من دانشجوی اصفهانم و از درد مجبوری مبین نت گرفتم.
امروز بعد از 1 ماه که اصفهان نبودم گفتم شارژ کنم.
512 نامحدود
سرعتش خداوکیلی خیلی خیلی بده
دقیقا مثل دایل آپ
نمیشه طرح رو عوض کرد؟
من دانشجوی اصفهانم و از درد مجبوری مبین نت گرفتم.
امروز بعد از 1 ماه که اصفهان نبودم گفتم شارژ کنم.
512 نامحدود
سرعتش خداوکیلی خیلی خیلی بده
دقیقا مثل دایل آپ
نمیشه طرح رو عوض کرد؟
البته شما هم احتمالا موقع تمدید طرحتون به سرعت اسمی میرسه.
512 3 گیگ یکماهه.downlink دقیقا 512 بسته شده.دقیق!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدودت اداریه یا 1 به 10؟اگه اداریه که وضع منطقون خیلی خرابه اما اگه نا محدود 1 به 10 داشته باشی باید طرحت رو تغییر بدی چون افتضاحه.یجورایی سیاست خودشونه معلوم نیست توی چه پهنای باندی با چند نفر شیر میکنند که افتضاح میشه.
برای فرکانسها هم یکی گفته بود اگه مگاهرتز رو به 5 تغییر بدی به اون آنتن وصل نمیشه.یه تست کن اگه جواب نداد دوباره به اعداد قبل برگردون یا مودم رو ریست کن.
------------------------
این تست برای آسیا تک 128 حجمی هست:
یعنی روی 2مگ بسته شده.گرونترین سرویس 128 آسیاتک 16800 تومان هست.حالا این سرعت دو مگ در مبین نت چنده؟ارزونترینش 32000 تومان.اینجاست که burst به اقتصاد خانواده می اندیشد!!
Last edited by mohammad_87; 07-04-2013 at 00:45.
لطفا راهنماییم کنید.
بچه ها من ادامه صحبتم تو کانکشن کنار ساعت دریافت منو زده الان 201.00 و ارسالم رو زده 235.000 ولی وقتی از قسمت لاگین مبین نت می رم ارسال و دریافتم رو نگاه می کنم نوشته 227 مگ دانلود و 19 مگ اپلود . حالا این منطقیتر هست ولی چرا یکسان نشون نمی ده .رو کدوم بیشتر می شه اعتماد کرد؟
ب نظرتون چرا کانکشن کنار ساعت مقدار اپلود رو انقدر بالا نشون می ده ..ممکنه واحدهاشون ی چیز دیگه باشه ..ایا هنوز می گید ک ممکنه نرم افزار جاسوسی رو سیستمم نصب باشه ؟ استفاده من تو این اعداد که گفتم فقط وبگردی و دانلود بوده بدون قند شکن
نه واحدش همون بایته. من دو احتمال میدم:
1- شما شبکه داخلی دارید؛ یعنی فایل با سیستم دیگه شیر میکنید.
2-آپلودتون ریست نشده. یعنی سند به 1 گیگ میرسه و ریست میشه؛ ولی رسیو هنوز به یک نرسیده.
آسیا تک شبانه برای همین سرویسی که الان تست سرعت گذاشتین سرعتش چنده ؟
مودم همون وایرلس هست ولی من با کابل lan وصل کردم .مثلا با چه سیستمی شیر می شه ؟کسی پسورد منو نداره .اگه هم داشته باشه معمولا دانلود می کنن کلا خیلی غیر منطقی هست سرعت اپلود 100 تا 100 تا هم می ره در صورتی که سرعت تو سایت سپید تست زدم اپلودم 24 تا بود.
مورد دومتون که نه این نیست اون حجمی ک گفتم ماله 1 ساعتی بود ک روشن بود هم رسیو هم سند عددشون صفر بود الان هم هر دو شدن 700 تا ولی سندم بیشتره 770 هست . ممکنه این کانکشن کنار ساعت اشتبا نشون بده؟
چون تو صفحه لاگین مبین نت یعنی این ادرس 192.168.1.1 مقدار اپلود رو 19 تا نشون داده بود .
نمی دونم اون تست برای یکی از کاربران بود.توی انجمن خود آسیاتک سوال کن.
نه؛ من منظورم این بود که تو خونه خودتون شبکه دارید و بین سیستمها فایل شیر میکنید که انگار اینطور نیست.
تورنت استفاده میکنید؟
درود دوستان. من الان از 2مگ سه گیگ ماهیانه استفاده میکنم. سرعتش خوبه دقیقا روی 2مگ بستن. می خوام آخر ماه 2مگ 12گیگ 6ماهه رو فعال کنم . حالا میخواستم بدونم آیا این دو تا طرح فقط تفاوت حجم دارن و یا نه سرعتشونم فرق میکنه؟ آخه قبلا 2مگ 2گیگ ماهیانه داشتم رو 3مگ بسته بودن . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
کسی تاحالا از سرویس نامحدود 1 مگ هشت صبح تا هشت شب استفاده کرده؟ سرعتش چطوره؟ بالای 100 میرسه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)