تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1459 از 4105 اولاول ... 45995913591409144914551456145714581459146014611462146314691509155919592459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,581 به 14,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته اگر بیفتی ناجا معاف از رزم خیلی به دردت میخوره. در ناجا ظرفشویی و توالت شویی از راحت ترین کارهاست.
    یعنی فوق دیپلم اونم کامپیوتر رو میفرستن توالت و ظرف بشوره؟

2. این کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام.

در صورتی که دیپلمه هستین سعی کنید یه معاف از پست هم بهش اضافه کنید .
    در صورتی که لیسانس هستید و میخواید توی سپاه یا ارتش خدمت کنید در صورتی که مشکلی که بابتش معاف از رزم شدید از شما سلب شده مجددا به کمیسیون معرفی میشید.( در صورت درخواست)
    و در نهایت نفع با شخصی هست که تمامی معافیت ها و محدودیت های پزشکی رو دریافت کنه. طرف هست معاف از رزم هست دیپلم هم نداره و داره توی بهترین بخش های پادگان خدمت میکنه! اما لیسانس هم هست که آرزو داره توی بخشی که دیپلمه ی معاف از رزم خدمت میکنه خدمت کنه.
    سلام

میگم نه به باره نه به داره ناجا رو چچسبوندی به بنده خدا شاید افتاد سپاه(برادری و برابری ) !!
    فوق دیپلم هست
    الان باید اقدام کنه یا وقتی اعزام و تقسیم شد؟

4. این کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی فوق دیپلم اونم کامپیوتر رو میفرستن توالت و ظرف بشوره؟
    ای بابا من خودم با لیسانس مکانیک هم پایه کامپیوتر بودم ( روزی 6 صفحه گردشکار، جداول و دهها نامه) بعد اونوقت بعد از ناهار باید میرفتم تمام ظرفهای قسمتمم میشوستم. نظافت اتاق های قسمتمون هم با من بود.پذیرایی و چای ریختن هم با من بود. تازه با این اوصاف خدا رو هم شکر میکردیم که نیفتادیم راهور و کلانتری و مرز بعد اونوقت همه بچه های ارتش و سپاه ناشکری میکنن خدا نکنه ساعت 2 بشه 2.15 آسمون ریسمون می بافند. به نظر من باید به بچه های ناجا 5 برابر ارتش و سپاه مرخصی بدن چون واقعاً رنگ خونه رو نمیبینن. البته ناجا این شکلیه ولی ارتش به مدرک احترام میذارن.
    تازه مسئول نظافت ساختمان ستاد ما هم مهندس مواد بود اونم هم ظرف میشوست، هم توالت و راه پله ها رو معاف از رزمم نبود ولی چون نمی تونست بره کلانتری مجبور بود.
    Last edited by pedromi; 10-03-2013 at 18:06.

6. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

والا من به دادشم گفتم برای عینک برو اقدام کن معاف میشی که نشد معاف از رزم شد الان تو همین سایت و جاهای دیگه خونده که معاف از رزم رو میفرستند آشپزخونهسیب زمینی پوست بکنه یا جاروکشی یا شستن wc بیچاره کرده مارو میگی تقصیر من هست حوصله دستشویی شستن نداره یه جایی هم خونده که برای استخدام و... به معاف از رزم گیر میدن و تو چیپ کارت هست و این حرفا میگه فوق دیپلم هست بدرد نمیخوره
    با سلام
    دوست گرامی!!! به این برادرتون بگید وقتی رفت خدمت آرزوی سیب زمینی پوست کندن میکنه تا رژه و کوه نوردی و اردو و ...
    معمولا همه پادگان ها بخشی تحت عنوان خدمات دارن که این بخش وظیفه نظافت پادگان و امور اجرایی رو بر عهده داره! به عنوان مثال یکی رو مسئول آرایشگاه میکنه یکی خیاطی و... و همچنین شخصی هم مسئول نظافت دستشویی و حمام و... میشه که کارش به مرور از خیاط و آرایشگر هم راحت تره! معمولا هم این افراد از بین افراد بی سواد و دیپلم انتخاب میشن!.
    آشپزخونه یکی از بدترین بخش های پادگان هست! چرا ؟؟ چون بیکاری و استراحت نداره! همیشه کار داره فراون.
    داداش شما با توجه به اینکه فوق دیپلم داره در صورتی که توی ارتش بیفته یا سپاه امور اداری رو بهش محول میکنن و با توجه به اینکه معاف از رزم هم هست دیگه بهتر!.
    و اینکه تا کسی نرفته خدمت اگر بهش گفتن برو معاف از رزمی بگیر و... اول که کارتشو بهونه میکنه دوم میگه باید سیب زمینی پوست بکنم و... خب مشکلی نداره معاف از رزمی و... نگیره!! بره دکل پست بده کسی مجبورش نمیکنه معاف از رزمی بگیره !

8. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من داروهای بسیار شدیدتر از آلپرازولام میخورم.
    مثلا: سرترالین،ترازودون،بوپروپی ون،والپروات سدیم،
    چیزایی که توی پروندم هم هست:سیتالوپرام،کلومیپرامین،نورتریپتیلین، آمی تریپتیلین،کلردیازپوکساید،دیفن هدرامین،فلووکستین،هالوپریدول،پرفنازین و...
    مثلا هالوپریدول و پرفنازین مال زمانی بود که علائم اسکیزوفرنی داشتم

من اینقدر دارو های سنگین مصرف کردم که آلپرازولام توشون اصلا هیچی نیست و مثل اسمارتیزه برام!!!!
    من واقعا تعجب میکنم چطور منو معاف نکردن و این مسئله شده خودش یه بحران روحی و عصبی برام !!!!
    12 سال کم نیست.این داروهایی که بولد کردم شدید هستن و مصداق بارز معافیته.
    دکتر خودم که پیشش میرم چند ساله یه نامه نوشت که ایشان دچار اختلال افسردگی اساسی و همچنین افسردگی دوقطبی هستند و نمیتوانند خدمت کنند!!!!!!!!!!!!! دکترم بسیار معروفه و رییس یه بیمارستان هم هست!!! با اینکه نامه هم به پرونده منگنه کردن بازم معاف 1 ساله؟؟؟؟!!!! اصلا بدتر از من مگه میشه دیگه؟؟ اختلال اضطراب اساسی هم دارم.همه اینا توی لیست بیماری ها معاف دائم هست!!!
    مدرک دارم،گواهینامه دارم،کارم دارم ولی مسئله اینه که این 1سال چیه و نزنه به سرشون سال دیگه بگن برو خدمت!!!! تعجب میکنم از دکتر روانپزشکی که اونجا بوده ندیده این همه دارو یعنی چی؟؟؟؟؟
    همین الان 5 نوع دارو مصرف میکنم تا ساعت 2 ظهر خوابم!!! 11 ساعت خواب دارم!

با سلام دوست گرامی بنده روان شناس نیستم اما یه سوالی برام پیش اومده ! ... شما حاضری سر یه کاری هم که رفتی مثل معافی برای خدمت این حقایق رو بگی و اونها رو کتمان نکنی؟؟ 100 درصد برو کمیسیون عالی پزشکی برات تصمیم نهایی رو بگیرن با این حساب احتمال معافی شما بالاست ! ... ( معافی برای افرادی که مشکل اعصاب دارن راحت تر از بقیه مشکل ها صادر میشه چون در بسیاری از مواقع اینچنین افرادی میتونن به بقیه هم صدمه وارد کنن !... نهایتا شما معاف هم نشدی هفته اول آموزشی خودشون معافت میکنن!)

10. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان اینجا اعزامی 18 و 19 دی91 داریم؟
    آموزشی تموم شد؟
    پایان دوره چند روز دادن؟

خیلی برام مهمه. لطفا پاسخ بدید(مخصوصا ناجا)

12. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام دوست گرامی بنده روان شناس نیستم اما یه سوالی برام پیش اومده ! ... شما حاضری سر یه کاری هم که رفتی مثل معافی برای خدمت این حقایق رو بگی و اونها رو کتمان نکنی؟؟ 100 درصد برو کمیسیون عالی پزشکی برات تصمیم نهایی رو بگیرن با این حساب احتمال معافی شما بالاست ! ... ( معافی برای افرادی که مشکل اعصاب دارن راحت تر از بقیه مشکل ها صادر میشه چون در بسیاری از مواقع اینچنین افرادی میتونن به بقیه هم صدمه وارد کنن !... نهایتا شما معاف هم نشدی هفته اول آموزشی خودشون معافت میکنن!)
    آره حقیقتو میگم.
    آره با این شرایط اعتراض میزنم یکسال اصلا معنی نمیده!! برای کسیه که پاش شکسته باشه ، عملی کرده باشه بخواد بهبود پیدا کنه نه واسه من که N ساله دارو مصرف می کنم

14. 3 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان در مورد مدت خدمت از سایت پلیس.ir پرسیدم جواب دادن:
    1391/12/19شنبه
    شرح درخواست: سلام يك ارديبهشت اعزامم هست 2 سوال مدت كامل خدمت و ميزان كسري هاي بسيج در سال 92 را بهم بگيد.
    شرح پاسخ: باسلام در حالحاضر مدت خدمت 21 ماه ميباشد.حداكثر كسري بسيج شش ماه ميباشد./ق

16. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    Last edited by arash9426; 10-03-2013 at 22:02.

18. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

روش مشاوره و استعلام در مورد خدمت سربازی از سایت پلیس+10
    وارد سایت police.ir شوید از نوار سمت راست گزینه سازمان وظیفه عمومی را انتخاب کنید گزینه خدمات الکترونیکی از سمت راست انتخاب کنید در صورت مشاوره یا استعلام وضعیت گزینه را انتخاب کنید. بعد از تکمیل فرم کدی به شما داده میشود آن را نگه دارید.
    نهایتا یک یا دو روز بعد جواب شما می آید برای استعلام به همین آدرس بروید و مشاهده پاسخ استعلام را بزنید
    اما برای مشاوره از قسمتی که گزینه خدمات الکترونیکی را انتخاب کردید گزینه مشاوره خدمت وظیفه عمومی را انتخاب کنید و مشاهده پاسخ سوال را که بزنید با وارد کردن کد جوابتان مشاهده میشود. جوابهای این سایت طبق جدیدترین قوانین نظام وظیفه می باشد.
    امیدوارم به کسانی که سوال تخصصی دارند جوابی قانع کننده بدهند
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •