همچین چیزی تو ایران حقیقت داره؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همچین چیزی تو ایران حقیقت داره؟![]()
اینو دیگه از کجا آوردی ؟ نکنه فوتوشاپ کردیاین چیزها تو ایران فقط تو خوای شب میشه دید
امروز دوباره ساعت 1 قطع شد چند ساعت بعدش که وصل شد ری.... توش.
عقل درست حسابی هم ندارن مشکل و برطرف کنن همش میگن اشکال از خودته.
هست ولی بعضی ها چند تا نت رو با هم مخلوط میکنن اینطوری میشه!
البته یه سری سرویس های سرعت بالا هم هست مثلا یادمه های نت یه مدت سرویس های با سرعت خیلی بالا میداد
اینم ببینید ، (معلوم نیست اینترنته یا اینترانت!)
![]()
اینو یکی از کابرای اسیاتک تو فیض بوک گذاشته بود فکر کنم از استان فارس میگفت من از سایت فیلتر اینقدر میگیرم منم گفتم ......... اب قطعه : ))))
حالا اگه بخوام فقط باسرعت دانلود کنم و نه پینگ بخوام نه اپلود چیکار باید بکنم؟ هزینش هم مهم نیست البته از سایت های داخلی
مگه میشه بهشون بگیم سرعت سرورای داخلی رو بالا ببندن ؟ البته مفتی ک انجام نمیدن ، اگه بدن هم پول میگیرن ! ولی اگه بکنن بازم بد نیس ! میشه بازی دان کرد !![]()
یعنی سرعت دان به چند میرسه ؟الان که 2 مگ گرفتم از ------ و ------------- حدوداً 500 تا میگیره در حالی که با 512 هم شنیدم همین سرعته یا 50 تا کمتر
منظورم سافت و میهن بود
شما اول برو یکم سرچ کن احتیاج نیست که از مقامات کشور اجازه بگیرن برد دسترسی انقدر هست که توی عراق و افغانستان این کارو انجام بدن مردم تهران هم میتونن استفاده کنن بر پوشش هر بالن بسیار زیاده.در ضمن.تحریم هیچ ربطی به این مسائل نداره معمولا تحریم برای ضربه زدن به حکومت هست به این صورت که مردم شکور هدف قرار میگیرن که با فشار به حکومت شون باعث بشن که حگومت در روابط خارجی تجدید نظر کنه.درود بر امریکا مرگ بر اسرائل و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)