برای انصراف از معاف از رزم باید چیکار کرد؟
چرا انصراف دوست من. معاف از رزم خیلی از جاها خوبه. در ضمن در کارت پایان خدمتت هم درج نمیشه. نگهبانی و کارهای سخت ندارن. کلانتری و راهور و... نمی اندازند و حتی سر مرز هم احتمالش خیلی خیلی کمه که بندازن.
با سلام.
در صورتی که دیپلمه هستین سعی کنید یه معاف از پست هم بهش اضافه کنید .
در صورتی که لیسانس هستید و میخواید توی سپاه یا ارتش خدمت کنید در صورتی که مشکلی که بابتش معاف از رزم شدید از شما سلب شده مجددا به کمیسیون معرفی میشید.( در صورت درخواست)
و در نهایت نفع با شخصی هست که تمامی معافیت ها و محدودیت های پزشکی رو دریافت کنه. طرف هست معاف از رزم هست دیپلم هم نداره و داره توی بهترین بخش های پادگان خدمت میکنه! اما لیسانس هم هست که آرزو داره توی بخشی که دیپلمه ی معاف از رزم خدمت میکنه خدمت کنه.
سلام
به نظرت اعتراض نزنم بره شورای عالی پزشکی؟چون من 12 ساله دارو مصرف میکنم اصلا دلیلی نداره 1 سال ببینند قطع میشه یا نه!!! 12 ساله داروهای اعصاب و افسردگی و اضطراب مصرف میکنم تعجب میکنم چرا این دکتر معاف 1ساله داده چون واضحه که من نمی تونم خدمت کنم!!
به نظرت اگه اعتراض بزنم اگه بخوره به یه ادمی مثل همین دکتره ممکنه حتی معاف یکساله هم برداره و بگه برو خدمت؟؟؟!!! یا نه دیگه زیر معاف یک ساله کاری نمی کنن؟؟؟
با سلام.
دوست گرامی مشکل های اعصاب و روان هم بسته به نوع بیماری و شدت اون میتونه برای شما معاف از پستی رو در پی داشته باشه یا معاف دائم.
بستگی داره که شما چه بیماری روحی با توجه به اضطرابی که بیان نمودید دارید و چه دارویی مصرف مکینید.
از بین دکتر های کمیسیون هم بهترین هاش روانپزشکی ها و روانشناس ها هستن... ( ماشالا بعضی ار کتر های کمیسیون از سردار موسی کمالی هم آتیشیون برای سربازی رفتن جوونا تند تره! ... خوشبختانه اکثر روانشناس ها مستثنی هستن)
به عنوان مثال مصرف قرص هایی مثل الپروزولام و از این دست قرص ها که برای کاهش اظطراب شدید تجویز میشن میتونه باعث معافیت شما بشه.
به نظر بنده شما از این فرصت یک ساله استفاده کن و هر برنامه ای داری رو عملی کن ! مثلا اگر گواهینامه نداری ... اگر قصد ادامه تحصیل داری یا...
ولی احتمال معافیت شما بالاست...
سلام
میگم نه به باره نه به دارهناجا رو چچسبوندی به بنده خدا
شاید افتاد سپاه(برادری و برابری ) !!
![]()
سلام
من داروهای بسیار شدیدتر از آلپرازولام میخورم.
مثلا: سرترالین،ترازودون،بوپروپی ون،والپروات سدیم،
چیزایی که توی پروندم هم هست:سیتالوپرام،کلومیپرامین،نورتریپتیلین، آمی تریپتیلین،کلردیازپوکساید،دیفن هدرامین،فلووکستین،هالوپریدول،پرفنازین و...
مثلا هالوپریدول و پرفنازین مال زمانی بود که علائم اسکیزوفرنی داشتم
من اینقدر دارو های سنگین مصرف کردم که آلپرازولام توشون اصلا هیچی نیست و مثل اسمارتیزه برام!!!!
من واقعا تعجب میکنم چطور منو معاف نکردن و این مسئله شده خودش یه بحران روحی و عصبی برام !!!!
12 سال کم نیست.این داروهایی که بولد کردم شدید هستن و مصداق بارز معافیته.
دکتر خودم که پیشش میرم چند ساله یه نامه نوشت که ایشان دچار اختلال افسردگی اساسی و همچنین افسردگی دوقطبی هستند و نمیتوانند خدمت کنند!!!!!!!!!!!!! دکترم بسیار معروفه و رییس یه بیمارستان هم هست!!! با اینکه نامه هم به پرونده منگنه کردن بازم معاف 1 ساله؟؟؟؟!!!! اصلا بدتر از من مگه میشه دیگه؟؟ اختلال اضطراب اساسی هم دارم.همه اینا توی لیست بیماری ها معاف دائم هست!!!
مدرک دارم،گواهینامه دارم،کارم دارم ولی مسئله اینه که این 1سال چیه و نزنه به سرشون سال دیگه بگن برو خدمت!!!! تعجب میکنم از دکتر روانپزشکی که اونجا بوده ندیده این همه دارو یعنی چی؟؟؟؟؟
همین الان 5 نوع دارو مصرف میکنم تا ساعت 2 ظهر خوابم!!! 11 ساعت خواب دارم!
![]()
والا من به دادشم گفتم برای عینک برو اقدام کن معاف میشی که نشد معاف از رزم شد الان تو همین سایت و جاهای دیگه خونده که معاف از رزم رو میفرستند آشپزخونهسیب زمینی پوست بکنه یا جاروکشی یا شستن wc بیچاره کرده مارو میگی تقصیر من هست حوصله دستشویی شستن نداره یه جایی هم خونده که برای استخدام و... به معاف از رزم گیر میدن و تو چیپ کارت هست و این حرفا میگه فوق دیپلم هست بدرد نمیخوره
شما درخواست اعزامتو از یک شهرستان درخواست کن. شهرستانها نسبت به تهران راحت تر معافی میدن.
البته اگر بیفتی ناجا معاف از رزم خیلی به دردت میخوره. در ناجا ظرفشویی و توالت شویی از راحت ترین کارهاست.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)