این چیه؟ منم همین سرویس رو دارم ولی پنلم عوض نشده مثل قبلنه![]()
این چیه؟ منم همین سرویس رو دارم ولی پنلم عوض نشده مثل قبلنه![]()
Last edited by ghnjfg; 07-01-2015 at 05:32.
من که نگفتم اینترنتم خوبه . گفتم؟
قبول دارم پینگ بالاست+ شلوغی+ قعطی زیاد+سیستمشون خیلی حجم خوره... ولی از نظر دانلود شبانه خیلی خوبه که الان بیشتر یه ماه هست که مخابرات شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه
حالا شما تو همین تاپیک یه سر به چند صفحه قبل بزن میبینی که چند تا از مشترکین هم همین وضعیت دانلود شبانشون مثل منه و به قول خودشون شیر فلکه در تایم رایگان بازه یا تو این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا اینجا یه انجمن برای دانلود فیلم که اینترنت رو همه کاربراش برای دانلود شبانه میخوان: عکس زیر رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این موضوع رو میدونستید ؟
حالا بیا حساب کنیم: مثلا سرویس پاییزه طلایی سرعت تا 8 مگ بازه خوب حالا هم که مخابرات شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه و در تایم رایگان سرعت با 8 مگ میشه هر 20 دقیقه 1 گیگ دان کرد و هر ساعت هم 3 گیگ و زمان تایم رایگان که 6 ساعته تو این مدت 6 ساعت میشه 18 گیگ.
پس دیدی که واقعیت داره؟
حالا شما بگو من با اون یه نفر ( در پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )وقتی اون حرف رو زد من باهاش چی کار کنم ؟ چی بگم بهش اخه؟ اصلا ارزشش رو داره اینایی که گفتم رو بخوام براش توضیح بدم؟؟؟؟![]()
Last edited by ghnjfg; 07-01-2015 at 05:42.
من الان با سرعت 0.997MB/s داشتم دانلود میکردم
قطع اش کردم گفتم نکنه رفته رو اکانت روزانه و قراره حجم کم بشه
شبانه را باز برداشتن یا تغییراتی دادن؟
برای منم 1MB/sec هست
نباید dc میکردید
حجم کم نمیشه خیالت راحت
اصلا سیستم اکانتینگ ربطی به تایم رایگان نداره. ینی چه بخواد اکانتینگ از کار بیفته چه از کار نیوفته یا سرعت افت داشته باشه یا مثلا رو 20 مگ بره. راس ساعت 1 رایگان میشه هیچ ربطی هم به این چیزا نداره
این عزیزم سیستم ما شهرستانیایه بد بخته
واسه دزدی کردن از ما شهرستانیا این سیستم رو گذاشتن
کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟
فقط شهرستانی ها میتونن از این سامانه استفاده کنن. مشهد ی ها از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از من تو ساعت رایگان 170 مگ کم کرده! چند روزی هست این کار رو داره میکنه هر روز 200 300 مگ تو رایگان برا خودش کم میکنه حداقل![]()
منم پریشب 2گیگ در ساعت رایگان کم شده اعتراض کردم ....ولی دیشب کم نشد فقط سرعت به40کیلو بایت رسیده بود هرچی مودم را خاموش روشن کردم بازم مثل قبل که سرعتم بین 120تا 160بود نشد ولی با تمام شدن ساعت رایگان درست شد کسی میدونه برنامه چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)