تک لینکشو نمیدونم اما من 4-5 تا لینک گزاشتم با نرم افزار مدیریت پهنا سرعت دانلود و 1.25 نشون میداد.
البته نه از اسیاتر
نامحدود پیشگامان!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تک لینکشو نمیدونم اما من 4-5 تا لینک گزاشتم با نرم افزار مدیریت پهنا سرعت دانلود و 1.25 نشون میداد.
البته نه از اسیاتر
نامحدود پیشگامان!!
دوست عزیز پس اونا هندیا رو دوست داشتن که از مقامات اجازه گرفتن؟
در مورد قسمت بولد شده اول هم بگم، جستجو کاری نداره! اگرم قبل اعلام شما تو فروم این کار رو انجام نداده بودم، حتما بعدش انجام دادم که اومدم اینو گفتم!
شما که اینقدر بلدی، در مورد قسمت بولد دوم! شما که با اینترنت کارای مهم انجام میدادی!
1255 کیلومتر مربع میدونی چقدره؟؟؟!!!!! اکثر استان های مرزی ما حداقل برابر یا چندین برابر اینن! پس الکی دلتو خوش نکن! مثال میخوای؟ کرمانشاه 24,998 km²
در مورد قسمت دوم هم باید گفت من کاری به هدفشون ندارم اینان که دارن میگن ما با مردم دشمنی نداریم! حالا نمیدونم مثلا NORTON ایران رو تحریم کنه مشکل با مردمه یا با....؟
پس بیایین قبل رویایی فکر کردن، یکم تحقیق کنم! هیچکی از اینترنت مفت بدش نمیاد...
Last edited by ShadowDragon; 14-08-2013 at 23:31.
اینجا رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال 99 درصد این ماله خانواده مجلسی های امروز و دیروز بود که تو سر و کله هم میزدند![]()
اون مارک پایین سمت راست ماله چیه؟
مشکوک میزنه
اینایی که قبلا دی لینک خریدن بن تخفیف ندارن؟
4 روز دیگه هم کلا مودم و روتر و....هم میفروشه
حیف حیف که نمیتونم از اینجا تخلیه کنم.
فکر کنم 2 - 3 روزی هست که تجهیزات آسیاتک در تهران قاطی کرده ! ، بعضی مواقع سرعت افت میکنه بعضی مواقع افزایش پیدا میکنه ! ، مثلا دیروز صبح سرعت سرور خارجی تک دانلود من کاهش پیدا کرده بود و به 80 - 90 رسیده بود ولی دیشب تقریبا ساعت 2 - 3 سرعت شده بود 2 مگ نامحدود واقعی ! ، و با 250 دانلود می کرد.
اگر وضعیت اینترنت ایران طوری بشه که 2 مگ نامحدود واقعی رو تقریبا تا 100 تومن ماهی بدن، برای من به شخصه کافی هست ، سرعت های بالاتر پیشکش !!
اون ایکون برنامه TAPATALK چون با اون وصل شدم هر عکسی بزارم اون علامت میاد روش
وضعیت امشب خوب شده سرویس 1 مگ محدود الان سرعت 120-130 از سرور خارجی
بودن که هست
من خودم تو یه مرکز پژوهش با ۱مگ دانلود میکردم، اونم هر کانکشنی با ۱!
مثلا اگه ۲تا فایل دانلود میکردی هر کدوم رو با ۱مگ میگرفت. هر یه گیگ رو توی یه ربع میگرفت لامصب
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)