آقا یه سوال دارم
نمیشه من خودم برم مخابرات شهر خودم و از اون جا در خواست تخلیه خطم بکنم ؟ اگه نمیشه کسی می تونه بگه چرا؟
آقا یه سوال دارم
نمیشه من خودم برم مخابرات شهر خودم و از اون جا در خواست تخلیه خطم بکنم ؟ اگه نمیشه کسی می تونه بگه چرا؟
نمیشه
ابتدا زنگ بزن های وب درخواست جمع آوری بده،بعد از سایت 195 از های وب شکایت کن،شکایت نکنی یک ماه هم تمدید نکنی خط رو تخلیه نمیکنن،
دادا اینا رو خودم هم که می دونم . می گم اگه اون راه ها جواب نداد این یکی میشه یا نه که این طور که میگی نمیشه . یعنی خودمون اختیار خودمون هم نداریم تو این جا . عجیبه ها
************************************************** ************************************************** ***********************************
به هر حال بریم سراغ مطلب من
روز جمعه زنگ زدم در خواست جمع آوری کردم . خیلی زبون بازی کرد اپراتوره ولی من زرنگ تر اون بودم تصمیم آخه جدی بود خلاص بشم از شر های وب. آخرش گفت بعد دو روز نامه می فرستیم به مخابراتتون و بعد سه روز کلا اینترنتتتون قطع میشه و سر یک هفته هم کلا تخلیه میشه خطت
امروز دقیقا روز چهارمی که من درخواست داده بودم تمام شد . نه تنها اینترنتم به هیچ عنوان قطع نشده مثل این که اصلا خیال تخلیه کردن هم ندارن انگار.
به خاطر همین امروز صبح یک بار نامه شکایت عدم جمع آوری نوشتم تو سامانه 195 . الان چند دقیقه قبل هم یه بار دیگه شکایت عدم جمع آوری نوشتم تو سامانه 195.
پ ن : من بعد از ظهری خواب بودم . مثل این که های وب زنگ زده بوده من خواب بودم گوشی بر نداشتم .تو متن شکایتم نوشتم درخواست تخلیه و جمع آوری من 100 درصد قطعی و بدون بازگشت هست هر دو بار هم اینو نوشتم . ببینم تخلیه می کنن آخرش یا نه. یعنی بار اول یه پینگ گرفتم از اینترنت های وب همینو تو سامانه 195 هم ثبت کردم .پینگ نزدیک 200!!!!
کلا شده اینترانت اصلا از سرورای خارجی سرعت دانلود افتضاحه حتی اگر فیل تر هم نباشه . بابا اگه اینترانت می خواستیم که یه کار دیگه می کردم می رفتم اینترانت می گرفتم کلا . مرض داشتم اینترنت گرفتم ؟ حتی خود مخابرات هم این طوری نیستش اینترنتش.
Last edited by hmz2016; 15-02-2017 at 16:19.
یعنی واقعا افضاح شده کلا شده اینترانت اصلا سایت های خارجی سرعت ندارند
60روز از سرویسم مونده ولی میخوام درخواست تخلیه بدم واقعا افتضاح شده نمیشه استفاده کرد
دیروز یه زن از های وب باهام تماس گرفت گفت میخواستین تخلیه کنین ؟ گفتم پ ن دو بار شکایت کردم تو سامانه 195 پس می خواستم شوخی کنم باهاتون حتما . خیلی خواست منو باز خر کنه ولی ما خودمون گاو رو جای خر رنگ می کنیم و می فروشیم . خیلی اعصابم خورد بودا . خوب بود کار به فحش نکشید دیگه.
گفتم از روز شنبه سرعت اینترنت 16 مگ من تو دانلود منجر شده 200 کیلو بایت واسه سرور خارجی. امروز به 200 کیلوبایت هم به زور می رسه .این که نشد اینترنت. این اینترانته که به من می دین. یعنی فرق اینترنت و اینترانت هم نمی دونیم که دارین پول زور و دزدی ازمون می گیری. چرا تو سایت دانلود ها من با همین 16 مگ سرعت دانلودم به دو مگ هم رسید ولی تو سرور خارجی افتضاح افتضاحه.
