جوجه رو آخر پاییز میشمارن... وقتی لیگ تموم شد... تو جام باشگاهها هم که دیگه ....
جوجه رو آخر پاییز میشمارن... وقتی لیگ تموم شد... تو جام باشگاهها هم که دیگه ....
اينجا نميشه بحث كرد بيا ياهو بهت ميگم...
Last edited by S A A M; 31-12-2008 at 13:37.
تا دیروز صداتون در نمیومد دوباره یه بازی با نامردی و داور بردین شاخ شدین
من نمیدونم چرا اشتباهات داوری بیشترش بازی با سپاهان اتفاق میفته بازی رفت استقلال همین بازی برگشت بازی پارسال با پرسپلیس همین طور پیارسال !!!!!!!!!!!!
سپاهانیا ........ این رحیمی مقدم نامرد که الان کسی هم کاری به کارش نداره یه پنالتی نگرفت برامون.
Last edited by M_Abieteh; 31-12-2008 at 14:56.
محمود راست میگه علیرضا اینارو برای عادل بفرست خیلی خفن میشه.
این عکسها را گرفتم تابفرستم برای 90 اما چون اخرین دقایق اجازه دادند تماشاگران تاجی برند اونجا بی خیال شدم اما دیروز یکی از دوستان بهم گفت بفرست و من هم فرستادم.
این چندتا عکس اخری را که پرتاب سنگ هست را هم الان می فرستم.
تو بازی از این مسائل خیلی زیاد بود حیف که گوشیم مشکل پیدا کرد و نتونستم زیاد عکس بگیرم.
كوشكي: معدنچي استقلال شده ام
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: مثل معدنچي در پرسپوليس شده ام ، هر اشتباهي در استقلال مي شود من را مقصر مي دانند.
بيژن كوشكي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره اينكه در استقلال به مهره پر اشتباهي تبديل شده است؛ اظهار داشت: من بد بازي نمي كنم. در هر بازي تمام توان خود را مي گذارم. در پستي بازي مي كنم كه كوچكترين اشباه به چشم مي آيد.
وي افزود: به معدنچي استقلال تبديل شده ام. فلان بازيكن توپ را لو مي دهد؛ اسم من مطرح مي شود. تيم از 70 متري گل مي خورد، من مقصر شناخته مي شوم. برويد فيلم بازي هاي استقلال را ببينيد؛ من به عنوان مدافع آخر چند بار توپ گيري مي كنم.
كوشكي با بيان اينكه هميشه مي خواهد با تيم همكاري كند؛ تصريح كرد: به خبرنگاران اين حق را مي دهم كه انتقاد كنند. بازيكنان هم بايد ظرفيت داشته باشند. همان طور كه در مواقع درخشش مورد تاييد هستند بايد اين انتقادات را هم بپذيرند. اما گاهي در زمين اتفاقاتي رخ مي دهد كه مردم از آن خبر ندارند. من وقتي مي بينم بعضي بازيكنان دچار اشتباه شده اند سعي مي كنم اشتباه را جبران كنم.
مدافع استقلال ادامه داد: اين شهامت را دارم كه اگر اشتباهي انجام دهم آن را بپذيرم اما به طور مثال از هر 10 توپي كه به من مي رسد همه را كه نمي توان دفع كنم. مي دانم بايد دقت عمل بالايي داشته باشم اما در فوتبال صدم ثانيه هم مهم است.
كوشكي در پاسخ به اين سئوال كه امير قلعه نويي از وي انتقاد زيادي دارد؛ گفت: من به عملكرد خودم فكر مي كنم و اينكه بتوانم اشتباهاتم را كاهش دهم. از انتقادات ناراحت نمي شوم. هر مربي دوست دارد شاگردانش عملكرد خوبي نشان دهند تا تيمش نتيجه بگيرد. روي مربيان هم فشار عصبي است و بايد آنها رادرك كرد.
مدافع آبي پوشان در ارتباط با بازي روز گذشته مقابل سپاهان عنوان كرد: نيمه اول خوب نبوديم و در حد يك تيم معمولي ظاهر شديم. موقعيت هايي كه سپاهان داشت از روي ضربات ايستگاهي و ضد حملات بود. در صحنه هايي شايد ما نبايد از داخل زمين خودي بيرون مي رفتيم يا بايد در حملات كوبنده تر ظاهر مي شديم.
وي افزود: نيمه دوم مي خواستيم نتيجه بازي را تغيير دهيم و امتياز بگيريم. از روز هايي بود كه توپ هايمان گل نمي شد.
كوشكي در اين باره كه تعطيلات براي استقلال خوش يمن نيست تصريح كرد: اين موضوع را قبول ندارم. بازيكنان نبايد اين ذهنيت را براي خود ايجاد كنند و اين بهانه را بياورند. درست است كه قبل از تعطيلات روند رو به رشدي داشتيم اما اينكه بخواهيم اين دليل را بياوريم غير موجه است.
اين بازيكن در مورد اينكه ظاهرا تحت تاثير بازگشت فرهاد كاظمي به سپاهان بوده اند گفت: تغيير مربي در همه دنيا پيش مي آيد و يك مسئله پيش پا افتاده است. ما توان لازم را نداشتيم. چه اتفاقي افتاد نمي دانم. در يك مجموعه وقتي يك بازيكن بد بازي كند روي تيم تاثير مي گذارد چه برسد به اينكه چند نفر بد باشند.
