نه بابا واسه مخابرات نیست
همه دروغه
همه چیز دست خودشونه
چطور اون دفعه که زنگ زدم فرداش سرعتم 230 شد تا دو روز خوب بود دوباره برگردوندن به حالت اول همون 18 - 20
دقیقا الان مثل شما : رنگ قرمز متن شما
نه بابا واسه مخابرات نیست
همه دروغه
همه چیز دست خودشونه
چطور اون دفعه که زنگ زدم فرداش سرعتم 230 شد تا دو روز خوب بود دوباره برگردوندن به حالت اول همون 18 - 20
دقیقا الان مثل شما : رنگ قرمز متن شما
داخل مودمت نگاه کن ببین Downstream رو چنده
2048.
رو دو مگ بسته شده.سرعتم فقط شبها مشکل داره.
![]()
Last edited by csssaeed; 18-01-2012 at 17:10.
سلام
ببخشید دوستان کسی اینجا نامحدود گرفته ؟
سرعت دانلودش چقده ؟
اینجاست که باید گفت شانس نداری
حالا بعد از این 3 ماه از پارس میری؟
آره اگه این وضع ادامه پیدا کنه حتی نمیذارم به سه ماه هم بکشه.تو یه روز اعتبارمو مصرف میکنم و والسلاااااااااااااام.
پارس افلاینا دل از تو کندم ولی نمیدانم اگر گریزم کجا گریزم اگر بمانم کجا بمانم . تو روح باعث و بانیش تف.
ولی من دیدم که گفتممن که توی لیست اکانت ها چیزی به نام نامحدود نمی بینم
از نماییندگی هم پرسیدم گفت فقط واسه شرکت هاست
چون 1 به 10 شیر میشه سرعتش خوب نیست و توصیه نمیشه
قیمتش هم هر ماه حدود 13000 تومانه
با سلام
چند وقت پیش مخابرات شماره تلفن خونمونو به خاطر کابل برگردون کردن عوض کرد و سرویسم قطع شد و یک ماه اعتبارم سوخت
الان دو تا سوال برام ایجاد شده
1-من خط قبلیمو مجددا از مخابرات خریدم(کابل مسی)الان از رو این خط سرویس بگیرم بهتره یا روی خط جدید که فیبر هست؟
2-من چند روزه که پنلم بسته شده ولی هنوز پارس خطمو جمع نکرده اگه الان برم سرویس بگیرم باید مجددا هزینه نصب مودم بدم؟
دوست عزیز هیچ وقت امکان نداره به خاطر کابل برگردون شماره عوض کنن تا الان 10 بار منطقه مارو کابل برگردون کردن...کابل برگردون اصلا ربطی به عوض شدن شماره نداره.
1-از فیبر نوری بگیر صدرصد اصلا شک نکن.
2-اولا هزینه نصب مودم نیست و هزینه نصب مخابراته که برای شما تو مرکز مخابرات منطقه تون پورت باز میشه اگه مدت زیادی نباشه نه هزینه نمیگیرن.اگه خواستن تو نده چون خطت احتمالا از رانژه در نیومده...موفق باشی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)