آقا ما نخوایم از اینترنتتون استفاده کنیم کی رو باید ببینیم . خلاصه دیگه تسلیم شد . گفتم ما را به خیر شما امید نیست شر مرسانید. خلاصه گفت فردا( منظور امروز که پنج شنبه هست) ادارات تعطیله . نامه جمع آوری رو شنبه می فرستیم مخابراتتون و اون جا هم بعد یه هفته تخلیه می کنن بستگی به اداره مخابراتتون داره.
گفتم خودم روز شنبه که از سر کار برگردم مستقیم میرم مخابرات اگه نامه جمع آوری فرستاده بودین خودم میام یکی از کارمندای مسئول مخابرات رو میارم مستقیم بهش میگم اگه تا الان خطمو تخلیه نکردین، تخلیه کنین تا از شر های وب راحت شم . تا تخلیه نکنی پامو از مخابرات بیرون نمی زارم. دقیقا همین جمله رو به اون اپراتور های وب که یه خانم هم بود گفتم
به اون زنه گفتم دیگه به حد سکته قلبی رسیده برام اینترنت آشغال های وب . قشنگ بهش گفتم شما دارید آشغال به من می فروشید . اینترنت 16 مگ یک هفته هست زیر 20 کیلوبایته سرعتش. سه ماه هم هست که مرتب قطع و وصلی و اختلال سرعت شدید دارم و اگر می خواستید تا الان درست کنید درستش می کردید.
خداییش دلم پر بود گفتم به هیچ عنوان دیگه نمی تونم تحمل کنم . تا شنبه دیگه کار رو باید تموم کنید . گفتم چرا من شنبه هفته قبل که زنگ زدم و درخواست تخلیه کردم انجامش ندادید؟ گفت اون اپراتوره یادش رفته به مسئول بالاتر ارجاع بده . من گفتم چطور خودش گفت که ارجاع داده. هی می خواست بپیچونه ولی کور خوند.
گفتم عزیزم اگه نخوام از های وب استفاده کنم کی رو باید ببینم . با این سرعت آشغال به چه دردم می خوره های وب . گفتم درسته ممکنه تا شنبه منو باز باید گیر بیارید و اونم ممکنه تا آخر هفته دیگه واسه تخلیه طول بدین ولی خدا شاهده هر روز یه شکایت می نویسم تو سامانه 195 تا همون قدر که تو این مدت کفر منو درآوردین منم کفرتون رو در بیارم .این گوی و این میدون
ولی عجیب خنک شدم ها بعد تلفن کردنم و یعنی راحت راحت شدم . هر چی تو دلم بود گفتم بهشون .![]()
Last edited by hmz2016; 17-02-2017 at 07:17.
پینگ امروز گرفتم سرور داخلی و خارجی . شما فقط پینگ و سرعت سرور خارجی رو ببینین تا بفهمین اینترانت یعنی چی. خوب دیگه به چه زبونی بگه های وب کلا اینترانت شده
![]()
Last edited by hmz2016; 18-02-2017 at 09:48.
های وب باید خیلی ها تخلیه کنن تا حالیش بشه ! خسته شدیم![]()
از ساعت 4 بعدظهر تا 1 شب اینترنت های وب در حد 128 کیلوبایت مشه یعنی واقعا داغون میشه. یک عکس توی تلگرام بعد 1 دقیقه باز میشه
ولی سایت های داخل و دانلود از سرورهای داخلی خوبه
فقط با سرورهای خارج از کشور مشکل داره
اینترنت های وب شده اینترانت
40 گیگ فشفشه دارم تموم بشه تخلیه میکنم![]()
آقا به سلامتی . از شر های وب راحت شدم . از مدرسه که برگشتم رفتم اداره مخابرات شهرمون. گفتم نامه تخلیه رسیده یا نه بهتون . گفتن آره و تخلیه رو زدیم .آخ چه قدر خوشحالم از شر های وب راحت شدم.
فعلا بسته ۱۰۰ گیگ شش ماهه ایرانسل خریدم دارم حال می کنم !!!![]()
سلام بسته ای که خریدین میشه ماهی 32000 تومان و 16 گیگ حجم
ایرانسل سرعتش در مناطق تحت پوشش خوبه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)