وحجم کم میشه برای من که سه برابره ، همین جا اطلاع رسانی کنین
تا اونجایی که من میدونم شکل سیستم مخابرات خوزستانه شما از بچها ی خوزستان بپرس ببین سیستمش چجوریه
اخرین صفحه برای ورود به حساب کاربری چی هست ؟
داداش همون سایت 2020 هنوز وارد میشه و درسته
Last edited by Forum man; 07-01-2015 at 16:10.
کد جدید باز میخوای بیا ی بگی طرح ما ماله همکاران ه و با مال شما فرق دارهراستی سامانه هنوز تکمیل نیست شاید برات ارور داد.
چون یکی داره شبا 12 گیگ دانلود میکنهاین چوپون دروغگو خداییش جک این تاپیکه
با سرعت کم و زیاد میشه ساخت ولی با دزدی نه
همین افرادی گاهی تو این تاپیک پیدا میشن و موجبات خنده و شادی بچه میشن.کاریشون نداشته باش بذار دلشون خوش باشه گناه دارن
![]()
بشتابید بشتابید
طرح طلایی مخابرات با دانلود رایگان شبانه و سرعت 8مگ و مودم 120هزارتومانی رایگان فقط 14هزار تومان
هیچ شرکتی همچین سرعت و قیمت ارزانی نداره.تست سرعت بچه ها صفحات قبل هست میتونید خودتون ببینید.این کسانی هم که میگن مخابرات بده و نگیرید از روی حسادت هست و نمیخوان مخابرات شلوغ بشه و خدایی نکرده سرعتشون بیاد پایین.
اگه میخوهید سرویس دهندتونو عوض کنید بیاید مخابرات که بهترین شرایط و سرعت با کمترین قیمت داره.شک نکنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)