تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1457 از 1547 اولاول ... 45795713571407144714531454145514561457145814591460146114671507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,561 به 14,570 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من الان تو این دو هفته اخیر سه بار خطم دچار مشکل شده مشکل معمولا بعد از ظهر شروع میشه تا نصف شب سرعت به شدت میاد پایین مثلا سرعت دانلود میشه ۲۰ کیلو بایت
    و زنگ که می زنم به پشتیبانی صدای ضبط شده میگه که خط شما به علت مشکل خارج از شبکه دچار افت سرعت شده و این مضخرفا
    من الان بیشتر از ده ساله که مشترک شاتلم و همچین موضوعی به این صورت تا حالا نبوده جریان چیه ؟
    احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکت‌ها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

7

احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکت‌ها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشه

من زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته و تمام شرکتها مشکل دار شدن میگه پهنای باند کم داریم بعد بهش گفتم این مشکل تا کی ادامه داره میگه که معلوم نیست شاید ۵ روز دیگه شاید یک ماه دیگه !
    گند زدن به اینترنت رفته

4. این کاربر از hassan_sia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بریج مستقیم وصل کن به کامپیوتر رو ویندوز کانکشن بساز شاید مشکل بهتر بشه
    مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته و تمام شرکتها مشکل دار شدن میگه پهنای باند کم داریم بعد بهش گفتم این مشکل تا کی ادامه داره میگه که معلوم نیست شاید ۵ روز دیگه شاید یک ماه دیگه !
    گند زدن به اینترنت رفته
    خوب وقتی مشکل سراسری باشه درست کردنش دست شرکت‌ها نیست که بتونن بگن کی درست میشه اما مشکل فعلی فقط پهنای باند هم نیست بیشتر فیلتر شکن ها اختلال پیدا کرده و پینگ خراب شده بنظرم دارن یه غلط هایی در رابطه با اینترنت به اصطلاح ملی می‌کنن. یه روزی ویدئو رو جمع میکردن یه روزی ماهواره رو تهش هم به بن بست رسیدن و دیدن جمع کردن راهش نیست بلکه راهش تولید محتواست حالام کلی هزینه این کار میکنن هنوز کامل نشده خبر آمدن اینترنت ماهواره ای نگرانشون کرده که ممکنه کل پنبه هاشون رو رشته کنه

8. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

بعضی اپراتور ها مک آدرس جدید را به صورت اتوماتیک ثبت میکنن مثل پارس آنلاین .
    بعضی ها هم مثل مخابرات مک آدرس جدید را باید زنگ بزنی بهشون تا ثبت کنن وصل شی به اینترنت
    MAD Address

دو راه داره
    یا باید زنگ بزنی شاتل بگی من با بریج وصل شدم . مک آدرس جدید را وارد کنید (مک آدرس جدید شما در واقع مک آدرس کارت شبکه هست به جای مودم )

یا

مک آدرس قبلی را از رو مودم بخونی ، تو ویندوز تو قسمت کارت های شبکه دستی وارد کنی

اینجوری :

Configure را میزنی

در قسمت Advanced وارد Network address میشی و مک آدرس مودم را که یا از رو پشت یا پایین مودم یا تو تنظیمات مودم خوندی وارد میکنی :

اینجوری وصل میشه

به همین سادگی

موفق باشید .

10. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعضی ها هم مثل مخابرات مک آدرس جدید را باید زنگ بزنی بهشون تا ثبت کنن وصل شی به اینترنت
    MAD Address

دو راه داره
    یا باید زنگ بزنی شاتل بگی من با بریج وصل شدم . مک آدرس جدید را وارد کنید (مک آدرس جدید شما در واقع مک آدرس کارت شبکه هست به جای مودم )

یا

مک آدرس قبلی را از رو مودم بخونی ، تو ویندوز تو قسمت کارت های شبکه دستی وارد کنی

اینجوری :

Configure را میزنی

در قسمت Advanced وارد Network address میشی و مک آدرس مودم را که یا از رو پشت یا پایین مودم یا تو تنظیمات مودم خوندی وارد میکنی :

اینجوری وصل میشه

به همین سادگی

موفق باشید .
    توی شرکت شاتل و پارس آنلاین و مخابرات (البته استان تهران) هیچگونه مشکل مک آدرسی وجود نداشته تا به امروز.. و حتی به گفته خودشون دیگه اینکارو انجام نمیدن بدلیل اینکه باعث اذیت مشترک و همینطور تماس های مکرر مشترکین به پشتیبانی میشه...خیلی وقته د موده شده ...
    و من تا الان چندین بار مودم و کانکشن برای هر ۳ شبکه عوض کردم و مشکلی نداشته و راحت وصل شده.. مگر اینکه برای کاربران شهرستان و یا بعضی از شهرستانها در حال استفاده باشه...
    Last edited by pipo4713; 17-02-2021 at 11:32.

12. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

MAD Address

دو راه داره

یا

اینجوری :

Configure را میزنی

اینجوری وصل میشه

به همین سادگی

موفق باشید .
    مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

MAD Address

دو راه داره

یا

اینجوری :

Configure را میزنی

اینجوری وصل میشه

به همین سادگی

موفق باشید .
    مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

توی شرکت شاتل و پارس آنلاین و مخابرات (البته استان تهران) هیچگونه مشکل مک آدرسی وجود نداشته تا به امروز.. و حتی به گفته خودشون دیگه اینکارو انجام نمیدن بدلیل اینکه باعث اذیت مشترک و همینطور تماس های مکرر مشترکین به پشتیبانی میشه...خیلی وقته د موده شده ...
    و من تا الان چندین بار مودم و کانکشن برای هر ۳ شبکه عوض کردم و مشکلی نداشته و راحت وصل شده.. مگر اینکه برای کاربران شهرستان و یا بعضی از شهرستانها در حال استفاده باشه...

بله من خودم شهرستان هستم. 7 یا 8 سال پیش از شاتل داشتم . الان نمیدونم چجوری هست . الان که از مخابرات دارم . اگر با مک جدید وصل شم ، میزنه با این MAC امکان سرویس دهی وجود ندارد .
    برای اینکه مجبور نباشم زنگ بزنم 2020 ، دو تا کارت شبکه دارم . مک مودم قبلی را دستی وارد کردم رو یکی از کارت های شبکه .. بریج وصل میشم هم پینگ زیر 100 هست هم پایداری سرعت دانلود بیشتره .
    بریج کلا بهتره چون تنظیمات اینترنت مثل MTU را خود ویندوز انجام میده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •