تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1458 از 1759 اولاول ... 458958135814081448145414551456145714581459146014611462146815081558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,571 به 14,580 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام..
    من وقتی میخوام مودم با LAN وصل کنم verifying هم میکنه ولی registering نمیکنه ..
    با کابل usb وصل میشه.. اگر اشکال از کابل LAN باشه چرا پس وقتو کابل را میزنم کانکشن را detect میکنه و verifying میکنه ولی register نمیکنه ؟...
    مودم هم D-LINK هست
    Last edited by kasi58; 15-03-2013 at 18:40.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنوم از توجهت .
    من چند تا مودم فروشی سر زده بودم که هر دوتا مدل رو داشتن ولی یکی میگفت Tpilink بهتره یکی میگفت Dlink . یکیشون هم میگفت Asus از همه بهتره . من هم گیج شدم که کدوم رو بگیرم که با مشکل مواجه نشم و از خریدم پشیمون نشم .
    تو قسمت کنار ساعت ویندوز روی آیکان کامپیوتر ضربدر خورده . تو قسمت network adapter هم که نگاه کردم این رو نوشته :
    VIA Rhine III Fast Ethernet Adapter
    اینکه گفتی از کابل شبکه استفاده کنم بهتره . میشه بگی چه نوع کارت شبکه ای رو تهیه کنم و قیمتش رو هم اگر بگی ممنون میشم .
    این حرف ها طبیعی هست و هرفروشنده میزنه خب اینا مدل های رایج بازار هستند ایسوس خوبه من هم مدل usrobotic هست ازش راضیم
    کارت شبکه تون هم رو مین بورد نصب هست و نمیخواد بری تهیه کنی و مشکلی نیست پس فقط مودم لازمه کارتون هست
    موفق باشید

سلام..
    من وقتی میخوام مودم با LAN وصل کنم verifying هم میکنه ولی registering نمیکنه ..
    با کابل usb وصل میشه.. اگر اشکال از کابل LAN باشه چرا پس وقتو کابل را میزنم کانکشن را detect میکنه و verifying میکنه ولی register نمیکنه ؟...
    مودم هم D-LINK هست
    عزیز ببین کارت شبکه تون ای پی نداره ضمنا یه بار درایورش رو حذف و نصب کنید بازم نشد مودم رو یه بار در این حالت کانفیگ کنید

3. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ا

عزیز ببین کارت شبکه تون ای پی نداره ضمنا یه بار درایورش رو حذف و نصب کنید بازم نشد مودم رو یه بار در این حالت کانفیگ کنید
    ممنون..تا دیروز که با LAn میزدم کار میکرد ولی الان نه ...درایو کارت شبکه را حذف نصب کنم..؟
    منظور از کانفیگ اینه که برم تو setting اش چی کار کنم ..

اینجا حذف پیغام نداره..الان LAN را عو ض کردم درست شد
    Last edited by kasi58; 16-03-2013 at 07:21.

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تا به الان از هیچ سرویس پرسرعتی در منزل استفاده نکردم و قصد دارم از مخابرات شهرمون سرویس پرسرعت بگیرم حالا چندتا سوال دارم؟
    1-مودم رو خودم باید تهیه کنم؟ چه مارکی خوبه؟
    2-خودم باید تنظیمش کنم؟
    3-برای اینترنت پرسرعت که احتیاجی نیست از شرکت مربوطه کسی بیاد خونمون؟
    4-بعد از نصب باید چیکار کرد؟ مودم رو وصل کرد به پریز تلفن؟!!!

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

من تا به الان از هیچ سرویس پرسرعتی در منزل استفاده نکردم و قصد دارم از مخابرات شهرمون سرویس پرسرعت بگیرم حالا چندتا سوال دارم؟
    1-مودم رو خودم باید تهیه کنم؟ چه مارکی خوبه؟
    2-خودم باید تنظیمش کنم؟
    3-برای اینترنت پرسرعت که احتیاجی نیست از شرکت مربوطه کسی بیاد خونمون؟
    4-بعد از نصب باید چیکار کرد؟ مودم رو وصل کرد به پریز تلفن؟!!!
    سلام
    1- مودم رو میتونید خودتون تهیه کنید و هم میتونید از همون شرکت ای دی اس ال مخابرات یا هر شرکت دیگه ای تهیه کنید ولی خب مدل هایی که اونا دارند تنوع کمتری داره و همچنین معمولا یه مقدار گرونتره - من خودم جدا خریدم از بازار به شما هم توصیه میکنم جدا بخرید

البته اون شرکتی که من میخاستم ازش اینترنت بردارم یه سری مودم معرفی کرده بود و گفته بود همونا مورد تایید هستند ولی من tp-link خریدم که تو لیست اونا هم نبود الان هم مشکلی ندارم

2- بستگی به شرکتی که ازش خدمات میگیرین یه هزینه ای (برای شرکت های خصوصی در حد 10 - 15 تومن) میگیرن نصب میکنن خودتون هم میتونید تنظیمش کنید - خیلی از مراحل نصبش تو کاتالوگ مودم نوشته شده شما فقط بعد از ین که ثبت نام کردین باید یه یوزر و پسورد از شرکت بگیرین و دو تا کد vpi و vci و دیگه حله - با یه سرچ تو اینترنت میتونید مراحل نصبش رو به صورت دقیقتر پیدا کنید. من خودم نصب کردم کار خاصی نداشت

3- اونا فقط واسه نصب و راه اندازی مودم و اینترنت میان خونتون ، که همون طور که گفتم اگه خودتون نصب کنید دیگه به اونا نیازی ندارید

4- طریقه نصب مودم و اسپلیتر به خط تلفن تو کاتالوگ مودم ذکر شده - بله باید مودم به خط تلفن وصل شه

7. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

غروب اس ام اس اومد که خطتون رانژه شده و من یه غلطی کرده بودم که نصب مودم حضوری رو پولش رو دادم و زدم. یارو هم گیر داده که باید حضوری همکارمون بیاد نصب کنه! نصب اینترنت آسیاتک خیلی سخته؟! مودمم D-Link 2730U هستش. اگه آسونه نصبش، یکی لطف کنه راهنماییم کنه و همین امشب نصبش کنم ... اگرم دست زدن بهش ریسکه که منتظر بمونم خوده یارو بیاد وصل کنه ... آخه داتک خیلی ساده وصل شد ... منم که فردا صبح 5 باید برم پادگان و 3 میرسم خونه و کسی هم نیست جواب تلفن بده ...

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

غروب اس ام اس اومد که خطتون رانژه شده و من یه غلطی کرده بودم که نصب مودم حضوری رو پولش رو دادم و زدم. یارو هم گیر داده که باید حضوری همکارمون بیاد نصب کنه! نصب اینترنت آسیاتک خیلی سخته؟! مودمم D-Link 2730U هستش. اگه آسونه نصبش، یکی لطف کنه راهنماییم کنه و همین امشب نصبش کنم ... اگرم دست زدن بهش ریسکه که منتظر بمونم خوده یارو بیاد وصل کنه ... آخه داتک خیلی ساده وصل شد ... منم که فردا صبح 5 باید برم پادگان و 3 میرسم خونه و کسی هم نیست جواب تلفن بده ...
    من پارس آنلاین دارم خودم تنظیم و نصب کردم
    از شاتل هم که دوستان داشتند راحت خودشون نصب کردن
    کلا فکر نکنم فرقی داشته باشن
    من خودم یادمه یکی دو جا نمیدونستم کدوم گزینه رو انتخاب کنم با دایل آپ وصل شدم سرچ کردم راهشو فهمیدم !!!

10. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    من مودم d-link 2730 دارم
    میخوام میزان مصرف هر پورت (که چهار تا پورت شبکه داره) رو ببینم
    باید نرم افزاری چیزی نصب کنم یا ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید
    من یه مودم adsl دارم که فقط درایور xp داره و الات خواستم بدونم راهی سراغ دارید که اونو با 7 هم استفاده کنم؟ مودم usb مدلش هم Bt Voyager 100 از شرکت AOL
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید
    من یه مودم adsl دارم که فقط درایور xp داره و الات خواستم بدونم راهی سراغ دارید که اونو با 7 هم استفاده کنم؟ مودم usb مدلش هم Bt Voyager 100 از شرکت AOL
    ممنونم
    اگه توسط خود ویندوز شناخته نشد که احتمالا نمیشه !! برید تو سایت خودشون احنمالا درایور های مختلفی دارن براش ، اگر هم یکی بیشتر نداشت با همون به ویندوز 7 هم باید بخوره - و الا خیلی مسخره میشه اگه فقط با xp کار کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •