میخوام 60D بگیرم نظرتون چیه؟ قیمتش چنده؟ قیمتها پایین میاد؟باطری گریپ چنده؟ چقدر کار میکنه؟
میخوام 60D بگیرم نظرتون چیه؟ قیمتش چنده؟ قیمتها پایین میاد؟باطری گریپ چنده؟ چقدر کار میکنه؟
سلام دوستان
یه دوربین اگه میشه معرفی کنید واسه مغازه عکاسی مناسب باشه + قیمتش
مرسی
رم نهایتا 16 گیگ کلاس 10
سیم mini hdmi
کیف
و هر چی که دوست داری
برای شروع بهتره برید سراغ سری مبتدی ها
همون 550 یا 600 براتون فعلا مناسبه.اما اگه قصد خرید 60 رو دارید اصراری نیست.انتخاب خوبیه
در ضمن در شرایط نوری ضعیف نباید از این 600 یا 550 انتظار بالایی داشته باشد.
البته آموزش لازم برای بهبود عملکرد 600 رو تو انجمن توضیح دادم
باطری گریب دوتا یا 3 تا باطری توش قرار میگیره که قیمت گریب قبلا 120 تمن بود الانو نمیدونم
قیمتا هیچ وقت تو ایران پایین نمیاد
بدنه زیاد مهم نیست.دوربینایی مثله Canon EOS 600D یا 550D و حتی 400D کافیه .اصل تجهیزات و چینش صحیح و متناسب تجهیزات نورپردازی هستش.همچنین لنز 70-24
قیمت 60D چنده؟ آخه قیمت لپ تاپ و موبایل اومده پایین!و 60D ماله چه سالی هست؟ راستی پرزاندش digic 5 نیست؟ بعد از 60D مدل جدیدی اومده؟ 70D ؟
Last edited by HamiD-Xfors; 27-04-2013 at 11:26.
خیلی ممنون داداش این لنزی که گفتی این دوربینایی که معرفی کردین داره دیگه ؟ ! ( ببخشید اگه غیر حرفه ای سوال میپرسم )
حدود قیمتش رو نمیدونید ؟
خواهش میکنم
بله داره
550 اگه یه تمیزشو پیدا کنید 1500 یا 1200 بدنش میشه(یکم بالا پایین) و ی لنز شارپ هم میتونید از فروشگاه بخرید .از لنزا قیمت دقیق ندارم .باید بپرسید و به فروشنده هم بگید کاربرد آتلیه میخوام اندازه ی 70-24
نه بابا کجا ارزون شده؟ تازه گرونم شده
پردازنده ی DIGIC 4
قیمت با لنز کیت Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS = سه و 700 یا 600
سال 2011
![]()
مدل جدید کی میاد؟ الان من تو نت نگاه کردم digic 6 هم کنون زده! الان 60D قدیمیه؟!![]()
بله
هر قدر بیشتر پول بدید ، دوربین بالاتری میتونید بخرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)