یعنی فوق دیپلم اونم کامپیوتر رو میفرستن توالت و ظرف بشوره؟
یعنی فوق دیپلم اونم کامپیوتر رو میفرستن توالت و ظرف بشوره؟
فوق دیپلم هست
الان باید اقدام کنه یا وقتی اعزام و تقسیم شد؟
ای بابا من خودم با لیسانس مکانیک هم پایه کامپیوتر بودم ( روزی 6 صفحه گردشکار، جداول و دهها نامه) بعد اونوقت بعد از ناهار باید میرفتم تمام ظرفهای قسمتمم میشوستم. نظافت اتاق های قسمتمون هم با من بود.پذیرایی و چای ریختن هم با من بود. تازه با این اوصاف خدا رو هم شکر میکردیم که نیفتادیم راهور و کلانتری و مرز بعد اونوقت همه بچه های ارتش و سپاه ناشکری میکنن خدا نکنه ساعت 2 بشه 2.15 آسمون ریسمون می بافند. به نظر من باید به بچه های ناجا 5 برابر ارتش و سپاه مرخصی بدن چون واقعاً رنگ خونه رو نمیبینن. البته ناجا این شکلیه ولی ارتش به مدرک احترام میذارن.
تازه مسئول نظافت ساختمان ستاد ما هم مهندس مواد بود اونم هم ظرف میشوست، هم توالت و راه پله ها رو معاف از رزمم نبود ولی چون نمی تونست بره کلانتری مجبور بود.
Last edited by pedromi; 10-03-2013 at 18:06.
با سلام
دوست گرامی!!! به این برادرتون بگید وقتی رفت خدمت آرزوی سیب زمینی پوست کندن میکنه تا رژه و کوه نوردی و اردو و ...
معمولا همه پادگان ها بخشی تحت عنوان خدمات دارن که این بخش وظیفه نظافت پادگان و امور اجرایی رو بر عهده داره! به عنوان مثال یکی رو مسئول آرایشگاه میکنه یکی خیاطی و... و همچنین شخصی هم مسئول نظافت دستشویی و حمام و... میشه که کارش به مرور از خیاط و آرایشگر هم راحت تره! معمولا هم این افراد از بین افراد بی سواد و دیپلم انتخاب میشن!.
آشپزخونه یکی از بدترین بخش های پادگان هست! چرا ؟؟ چون بیکاری و استراحت نداره! همیشه کار داره فراون.
داداش شما با توجه به اینکه فوق دیپلم داره در صورتی که توی ارتش بیفته یا سپاه امور اداری رو بهش محول میکنن و با توجه به اینکه معاف از رزم هم هست دیگه بهتر!.
و اینکه تا کسی نرفته خدمت اگر بهش گفتن برو معاف از رزمی بگیر و... اول که کارتشو بهونه میکنه دوم میگه باید سیب زمینی پوست بکنم و... خب مشکلی نداره معاف از رزمی و... نگیره!! بره دکل پست بده کسی مجبورش نمیکنه معاف از رزمی بگیره !
با سلام دوست گرامی بنده روان شناس نیستم اما یه سوالی برام پیش اومده ! ... شما حاضری سر یه کاری هم که رفتی مثل معافی برای خدمت این حقایق رو بگی و اونها رو کتمان نکنی؟؟ 100 درصد برو کمیسیون عالی پزشکی برات تصمیم نهایی رو بگیرن با این حساب احتمال معافی شما بالاست ! ... ( معافی برای افرادی که مشکل اعصاب دارن راحت تر از بقیه مشکل ها صادر میشه چون در بسیاری از مواقع اینچنین افرادی میتونن به بقیه هم صدمه وارد کنن !... نهایتا شما معاف هم نشدی هفته اول آموزشی خودشون معافت میکنن!)
دوستان اینجا اعزامی 18 و 19 دی91 داریم؟
آموزشی تموم شد؟
پایان دوره چند روز دادن؟
خیلی برام مهمه. لطفا پاسخ بدید(مخصوصا ناجا)
آره حقیقتو میگم.
آره با این شرایط اعتراض میزنم یکسال اصلا معنی نمیده!! برای کسیه که پاش شکسته باشه ، عملی کرده باشه بخواد بهبود پیدا کنه نه واسه من که N ساله دارو مصرف می کنم
سلام دوستان در مورد مدت خدمت از سایت پلیس.ir پرسیدم جواب دادن:
1391/12/19شنبه
شرح درخواست: سلام يك ارديبهشت اعزامم هست 2 سوال مدت كامل خدمت و ميزان كسري هاي بسيج در سال 92 را بهم بگيد.
شرح پاسخ: باسلام در حالحاضر مدت خدمت 21 ماه ميباشد.حداكثر كسري بسيج شش ماه ميباشد./ق
لینک دانلود دفترچه خدمت سربازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash9426; 10-03-2013 at 22:02.
روش مشاوره و استعلام در مورد خدمت سربازی از سایت پلیس+10
وارد سایت police.ir شوید از نوار سمت راست گزینه سازمان وظیفه عمومی را انتخاب کنید گزینه خدمات الکترونیکی از سمت راست انتخاب کنید در صورت مشاوره یا استعلام وضعیت گزینه را انتخاب کنید. بعد از تکمیل فرم کدی به شما داده میشود آن را نگه دارید.
نهایتا یک یا دو روز بعد جواب شما می آید برای استعلام به همین آدرس بروید و مشاهده پاسخ استعلام را بزنید
اما برای مشاوره از قسمتی که گزینه خدمات الکترونیکی را انتخاب کردید گزینه مشاوره خدمت وظیفه عمومی را انتخاب کنید و مشاهده پاسخ سوال را که بزنید با وارد کردن کد جوابتان مشاهده میشود. جوابهای این سایت طبق جدیدترین قوانین نظام وظیفه می باشد.
امیدوارم به کسانی که سوال تخصصی دارند جوابی قانع کننده بدهند
موفق باشید
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)