كوشكي درباره گل به خودي اظهار داشت: اصلا عليزاده مقصر نبود. شاهد بودم براي جبران اين موضوع چقدر تلاش كرد. اين اتفاق ممكن بود براي هر بازيكني پيش بيايد. هميشه هر بازيكني در معرض اشتباه است. در ايران فقط كافي است در يك بازي اشتباه كني فردا مثل اينكه قاتل باشي برخورد مي كنند.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
برهاني: مقابل سپاهان مستحق باخت نبوديم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در بازي مقابل سپاهان مستحق شكست نبوديم.
آرش برهاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد باخت مقابل سپاهان اظهار داشت: در نيمه اول در حد و اندازههاي خود نبوديم. با شروع نيمه دوم بازي را در اختيار گرفتم اما در نهايت نتوانستيم به تساوي برسيم.
مهاجم استقلال در مورد مصدوميتش عنوان كرد: قبل از بازي به قلعهنويي گفتم از ناحيه كشاله ران آسيبديده هستم و ايشان هم براي عدم تشديد مصدوميتم من را در تركيب اصلي قرار نداد.
برهاني با اشاره به چهاردهمين گلش در رقابتهاي ليگ برتر اضافه كرد: در جريان بازي عليزاده ضربه سر خوبي به توپ زد كه همان ضربه بايد تبديل به گل ميشد اما دروازهبان سپاهان توپ را دفع كرد تا در برگشت توپ از اين موقعيت استفاده كنم هر چند نتوانستم مانع از شكست تيمم شوم.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
اميرآبادي: پرسپوليس همچنان رقيب استقلال است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: درست است كه پرسپوليس مقابل ملوان انزلي شكست خورد اما همچنان رقيب ما در راه قهرماني محسوب ميشود.
مهدي اميرآبادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: در ديدار مقابل سپاهان در حد و اندازههاي خود ظاهر نشديم. در نيمه دوم هر چقدر فشار آورديم توپ هايمان به گل تبديل نشد تا شكست را قبول كنيم.
وي در ارتباط با دليل تعويض در بين دو نيمه اين مسابقه عنوان كرد: تعويضم تاكتيكي بود. تيم چون بايد حالت هجومي به خود ميگرفت قلعهنويي يك چپ پاي كلاسيك را وارد زمين كرد تا بتوانيم از اين جناح روي دروازه حريف فشار بياوريم.
اميرآبادي در مورد شكست پرسپوليس مقابل ملوان تصريح كرد: وقتي دو قطب اصلي فوتبال شكست ميخورند اين مسئله باعث ميشود تيم ملي ما لطمه بخورد. اما به هر حال پرسپوليس با وجود اين شكست همچنان رقيب ما است چون تيمهاي بالاي جدول همگي براي قهرماني ميجنگند.
وي در خصوص ادامه راه استقلال در ليگ برتر گفت: در اين هفته كادر فني روي مسائل روحي و رواني بازيكنان كار ميكنند و با شكست مس كرمان در بازي آينده دل هوادارانمان را شاد خواهيم كرد.
انتهاي پيام/
برهاني نژاد: با كدام برنامه ريزي بهترين فدراسيون آسيا شديم؟
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: دوست دارم يكي به اين سئوال پاسخ بدهد كه با كدام برنامه ريزي، بهترين فدراسيون آسيا شديم؟
عبد الرضا برهاني نژاد در گفت و گو با خبرگزاري فارس با انتقاد از برنامه ريزي فدراسيون فوتبال در مورد برگزاري بازي هاي ليگ برتر و دسته اول؛ اظهار داشت: اين وضع برنامه ريزي نيست. مگر مي شود بازي يك تيم را سه هفته متوالي لغو كنند؟ بازي هاي تيم مس رفسجان در ليگ دسته اول را لغو كرده اند و به اين فكر نمي كنند كه باشگاه هزينه مي كند.
وي افزود: بار اول و دوم تيم هاي شيرين فراز و ديهيم حاضر به بازي نشدند. ديروز هم در حالي كه تيم در هواپيما بود تا از تهران به اهواز برود تماس گرفتند كه بازي لغو شده است. من هزينه ضررهايي كه داده ايم را در نامه هاي نوشته ام تا به فدراسيون ارسال كنم. تا زماني كه فدراسيون اين ضررها را جبران نكند نمي گذارم مس رفسنجان در مسابقات شركت كند.
مدير عامل باشگاه مس ادامه داد: به غير از ضررهاي مالي به لحاظ فني هم ضرر كرده ايم. يك ماه است اين تيم بازي نكرده است. يك مربي چطور مي تواند مربي را در شرايط مسابقه قرار دهد.
برهاني نژاد با بيان اينكه زور فدراسيون فوتبال فقط به تيم هاي شهرستاني مي رسد، تصريح كرد: تيم هاي شهرستاني بايد از ترس بلرزند كه تيم هاي تهراني آسيب نبينند. بازيكناني مثل مازيار زارع و حسين كاظمي بدترين رفتار ها را با بازيكنان حريف داشته اند اما كميته انضباطي آنها را احضار هم نكرد، اما فقط كافي است كه بازيكنان تيم هاي شهرستاني يك نگاه به حريف يا هواداران بيندازند، همين مي شود توهين و بعد هم محروميت.
اين مدير در پاسخ به اين سئوال چرا با وجودي كه مظلومي يكي از گزينه هاي هدايت تيم اميد است قرارداد او را با مس تمديد كرده اند گفت: مصلحت را در اين ديديم كه او را در كرمان حفظ كنيم. مظلومي به تيم ما شخصيت داده و با توجه به نتايج خوبي كه كسب كرده ايم ترجيح داديم قبل از اينكه فدراسيون نظري بدهد قرارداد او را تمديد كنيم.
برهاني نژاد تاكيد كرد: به فدراسيون هم اعلام كرده بوديم به وجود ايشان نياز داريم. حضور مظلومي در كرمان واجب بود.
انتهاي پيام/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)